mastermind
Registered User
- نوشتهها
- 291
- لایکها
- 70
دوست عزیز شرایط norton internet security 2015 تک کاربره ارسال نمایید
سلامدوست عزیز شرایط norton internet security 2015 تک کاربره ارسال نمایید
سلامسلام
بیت دیفندر windows 8 security دارید؟
سلامبه سوال داشتم
میشه یه اکانت دو کاربره گرف ینی مثلا یکی من یکی دوستم؟
خیر، فقط امکان استفاده روی دو سیستم عامل متفاوت را خواهید داشت و به این معنی نیست که قابلیت استفاده از کاربر بیشتر را خواهید داشت البته در محصولات اویرا (Avira) اگر 2 کاربره تهیه کنید امکان استفاده همزمان روی 6 دستگاه را خواهید داشت ولی در برندهای دیگر به اینصورت نیست. یک توضیح کامل نیز برای شما در مورد محصول مولتی دیوایس میدم. شما تنها با خرید یک لایسنس محصول مولتی دیوایس توانایی استفاده از محصولات نظیر کسپرسکی اینترنت سکیوریتی، کسپرسکی سکیوریتی برای مک، کسپرسکی اینترنت سکیوریتی برای آندروید را خواهید داشت. از اینرو کاربرانی که حامل چندین دستگاه دیجیتال از قبیل رایانه های شخصی، دستگاه های مکینتاش، اسمارت فون ها و تبلت آندرویدی هستند و نیازمند تأمین امنیت آنها در برابر حملات سایبری بوده اند تنها با تهیه یک لایسنس کسپرسکی مولتی دیوایس، قادر به محافظت از دستگاه های نامبرده خواهند بود. در نتیجه بهترین گزینه برای برآورده کردن نیازهای حفاظتی مصرف کنندگانی که از دستگاه های دیجیتال گوناگون بهرمند هستند استفاده از محصول امنیتی تقدیر شده لابراتوار کسپرسکی یا همان مولتی دیوایس است چرا که باعث جلوگیری از خرید لایسنس های مجزا و صرفه جوی در هزینه شما برای دستگاه های مختلفتان می شود. لطفا جهت دانلود محصولاتی که از لایسنس مولتی دیوایس پشتبانی میشوند به این لینک مراجعه فرمایید.و برای مولتی دیوایس به چ صورته یعنی سر جمع 6 دیوایس میشه رجیستر شن؟
سلامبا عرض سلام
لطفا شرایط برای خرید B1 را برای من ارسال کنید. با تشکر
سلامسلام لطفا شماره حساب وشرایط برای انتی ویروس کاسپر اسکای 2015 پلن A برای 1 پی سی و 1 سال ارسال فرمایید ممنون
با سلامسلام
شرایط برای B3 ارسال کنید تشکر
سلامسلام من هم نحوه خرید و شرایط محصول کد B21 رو میخواستم. ممنون.
سلام
شرایط برای شما ارسال شد.
مؤفق باشید
سلامممنون. محصول خریداری شد...
سلام
خواهش می کنم، ارسال شد.
مؤفق باشید
سلامعزیز یه انتی ویروس به من هدیه دادن
kaspersky total security (1device.1year
چند میخری از ما؟