pedram sharif
Registered User
Dior Homme intense پرفیومش رو موجود دارید عایا؟ 50 یا 100 میل + قیمتش رو بفرمایید
سلام
راستش من خیلی از عطر و رایحه و اینا سر در نمیارم
آخرین عطرهایی که گرفتم اینا هستن:
euphoria men calvin klein
wood rocky mountain dsquared2
encre noire lalique
classic black jaguar
حالا شما چه اسانس هایی پیشنهاد می کنید؟ 5-4 نوع معرفی کنید خیلی خوبه،(می خوام 2یا 3نوع رو تهیه کنم) اصلا هم بو تندی نداشته باشه
خیلی ممنون:wub:
Dior Homme intense پرفیومش رو موجود دارید عایا؟ 50 یا 100 میل + قیمتش رو بفرمایید
جناب فرزین امروز اسانسها به دستم رسید
ممنون همه چیز عالی هست
ممنون از راهنمایی تون برای انتخاب اسانس مناسب خودم و خانمم و همینطور ممنون از اشانتیون
امیدوارم همیشه موفق باشید
سلام
بیشترین خط بو و ماندگاری برای کدومه؟ تضمین هم داره یا نه؟
سلام
قیمت اسانسهای زیر رو محبت میکنید ؟
تام فورد نرولی پورتوفینو
بلک افغانو
سیلور کریید
کریید گرین
تام فورد توسکان
تام فورد من
تام فورد نویر
هیرود مارلی
کریید اونتوس
تام فورد گری
تام فورد نویر من
تام فورد توسکان
تام فورد ایتالین ساپریس
تام فورد اکستریم
تام فورد بلک اورکید
پرفیوم تام فورد بلک اورکید + کریید اونتوس رو هم اگه موجوده برا ما پخ کن بی زحمت
سلام عرض شد میخاستم قیمت 1 میل این اسانسها رو بدونم و من در حجم کم میخام اخه برا تست هست تا بعد از 3 یا 4 تاش در حجم 30 بگیرم عطرها یی که میخام شانل چنس .212vip.ورساچه کریستال .ایفوریا .فارنهایت ابسلوت. بولگاری .دیزل ابی. کنزوایر. کوچی .عطر شهرت . تام فورد ارکید . تام فورد نویر .شنل مادمازل .جاستین دروبیبر. بله همینها بود و اگه میشه بگید حداقل میلی که میتونید بدید چقدر هست چون همینطور که میبینید زیاد هستن شرمنده دیگه ولی اگه همینطور که میگید خوب و موندگار هستن من حتما 4 تا رو از بین عطرها بر میدارم چون واقعا مصرفم بالا هست انشااله که بازم مشتری میشیم راستی اشانتیون هم میدین دیگه؟
قیمت تام فورد پچولی وایت رو در حدود 10-15 ml تو یک ظرف اسپری دخترونه با مقداری فیکساتور اگه لازمه ، می خواستم .
اگه اسانس شیرین و خنک و کمی ملایم خیلی خوب (زنانه) میتونین معرفی کنین ممنون میشم با قیمت
سلام . 15 میل دی اند جی د وان جنتلمن و بلک xs چه قیمته ؟