• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
سلام.
قیمت این دو مورد رو برام پ.خ کنید:
تق هرمس قدیم
تق هرمس جدید

و اینکه اگر ممکنه کمی توضیح بدید بوی این دوتا چقدر و از چه لحاظ باهم فرق داره؟
و اگر ممکنه عطر مردانه سنگین(فکر کنم تلخ میگن بهش) بهم معرفی کنید. بوهای شاد و به قول معروف جوانانه نباشه، کلا یچی باشه که خیلی مردونه باشه :D
امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم.

abolfazl taghie

Registered User
لایک‌ها
43
تنوع کار ما حداقل در حال حاضر 700 نوع هست و تا پایان سال 150 کار جدید هم اضافه میشه به مجموعه
:eek: واقعا اینهمه عنوان عطرو از کجا میاری؟ در کلاس بین المللی کار می کنی داداش;)

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
:eek: واقعا اینهمه عنوان عطرو از کجا میاری؟ در کلاس بین المللی کار می کنی داداش;)

هر سری و هر پارت حدودا 30 تا 50 مدل کار قدیمی رو کم میکنیم کار های جدید اضافه میکنیم
به طور مثال امروز یه سری از سمپل هایی که واسه شرکت فرستاده بودیم واسمون رسیده که حدودا 20 مدل هست .

take

Registered User
لایک‌ها
100
tفرزین جان مخلصم کارت درسته
اقا فقط جهت یاداوری که خودت گفته بودی

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
tفرزین جان مخلصم کارت درسته
اقا فقط جهت یاداوری که خودت گفته بودی

سلام توحید جان
والا هنوز خیلی از کارارو باز نکردیم و پلمپ هستن
یکشنبه اخرین پارتمون میرسه باز میکنیم کارارو
برات میفرستم سمپل هارو
حدودا ازون وقت که شما خرید کردی 200 تا کار جدید رسیده
برات یه چند تایی که دوست داری تو همون سبک ها میفرستم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
با توجه به اضافه شدن پارت جدید شرکت , تمامی محصولات در 4 کیفیت و با تخفیفات ویژه ارائه خواهند شد .
با هر اندازه و حجم خرید کنید , 50درصد از همان کیفیتی که سفارش داده شد , اسانس انتخابی به رایگان تقدیم خواهد شد .
تمامی کار ها با تضمین کیفیت فوق العاده بالا , 100 درصد خالص و از نظر تصفیه و سبک شدن کاملا بهداشتی جهت استفاده بر روی پوست ارائه خواهند شد.
( بر خلاف اسانس های تمام شیمیایی موجود در بازار )
تمامی سفارشات به رایگان ارسال خواهند شد .

با توجه به تنوع بسیار بالای محصولات لیست در حال حاضر در تاپیک قید نخواهد شد .
از طریق پیام خصوصی جهت سفارش و یا مشاهده ی لیست و موجودی و یا جهت پرسش و راهنمایی در ارتباط باشید .
09382313804
سپاس

kingm2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام . بنده از جناب میرزایی چندین مدل اسانس خریداری کردم . کیفیت بسیار خوب و تنوع کارها و پاسخ گویی ایشون عالی .
با توجه به طرح جدید فروش هم که گذاشتن به شدت خرید از ایشون رو پیشنهاد میکنم
ممنون

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
با سلام خدمت شما
این چند اسانس رو می خواستم. حجم بین 10- تا 15 میل حدودا
تق هرمس
کرید اونتوس
توسکان لیدر
تام فورد اکستریم
چیزی اگر تو مایه های سی کی شاک دارین هم معرفی بفرمایید ، ممنون می شم.
تشکر زیاد.

ashkan619

Registered User
لایک‌ها
17
سلام و عرض ادب.
فرزين جان قيمت سلطان رو لطف كن برام پخ كن.
اسانس با بوي خاص ( موندگاري زيادش مهم نيست) اولويت با خاص بودن هست. تو رنج قيمتي كه زياد گرون نباشه هم اگه پيشنهادي داري از ما دريغ نكن :)

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
با سلام خدمت شما
این چند اسانس رو می خواستم. حجم بین 10- تا 15 میل حدودا
تق هرمس
کرید اونتوس
توسکان لیدر
تام فورد اکستریم
چیزی اگر تو مایه های سی کی شاک دارین هم معرفی بفرمایید ، ممنون می شم.
تشکر زیاد.

سفارشتون ارسال شده
برای شنبه انشاالله میرسه خدمتتون
انشاالله راضی باشید از کیفیت
سپاس

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
سلام عزیز این اسانس هاتون رو توی قالبهای 20 و 25 میل میشه تهیه کرد؟؟
مثل همین عطرهای جیبی که تازه وارد بازار شده...
مثلا تو همچین قالب هایی ریخت برای فروش؟؟

abolfazl taghie

Registered User
لایک‌ها
43
واقعا من نمیدونم بعضیا چقدر بیکارن!
تو یکی از تاپیکها یه بنده خدایی اومده نظرسنجی گذاشته در مورد قیمتهاش نگو که اصلا نظر افراد براش مهم نیست فقط این نظرسنجی رو برای مچ گیری گذاشته بعد هم میاد یه پست بلندبالا می نویسه که "اکثرا اومدن نظر مثبت دادن و یکی دو آدم خاص!!! اومدن نظر منفی دادن بگم! آدرس بدم! (آدمو یاد بعضی میندازه!!!) فلانی تو فلان جا گفته اگه وقت کردی لیست 850 عطرتو بذار تا بقیه ... این بقیه یعنی من!!!" آخه اولا مگه فقط شما فروشنده ایی اینجا؟ ثانیا اگه نظرسنجی گذاشتی باید به نظر همه احترام بذاری حتی کسایی که نظرشون مخالفته. نه اینکه بگی این یکی مغرض بوده اون یکی فلان طور اون یکی بیسار طور این یعنی نظرسنجی گذاشتم که فقط نظر مثبت بدن و اگه کسی نظر منفی داد مغرضه یا دشمنه یا ... . مثلا میگه "ادعای 850 تا عطر رو کار کردن ادعای خیلی بزرگیه.تاکید می کنم. خیلی بزرگ. من در تهران که اصلا قابل مقایسه با شهرستان نیست از نظر تعداد عطر فروشها و ... با خیلی ها سر و کار دارم در این زمینه. مثلا یکی شون نماینده انحصاری معروف ترین کمپانی عطر جهانه. ایشون 160 تا عطر رو از اون شرکت بیشتر کار نمی کنه. چطور من می تونم ادعای 850 تا عطر رو داشته باشم؟ مشتریهای این 850 تا کجان؟ اصلا چه نیازیه به این همه عطر؟ همین الان از 41 عطری که گذاشتم برای فروش؛ حدود 20 تاش که معروف تره یا معرفی شده بیشتر فروش میره بقیه اش رو کمتر کسی (از مشتریهای داخل اینترنت) تا حالا امتحان کرده."!!!
من خودم الان از همین شرکتهای مختلف عطری که تهران هستند سوئیس و فرانسه و اسپانیا براحتی 400 الی 500 عنوان عطر می تونم لیست کنم حالا اینکه ایشون فقط با یه شرکت کار میکنه با تعداد معدود عطر که دلیل نمیشه!
جالبه خودش میگه بیایید نظر بدید بعد مثلا اگه یکی بیاد بگه فلان عطرو نپسندیدمثلا بگه اونتوسو نپسندیدم ایشون به هزار و یک دلیل میخواد طرفو متقاعد کنه که نه تو اشتباه می کنی و حتما از این رایحه خوشت میاد درصورتیکه همه میدونند که عطر یه چیز کاملا سلیقه ایه و به ندرت میشه عطری پیدا کرد که همه سلایق اونو بپسندند. بله اونتوس شاه عطره ولی از هر دو نفری که من این عطرو بهش نشون دادم یه نفر خوشش نیومده!
خلاصه اینکه برام جالب بود که یه نفر میاد همه نوشته هارو تو تاپیکها می خونه و بعد میره تو تاپیک خودش جواب میده. واقعا اخلاق این بنده خدا برام جالب بود چون میگه برو نظر کسانی که این عطرارو خریدن بخون و ... خوب الان نظرات اونایی که عطر ازت خریدن 50 50 هست از بعضیا خوششون اومده و بعضیاهم نه. تو نظرسنجی هم 9 نفر مثبتن و 9 نفر هم منفی یا خنثی. خیلی راحت احترا بذار و بگذر یا اگه تحمل نظر مخالفتو نداری نظرسنجیو بردار و خودتو اذیت نکن! اینکه هی بگی قیمتای من ارزونترینه تو کل ایران و کیفیتم بالاترینه که فقط ادعاست. بازار عطر فعالان زیادی داره و اشباع هست و رقابت هم شدیده و هیچکس هم نمیتونه چنین ادعایی رو براحتی کنه اونم با یه فعالیت مختصر اینترنتی تو فروم پی تی.
بهرحال براش آرزوی موفقیت دارم اما باید کمی سعه صدرشو بیشتر کنه و اصراری به اینکه کارای من بهترینه و هرکی از من بخره یا باید راضی باشه یا اینکه بی سلیقه س نداشته باشه

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
چیزی که بوی خاصی داشته باشه میتونید چند مدل معرفی کنید
الان اکثریت بوی صابون و مایع دستشویی میدن
من با تق هرمس خیلی حال میکنم مثلا

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
چیزی که بوی خاصی داشته باشه میتونید چند مدل معرفی کنید
الان اکثریت بوی صابون و مایع دستشویی میدن
من با تق هرمس خیلی حال میکنم مثلا

سلام
اگه تو سبک تق دوست دارید بهتون این کاروهارو پیشنهاد میدم :
7loewe
ابونی
مالنس
الی سرو
لونا روسا

توضیحات بیشتر در مورد رایحه های این چند کار و یا کار های بیشتر خواستید از طریق پیام خصوصی در خدمتم
سپاس

dansoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
با تشکر از فرزین خان خرید دوم من هم ( شامل 19 شیشه اسانس + اشانتیون) رسید . سر وقت و بدون مشکل

بالا