• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
آقا سلام یه کاسپراسکای اینترنت سکوریتی تک کاربره . خیلی فوری می خوام

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سلام لینک خرید کسپرسکی اینترنت سیکوریتی 2015 رو لطف کنید
تک کاربره
ممنون

Last edited:

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
آنتی ویروس کسپر بر روی یک سیستم چند بار نصب می شود؟ ( در صورت تعویض ویندوز)

سلام

محدودیتی در تعداد دفعات نصب و فعال سازی لایسنس محصولات وجود ندارد.

مؤفق باشید

mahdijoon123

Registered User
لایک‌ها
63
یک ماهه تا سه ماهه ندارید؟قیمت یک ساله زیاده یه دفه از آدم در بیاد گدا میشیم :))

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
kasper pure 3 برای یک کاربر دارید.

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
برای بار دوم از اقا میلاد یک سرویس اینترنت سکوریتی خریداری شد . رضایت کاملم از نحوه پاسخگویی و کیفیت محصول رو اعلام می کنم

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
یک عدد eset smart security یک ساله تک یوزره میخواستم. شرایط لطفا

asusrogpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلا.جناب دلیل ارزان بودن سی دی کی گیم هاتون را توضیح میدید؟؟اخه نسبت به قیمت رقبا و قیمت اصلی خود بازی خیلی پایین تره؟!!!!

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلا.جناب دلیل ارزان بودن سی دی کی گیم هاتون را توضیح میدید؟؟اخه نسبت به قیمت رقبا و قیمت اصلی خود بازی خیلی پایین تره؟!!!!

با سلام

دوست عزیز در این مورد قبلا توضیح داده شده است

به هر حال هر شرکت و فروشگاهی برای عرضه محصولات خود بهره ای را در نظر گرفته که سهم ما سود کمتر در فروش محصولات میباشد البته میزان این سود میتواند به عوامل مختلف دیگری منجمله عدم پرداخت هزینه های اضافی حمل و نقل، عدم پرداخت مالیات، انجام خرید مستقیم و دریافت محصولات بدون واسطه از نمایندگان فروش خارج از کشور و در نهایت حذف اجرت افراد واسطه مرتبط باشد که تمامیه موارد ذکر شده برای ما صادق بوده است.

مؤفق باشید

Daniel4u

Registered User
لایک‌ها
21
Kaspersky Internet Security 2015 (A3 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 89000 تومان

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 (A9 بصورت اوریجینال برای 3 دستگاه بمدت 1 سال 95000 تومان

Kaspersky Internet Security for Android (A20 بصورت اوریجینال برای 1 دستگاه بمدت 1 سال 20000 تومان

سلام
لطفا فرق مورد اول با دوم چیست.
البته من مورد اول رو 3 سال از جایی تهیه میکردم اما برای دومی جایی ندیدم و نمیدونم چی هست . لطفا بیشتر توضیح دهید
مثلا اگر من مالتی دوایس را بخرم میتونم هم رو گوشی و هم رو سیستمم اجرا کنم ؟ و مهمتر اینکه از خانواده OEM به حساب میان ؟

همچنین مورد دوم ( مالتی دوایس ) چه فرقی با مدل آنتی ویرویسش برای آندروید داره ؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
لطفا فرق مورد اول با دوم چیست.
البته من مورد اول رو 3 سال از جایی تهیه میکردم اما برای دومی جایی ندیدم و نمیدونم چی هست . لطفا بیشتر توضیح دهید
مثلا اگر من مالتی دوایس را بخرم میتونم هم رو گوشی و هم رو سیستمم اجرا کنم ؟ و مهمتر اینکه از خانواده OEM به حساب میان ؟

همچنین مورد دوم ( مالتی دوایس ) چه فرقی با مدل آنتی ویرویسش برای آندروید داره ؟
سلام

شما تنها با خرید یک لایسنس محصول مولتی دیوایس توانایی استفاده از محصولات نظیر کسپرسکی اینترنت سکیوریتی، کسپرسکی سکیوریتی برای مک، کسپرسکی اینترنت سکیوریتی برای آندروید را خواهید داشت. از اینرو کاربرانی که حامل چندین دستگاه دیجیتال از قبیل رایانه های شخصی، دستگاه های مکینتاش، اسمارت فون ها و تبلت آندرویدی هستند و نیازمند تأمین امنیت آنها در برابر حملات سایبری بوده اند تنها با تهیه یک لایسنس کسپرسکی مولتی دیوایس، قادر به محافظت از دستگاه های نامبرده خواهند بود. در نتیجه بهترین گزینه برای برآورده کردن نیازهای حفاظتی مصرف کنندگانی که از دستگاه های دیجیتال گوناگون بهرمند هستند استفاده از محصول امنیتی تقدیر شده لابراتوار کسپرسکی یا همان مولتی دیوایس است چرا که باعث جلوگیری از خرید لایسنس های مجزا و صرفه جوی در هزینه شما برای دستگاه های مختلفتان می شود. لطفا جهت دانلود محصولاتی که از لایسنس مولتی دیوایس پشتبانی میشوند به این لینک مراجعه فرمایید.

برای مثال ، با Kaspersky Internet Security Multi-Device (برای 3 دستگاه) قادر خواهید بود:

• دسکتاپ خانگی تان، به علاوه لپ تاپ و یک تلفن هوشمند یا

• یک تبلت، یک تلفن هوشمند و یک دستگاه مکینتاش یا

• دو دسکتاپ خانگی و یک اسمارت فون

و یا به هر گونه ی دیگری که شما نیازمندید استفاده و محافظت کنید

ولی در صورت تهیه لایسنس مجزای کسپرسکی اینترنت سکیوریتی فقط قابلیت استفاده روی کامپیوتر (دسکتاپ خانگی) را خواهید داشت.

خیر، تمامیه محصولات نسخه ریتیل میباشند.

مؤفق باشید

Last edited:
بالا