سلاملطفا شرایط و شماره کارت جهت خرید eset smart security برای یک کاربر رو برام ارسال کنید.
متشکرم
شرایط برای شما ارسال شد.
مؤفق باشید
سلاملطفا شرایط و شماره کارت جهت خرید eset smart security برای یک کاربر رو برام ارسال کنید.
متشکرم
سلامسلام
مبلغ خرید به حسابتون واریز شد مشخصات رو براتون ایمیل کردم
ممنون
سلامبنظر شما برای سیستم خونگی avira بهتر هست یا nod32
سلامKaspersky Total Security 2015 (B18 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 66000 تومان
شرایط لطفا
سلامبا سلام دوست عزیز محصولات plan b تو سایت رجیستر نمیشن ؟؟
من یک سوالی دارم
من یک بار یه انتی ویروس گرفتم eset sec یه سریال داشت تو جهبه بعد به سایت eset رفتیم رجیستر کردیم use pass داد اومدیم تو انتی ویروس زدیم دقیقا جایی که خواسته بود . یه جورایی همه چی قانونی و و اکی شد و ۱ سال خوب کار کرد
یه بارم خریدم آوردم تو خونه دیدم use pass رو نوشته رو سی دی بعد گفته برید تو قسمت update اینا وارد کنید این Use pass رو نه تو قسمت اصلی برنامه تو قسمت اصلی میزدم ارور میداد ولی تو قسمت update میزدیم update میشد !
ممنون میشم راهنماییم کنید که محصولات شما جز کودوم هست
داداش ممنون از جوابت فقط یه سوالسلام
برخی لایسنس محصولات پلان B قابلیت ثبت و رجیستر در سایت سازنده آنتی ویروس مربوطه را دارند.
قابل توضیح است در محصولات Eset از پلان A برای خریدار یک کد ارسال می شود تا ایشان در زمان مورد نیاز از این قسمت که مربوط به سایت اصلی www.eset.com میباشد محصول مورد نظر را ثبت نموده و نام کاربری و رمز عبور محصول خود را دریافت کند. همچنین باید توجه داشت پس از ثبت کد محصول و دریافت ایمیل از سوی سایت Eset جواز کاربر فعال خواهد شد.
در محصولات ایست از پلان B برای خریدار نام کاربری و رمز عبور محصول مورد نظر مستقیماً از طرف ایمیل ما به پست الکترونیکی کاربر ارسال خواهد شد و ایشان با ورود اطلاعات در قسمت Username & Password که مربوط به قسمت اصلی لایسنس برنامه میباشد می تواند از محصول خریداری شده استفاده نماید. همچنین نیاز به هیچگونه تغییرات در تنظیمات برنامه نمیباشد.
مؤفق باشید
خواهش می کنم.داداش ممنون از جوابت فقط یه سوال
در محصولات ایست از پلان B تو کودوم قسمت زده میشه user pass اون جایی که موقع نصب میاره اکتیو کنی و user pass میخواد ؟؟؟؟؟ یا تو قسمت update بزنامه زده میشه این User pass?
سلامسلام همشهری
یه لطفی کن واسه ما هم پ.خ کن شرایط و قیمت
Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 (B8 بصورت اوریجینال برای 4 دستگاه (همان 3 کاربر + 1 کاربر مجاز) بمدت 1 سال 89000 تومان
اینکه واسه دفتر تبلیغاتی که دارم همین مورد خوبه؟ واسه همه سیستمها میخوام نصب کنم و تعویض ویندوز هم هر ماه داریم
ممنونم
سلامKaspersky Internet Security 2015 (A6 بصورت اوریجینال برای 10 کامپیوتر بمدت 1 سال
شرایط لطفا
سلامسلام
محصولات صفحه اول وجود داره؟
سایت برای خرید انلاین دارید؟
ممنون
سلامسلام. من یه دونه A2 میخوام لطفا. با تشکر. در ضمن حدود 8 ماه پیش هم از شما خرید کردهام