سلامسلام قیمت لطفا
Eset Smart Security 12 (B48 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال
از پلان دوم
شرایط برای شما ارسال شد.
سلامسلام قیمت لطفا
Eset Smart Security 12 (B48 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال
از پلان دوم
سلامKaspersky Internet Security 2019 (A5 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1
از پنل اول
لطفا بفرستید برام شرایط را
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
سلامسلام
وقت بخیر
Kaspersky Internet Security 2019 (A1
لطفا شرایط را بفرمایید
سلامسلام
Kaspersky Internet Security 2019 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 42000 تومان
شرایط خرید محصول فوق رو بیزحمت محبت کنید.
سلامسلام.
قیمت به روز این مورد رو لطف میفرمایین؟
Kaspersky Internet Security 2019 (A1
لایسنس رو میشه نگه داشت و یکی دو ماه دیگه فعال کرد آیا؟
از زمان فعالسازی مثلا 2 ماه بعد ... همون 365 روز کامل هست و کم نمیشه ازش تو این مدت. درسته آیا؟
چون از لایسنس فعلی کمی باقی مونده هنوز.
ممنون.
سلامدرود بر شما
یک لایسنس Eset NOD32 Antivirus
میخواستم
شماره کارت و مبلغ را بفرمایید
سلاممن انتی ویروس کسپر اسکای رو میخوام
منتها هیچ جوره برام قابل قبول نیست وقتی روی سایت خودش زده حدود 800 هزار تومان (تبدیل کردم) چجوری شما یک هشتم قیمت میدین؟
حتی نمایندگی هم باشه انقدر پایین نباید باشه
ممکنه تشریحش کنید؟ من لایسنس ارجینال خوب میخوام
دوست عزیز من قیمت روی خود سایت اصلی کسپر اسکای رو میگمسلام
دوست عزیز قیمت محصولات در سایت بروز نمیباشند. قیمت هایی که در سایت درج شده اند مربوط به دلار 5800 تومانی بوده است. بدلیل نوسانات شدید ارز تا اطلاع ثانوی قیمت ها بصورت دستی (استعلامی) به مشتری اعلام می شود.
لطفا نام محصول مورد نظر خود را اعلام فرمایید تا قیمت روز محصول مربوطه برای شما ارسال شود.
دوست عزیز در این مورد قبلا توضیح داده شده استدوست عزیز من قیمت روی خود سایت اصلی کسپر اسکای رو میگم
قیمت یک کاربره internet security و total security رو میخوام
این ضمانت رو میکنید که لایسنسی رو که میدین توی سایت اصلی چک بشه؟دوست عزیز در این مورد قبلا توضیح داده شده است
قیمت محصولاتیکه در سایت کسپرسکی مشاهده می فرمایید مربوط به قیمت جهانی و خرده فروشی میباشند. به هر حال هر شرکت و فروشگاهی برای عرضه محصولات خود بهره ای را در نظر گرفته که سهم ما سود کمتر در فروش محصولات میباشد البته میزان این سود میتواند به عوامل مختلف دیگری منجمله عدم پرداخت هزینه های اضافی حمل و نقل، عدم پرداخت مالیات، انجام خرید مستقیم و دریافت محصولات بدون واسطه از نمایندگان فروش خارج از کشور و در نهایت حذف اجرت افراد واسطه مرتبط باشد که تمامیه موارد ذکر شده برای ما صادق بوده است.
مؤفق باشید
بله، حتما. براحتی می توانید لایسنس محصول مربوطه را در سایت کسپرسکی رجیستر و ثبت فرمایید و از اوریجینال بودن سریال محصول خاطر جمع شوید.این ضمانت رو میکنید که لایسنسی رو که میدین توی سایت اصلی چک بشه؟
سلامسلام
ببخشید قیمت کاسپراسکای و بایت دیفیندر رو برای 1 دستگاه میخوام
و اینکه یک سوال بنا بر تجربه خودتون کدوم این دوتا بهتر هستن؟