• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

chapdast64

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام خدمت دوست عزيز
كينگ و چي چي ابي و كارتيه پاشا موجود داري؟چند ميل واسه تست؟
اما اگه فروش عمده هم داري قيمت گرمي هم پ خ كن .من تهرانم.اميدوارم بتونيم با هم كار كنيم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام قیمت اینو بفرمایید لطفا
شماره حساب هم بفرستید
Dior Homme intense

سلام
پیام دادم خدمتتون
هوم اینتنس هم اسانس داریم هم تستر هم ادکلن 50 و 100 میل هم پرفیوم و ....
کدومش رو مد نظر دارید ؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
با سلام من میخوام در کنار کارم عطر فروشی رو هم اضافه کنم وبرای خرید اولیه نیاز به راهنمایی دارم امکان داره کمکم کنید مرسی

سلام
هر کمک و راهنمایی بخوایید با کمال میل در خدمتتون عزیز
پرسشی باشه میتونید در پیام خصوصی پیام بدید پاسخ خواهم داد
انشاالله موفق باشید
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
تشکر میکنم از فرزین عزیز . اسانس های من هم رسید . منتظر بودم یکیشون رو تست کنم و نظر بدم . فعلا Tom Ford توسکان لدر رو امروز تست کردم 3 تا اسپری کردم و رفتم مدرسه . جالبه دانش آموزام سریع متوجه شدن و هی میگفتن آقا عجب بوی خوبی میدید :دی .
فوق العادست بوی این عطر فقط حیف که خیلی مناسب هوای گرم نیست .
فردا هم بقیشون رو تست میکنم ببینم چطوریه . این یکی که کیفیتش خیلی خوب بود و موندگاری و پخش بوی خوبی داشت .
ببینم این Aventus و Silver Mountain که میگن چطوریه . خوشبختانه این 2 تا عطر مناسب هوای گرم هم هستن و میتونم حجم بالاترشون رو سفارش بدم برای استفاده در بهار و تابستان .
سلام
خواهش میکنم عزیز
مبارکتون باشه
تست کنید مابقی کار ها رو و با سایر دوستان هم نظرتون رو درمیون بزارید ممنون میشم
امری باشه در خدمتم
موفق باشید

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوست عزیز با50 هزارتومان چندمیل از هرکدام از اسانش های زیر میشود تهیه کرد؟
Grey Vetiver
blank.gif
Tuscan Leather
کدومش برا تابستون بهتره پخش بو و مانگاری چی؟
سلام
وقت بخیر
پاسخ ارسال شد خدمتتون
در خدمتم پرسشی باشه
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام میشه در مورد بوی سلطان .ایتالین ساپریس. بوگارت بم کمک کنید.توسکان لدر بینهایت دوس دارم تو میایه های توسکان چنتا بم پیشنهاد بدین مرسی
سلام
وقت بخیر
راهنمایی های لازم انجام شد
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام.
آقا از تام فورد بلک اورکید چی دارید؟ قیمت چطور هست؟ (البته با تخفیف خوب :p و هزینه پست به شیراز)
لطفا 2 3 تا از پر فروش ترین هاتون رو هم برام بفرستید. سلیقه من تو مایه های همین بلک اورکید و آکوا بولگاری هست ممنون میشم پیشنهادی دارید بگید بهم.
منتظرم.
با تشکر
سلام
تستر دارم
ادکلن اورجینال 50 و 100 میل دارم
ادکلن اورجینال بی جعبه 50 و 100 میل
اسانس اصلی
پرفیوم 30 - 50 - 120 میل دارم
و ....
پیام ارسال شد خدمتتون
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سفارش منم ( گریین ایریش ) امروز به دستم رسید به همراه اشانتیون که فرزین جان شرمندمون کردن ... :general601:
در مورد بوش باید بگم بوی مطبوع و خوبی داره ، در مورد موندگاریش بعدا نظر میدم چون هنوز به زمان نیاز داره ...
از آقا فرزین عزیز هم بخاطر صبر و حوصله ای که به خرج دادن ممنونم /// ایشالله بیشتر مزاحمشون میشم :);)
سلام
مبارکتون باشه عزیز

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام دو ست عزیز . من می خواستم چند تا از این اسانس های پر طرفدار تون رو به انتخاب خودتون برام معرفی کنین می خوام از هر کدوم 5میل واسه تست سفارش بدم .
خودم از اسانس جینیفر و تو این مایه ها خوشم میاد کلا یه چیزای که واسه تابستون مناسب باشه و رایحه ملایم شیرین و آرامش بخشی داشته باشه با موندگاری بالا (یه چیز که اطرافیان بوشو که حس کردن بگن wow )
و دوتا هم تلخ وگرم به سلیقه خودتون معرفی کنید و قیمت 5میل هر کدوم رو هم برام ارسال کنید تا چهار پنج تا 5میل واسه تست سفارش بدم تا به یه انتخاب کلی برسم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
وقت بخیر
راهنمایی های لازم انجام شد
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
فرزین عزیز سال نو مبارک
امیدوارم سال 93 سالی پر از تندرستی و نشاط برای خودت و خانواده محترمت باشه
بابت اسانسها که همیشه مزاحمتم تشکر و سپاس فراوان امیدوارم همیشه کارهات درجه یک باشه و من هم مرتب مزاحمت بشم

سلام
ممنون توحید جان
ایشالا شما هم سال خوبی رو پیشه رو داشته باشی

Modern Cowboy

Registered User
لایک‌ها
62
خب تو این عیدی بیشتر فرصت شد که اسانس های دیگه ایی هم که گرفتم رو تست کنم .
Creed Silver Mountain رو امتحان کردم . البته در کل بحث عطر سلیقه ایه ولی از نظر من و خوانواده بوی خیلی خوبی داره . از اون مهم تر اینه که با اینکه خنکه و ملایمه عطرش پخش بو و موندگاریش عالیه . تا 7-8 روز رو لباس میمونه الان لباسی که من این عطر رو روش زدم تو کمدم هنوز هم بو داره . بعد تعطیلات به احتمال فراوان حجم بیشترش رو از فرزین جان بگیرم .
Dior Farenheit هم تست کردم بوش فوق العاده خنکه یعنی فقط همون یک بار بیشتر امتحان نکردم چون هنوز هوا سرده . از اون عطرهاست که جون میده برای آخر بهار و تو تابستون . بوی خیار و سبزی میده یه جورایی . پخش بوی خیلی خوبی هم داره .
اسانس بعدی که تست کردم Creed Aventus بود . بوی فوق العاده خوبی داره . بوی مرکبات و گریپ فروت و این چیزا رو میده . نسبت به Silver mountain پخش بوش کمتره یعنی باید تعداد پاف بیشتری رو اسپری کنید ولی بازم با اینکه بوش خنکه پخش بو و موندگاریه مناسبی داره .
اسانس بعدی Terre D Hermes ـه که بوش رو من دوست نداشتم ولی عجب کیفیتی داشت اسانسش . یعنی شاید یکی یا 2 تا زده بودم رو یکی از لباس هام ولی هر کاری میکردم بوش نمیرفت . یعنی بعد 8-9 روز میخواستم لباسم رو دوباره بپوشم با یه عطر دیگه بزنم برم بیرون ولی بوی این عطر هنوز هم رو لباس بود و پخش بو هم داشت با اینکه چندین روز گذشته بود .
در کل کیفیت اسانس هایی که گرفتم از فرزین خیلی خوب بود . من نسخه های اصلی رو تجربه نکردم ولی با این قیمت و کیفیتی که اسانس ها داشتن فکر نکنم دیگه برم خود کلن رو بخرم . همین اسانس ها خیلی خوب جواب میدن .

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
اولا جملات اولتون در پست اولتون اصلا شایسته یه فروشنده نیست. . دوما عطر والنتینو رو دارین شما؟ زنانه. قیمت و چند میل؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اولا جملات اولتون در پست اولتون اصلا شایسته یه فروشنده نیست. . دوما عطر والنتینو رو دارین شما؟ زنانه. قیمت و چند میل؟
سلام
مرسی که سر زدید به تاپیک
وقتی دوستان دارن یواشکی و مخفیانه و در پیام خصوص هاشون بنده رو تخریب میکنند و حتی به کسانی که تو تاپیک های من پست میدند فوری میدوئند پیام خصوصی میدند و تخریب میکنند و مشتری دزدی منم صلاح دیدم خیلی راحت حرفم رو بالای تاپیکم قرار بدم
کسی که حرف حساب و حرفی که ادمیزاد سرش میشه , سرش نمیشه رو جور دیگه نمیشه باهاش حرف زد
هر چند هر راهی بود قبل از این کارم باهاشون در میون گذاشتم اما کسی که خودش رو زده به خواب رو نمیشه بیدارش کرد
ولنتینو هم بله عزیز موجود دارم بعد از 13 قیمت میدم جسارتا
تا قبله 13 ارسال نداریم
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
پست صفحه قبل ما جا موند دادا ...
سلام
خوبی شما ؟
برای بعد از 13 چون ارسال ادکلن داریم همون موقع عرض میکنم قیمت رو خدمتتون
داشتن رو داریم تو انبار ازون لحاظ مشکلی نیست

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
اینجوری شما فرقی با اونا ندارین. فکر کن وارد یه مغازه شی که چنین چیزی رو سر درش نوشته باشه. یه جوریت میشه دیگه.
اوکی منتظر قیمتم. حول و حوش هم نیتونی بگی الان ببینم اصلا توی فکر خریدش باشم یا نه. والنتینو رو میگم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اینجوری شما فرقی با اونا ندارین. فکر کن وارد یه مغازه شی که چنین چیزی رو سر درش نوشته باشه. یه جوریت میشه دیگه.
اوکی منتظر قیمتم. حول و حوش هم نیتونی بگی الان ببینم اصلا توی فکر خریدش باشم یا نه. والنتینو رو میگم

چشم عزیز
ویرایش کردم اون قسمت رو هم :)
ممنون از توجهتون

بالا