سلام
لطفا شرایط پرداخت را برای پلن زیر ارسال بفرمایید.
Kaspersky Internet Security 2012 (B2
ارسال شد.
سلام
لطفا شرایط پرداخت را برای پلن زیر ارسال بفرمایید.
Kaspersky Internet Security 2012 (B2
بی زحمت شرایط پلن B1 رو برای منم ارسال کنید
این لایسنس با تغییر ای پی مشکلی نداره ؟ مثلا زیاد از چیزپی ان های مختلف استفاده بشه ؟
سلام
جناب پ.خ فرستادم
برای کاسپر 5 یوزره
با سلام و خسته نباشید و تبریک عید سعید فطر.
من دنبال یک جوابی واسه مشکلم میگشتم که متوجه شدم نسخه فارسی کسپر آمده.انشالله بعد از اتمام اعتبار این اکانت حتما از شما نسخه فارسی را خریداری خواهم کرد. اگر لطف کنید مشکلم را حل کنید ممنون میشم.
بعد از تعویض ویندوز7 دوباره و کاملا درست کسپر را نصب و آپدیت کردم. ولی الن چند روزیست که بعد از هر بار آپدیت کردن به همان مقدار که آپدیت جدید میگیرد از حجم کل آپدیت کم میشود .ممنون میشم کمک کنید.
با سلام
دوست عزیز فکر کنم درست متوجه منظورم نشدید.
من وقتی آپدیت میگیرم .مثلا امروز 3.4مگابایت بود . همین مقدار از حجم کل آپدیت کم شد.حجم کلی قبلا 98654147 بود ولی الان 94874351 شده است. ممنون میشم کمک کنی
سلام
من یک لایسنس 3 کاربره پلن ب خریداری کردم. البته در ابتدا لایسنس تک کاربره خریداری کردم ولی در نهایت به 3 کاربره تغییر کرد که نمیدونم شاید ایشون راضی نباشند که موضوع را کامل در اینجا مطرح کنم ولی آنچه من در آشنایی با ایشون متوجه شدم بسیار مردمدار و خوش برخورد و متعهد به توافق انجام گرفته با خریدار هستند. از ایشون بابت محبت و کمک که انجام دادند تشکر و سپاس دارم.
موفق و تندرست باشید.
سلام
شماره 16 رقمی کارت ملی لطفاً
با سلام
خیر متأسفانه، در صورت تمایل با خرید محصول Kaspersky One برای 3 دستگاه قادر به فعال سازی لایسنس بروی تلفن همراه، کامپیوتر، دستگاه مک و یا تبلت خود هستید
با سلام
دوست عزیز فکر نمی کنم مسئله ای وجود داشته باشد اگر در فرایند آپدیت آنتی ویروس مشکلی باشه با پیغام Databases are corrupted در برنامه مواجه خواهید شد و یا بروز رسانی انجام شده از بین رفته شده باشد شما در برنامه مورد نظر با اخطار Databases are obsolete برخورد خواهید کرد.
شما در تنظیمات بروز رسانی آنتی ویروس گرینه کپی را زدید تار محل دیگری از فایل های آپدیت شده بک آپ تهیه شود؟
با سلام
از لطف شما سپاسگذارم، امید است همواره پاسخگوی نیاز های شما عزیزان باشم.
سلام
ارسال شد.
ببخشید دوست عزیز لایسنس Kaspersky PURE 2.0 میشه از لایسنسش روی موبایل + کامپیوتر+ تبلت استفاده کرد؟
من هر سه این دستگاه ها رو دارم اگر امکانش باشه خیلی به صرفه تره
Kaspersky Internet Security 2012 (A2 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 47000 تومان
47 ت واریز شد