• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

YAHYA-PRO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بی زحمت شرایط پلن B1 رو برای منم ارسال کنید

این لایسنس با تغییر ای پی مشکلی نداره ؟ مثلا زیاد از چیزپی ان های مختلف استفاده بشه ؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
بی زحمت شرایط پلن B1 رو برای منم ارسال کنید

این لایسنس با تغییر ای پی مشکلی نداره ؟ مثلا زیاد از چیزپی ان های مختلف استفاده بشه ؟

با سلام

دوست عزیز تمامی لایسنس ها اینترنشنال هستند و منعی جهت فعال سازی لایسنس محصول خود و یا بروز رسانی آنتی ویروس توسط کشورهای متفاوت نیست.

شرایط نیز برای شما ارسال شد.

Last edited:

mooshi1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید و تبریک عید سعید فطر.

من دنبال یک جوابی واسه مشکلم میگشتم که متوجه شدم نسخه فارسی کسپر آمده.انشالله بعد از اتمام اعتبار این اکانت حتما از شما نسخه فارسی را خریداری خواهم کرد. اگر لطف کنید مشکلم را حل کنید ممنون میشم.
بعد از تعویض ویندوز7 دوباره و کاملا درست کسپر را نصب و آپدیت کردم. ولی الن چند روزیست که بعد از هر بار آپدیت کردن به همان مقدار که آپدیت جدید میگیرد از حجم کل آپدیت کم میشود .ممنون میشم کمک کنید.

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام و خسته نباشید و تبریک عید سعید فطر.

من دنبال یک جوابی واسه مشکلم میگشتم که متوجه شدم نسخه فارسی کسپر آمده.انشالله بعد از اتمام اعتبار این اکانت حتما از شما نسخه فارسی را خریداری خواهم کرد. اگر لطف کنید مشکلم را حل کنید ممنون میشم.
بعد از تعویض ویندوز7 دوباره و کاملا درست کسپر را نصب و آپدیت کردم. ولی الن چند روزیست که بعد از هر بار آپدیت کردن به همان مقدار که آپدیت جدید میگیرد از حجم کل آپدیت کم میشود .ممنون میشم کمک کنید.

با سلام
دوست عزیز در صورتیکه از نسخه کرک شده کسپرسکی استفاده نمی فرمایید و لایسنس اوریجینال خریداری کرده اید توانایی فعال سازی جواز مورد نظر در نسخه های فارسی کسپرسکی را دارید جهت دریافت نسخه فارسی کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2012 از اینجا و برای دانلود نسخه فارسی کسپرسکی آنتی ویروس 2012 از این قسمت استفاده فرمایید. همچنین قادر به استفاده آزمایشی محصولات فارسی کسپرسکی (30 روزه) را دارید.

در برخی مواقع که آنتی ویروس مورد نظر آخرین آپدیت ها را دریافت کرده باشد و پس از آن در صورتیکه آپدیت جدیدی دیگری در دیتابیس منتشر نشده باشد اگر برنامه مجدداً به لینک دیتابیس جهت بروز رسانی متصل شود آپدیتی جدیدی دریافت نمی کند اما شما در این حین حجمی از ترافیک را در برنامه مشاهده می فرمایید که آن مربوط به آخرین آپدیت آنتی ویروس شما بوده است و در نهایت در محل ذخیره آپدیت های آنتی ویروس حجم اضافه شده ای دیده نمی شود.

البته تمامی این مواردی که توضیح داده شد در صورتی شامل مورد شما خواهد شد که زمان آخرین آپدیت ها در برنامه بروز باشد.

mooshi1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز فکر کنم درست متوجه منظورم نشدید.
من وقتی آپدیت میگیرم .مثلا امروز 3.4مگابایت بود . همین مقدار از حجم کل آپدیت کم شد.حجم کلی قبلا 98654147 بود ولی الان 94874351 شده است. ممنون میشم کمک کنی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
من یک لایسنس 3 کاربره پلن ب خریداری کردم. البته در ابتدا لایسنس تک کاربره خریداری کردم ولی در نهایت به 3 کاربره تغییر کرد که نمیدونم شاید ایشون راضی نباشند که موضوع را کامل در اینجا مطرح کنم ولی آنچه من در آشنایی با ایشون متوجه شدم بسیار مردمدار و خوش برخورد و متعهد به توافق انجام گرفته با خریدار هستند. از ایشون بابت محبت و کمک که انجام دادند تشکر و سپاس دارم.

موفق و تندرست باشید.

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
شماره 16 رقمی کارت ملی لطفاً

PTS

Registered User
لایک‌ها
17
برای منم شماره حساب و نحوه خرید را بفرستید

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
این محصول رو میتونید برام بخرید؟
Kaspersky Mobile Security

با سلام

خیر متأسفانه، در صورت تمایل با خرید محصول Kaspersky One برای 3 دستگاه قادر به فعال سازی لایسنس بروی تلفن همراه، کامپیوتر، دستگاه مک و یا تبلت خود هستید

با سلام
دوست عزیز فکر کنم درست متوجه منظورم نشدید.
من وقتی آپدیت میگیرم .مثلا امروز 3.4مگابایت بود . همین مقدار از حجم کل آپدیت کم شد.حجم کلی قبلا 98654147 بود ولی الان 94874351 شده است. ممنون میشم کمک کنی

با سلام

دوست عزیز فکر نمی کنم مسئله ای وجود داشته باشد اگر در فرایند آپدیت آنتی ویروس مشکلی باشه با پیغام Databases are corrupted در برنامه مواجه خواهید شد و یا بروز رسانی انجام شده از بین رفته شده باشد شما در برنامه مورد نظر با اخطار Databases are obsolete برخورد خواهید کرد.

شما در تنظیمات بروز رسانی آنتی ویروس گرینه کپی را زدید تار محل دیگری از فایل های آپدیت شده بک آپ تهیه شود؟

سلام
من یک لایسنس 3 کاربره پلن ب خریداری کردم. البته در ابتدا لایسنس تک کاربره خریداری کردم ولی در نهایت به 3 کاربره تغییر کرد که نمیدونم شاید ایشون راضی نباشند که موضوع را کامل در اینجا مطرح کنم ولی آنچه من در آشنایی با ایشون متوجه شدم بسیار مردمدار و خوش برخورد و متعهد به توافق انجام گرفته با خریدار هستند. از ایشون بابت محبت و کمک که انجام دادند تشکر و سپاس دارم.

موفق و تندرست باشید.

با سلام

از لطف شما سپاسگذارم، امید است همواره پاسخگوی نیاز های شما عزیزان باشم.

سلام
شماره 16 رقمی کارت ملی لطفاً

سلام

ارسال شد.

Last edited:

m343

Registered User
لایک‌ها
356
با سلام

خیر متأسفانه، در صورت تمایل با خرید محصول Kaspersky One برای 3 دستگاه قادر به فعال سازی لایسنس بروی تلفن همراه، کامپیوتر، دستگاه مک و یا تبلت خود هستید

با سلام

دوست عزیز فکر نمی کنم مسئله ای وجود داشته باشد اگر در فرایند آپدیت آنتی ویروس مشکلی باشه با پیغام Databases are corrupted در برنامه مواجه خواهید شد و یا بروز رسانی انجام شده از بین رفته شده باشد شما در برنامه مورد نظر با اخطار Databases are obsolete برخورد خواهید کرد.

شما در تنظیمات بروز رسانی آنتی ویروس گرینه کپی را زدید تار محل دیگری از فایل های آپدیت شده بک آپ تهیه شود؟

با سلام

از لطف شما سپاسگذارم، امید است همواره پاسخگوی نیاز های شما عزیزان باشم.

سلام

ارسال شد.

لطفا شرایط Kaspersky One رو ارسال کنید
ممنون

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
اکانت من بدون هیچ مشکلی فعال شد
با تشکر
فقط میخواستم امتیاز بازارچه بدم که متاسفانه پیغام زیر رو میده :

[h=2]vBulletin Message[/h]mehdiek, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

m343

Registered User
لایک‌ها
356
ببخشید دوست عزیز لایسنس Kaspersky PURE 2.0 میشه از لایسنسش روی موبایل + کامپیوتر+ تبلت استفاده کرد؟
من هر سه این دستگاه ها رو دارم اگر امکانش باشه خیلی به صرفه تره

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
ببخشید دوست عزیز لایسنس Kaspersky PURE 2.0 میشه از لایسنسش روی موبایل + کامپیوتر+ تبلت استفاده کرد؟
من هر سه این دستگاه ها رو دارم اگر امکانش باشه خیلی به صرفه تره

سلام

خیر دوست من، شما با دریافت جواز کسپرسکی ناب (پیور) تنها قابلت استفاده بروی کامپیوتر را خواهید داشت اما در صورت خرید محصول کسپرسکی وان می توانید از چهار محصول متفاوت این شرکت (کسپرسکی اینترنت سکیوریتی، کسپرسکی سکیوریتی برای مک، کسپرسکی موبایل سکیوریتی و کسپرسکی تبلت) استفاده فرمایید. از اینرو کاربرانی که حامل چندین دستگاه دیجیتال از قبیل رایانه های شخصی، دستگاه های مکینتاش، اسمارت فون ها و تبلت آندرویدی هستند و نیازمند تامین امنیت آنها در برار حملات سایبری بوده اند تنها با تهیه یک لایسنس کسپرسکی وان، قادر به محافظت از دستگاه های نامبرده خواهند بود. در نتیجه بهترین گزینه برای برآورده کردن نیازهای حفاظتی مصرف کنندگانی که از دستگاه های دیجیتال گوناگون بهرمند هستند استفاده از محصول امنیتی تقدیر شده لابراتوار کسپرسکی یا همان کسپرسکی وان است چرا که باعث جلوگیری از خرید لایسنس های مجزا و صرفه جوی در هزینه شما برای دستگاه های مختلفتان می شود.

m343

Registered User
لایک‌ها
356
Kaspersky Internet Security 2012 (A2 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 47000 تومان
47 ت واریز شد

YAHYA-PRO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من پیغام خصوصی کردم خدمتتون
ولی ظاهرا اینجا هم باید اعلام کنم:blink:

هزینه پلان b1 واریز شد
لطفا بگید چطوری میتونم بهتون امتیاز بازارچه بدم ؟:)

بالا