سلامخیلی ممنون
شرایط خرید 3 کاربره Kaspersky Internet Security 2016 پلان B رو ممنون میشم برام ارسال کنید
ممنون
خواهش می کنم.
شرایط ارسال شد.
مؤفق باشید
سلامخیلی ممنون
شرایط خرید 3 کاربره Kaspersky Internet Security 2016 پلان B رو ممنون میشم برام ارسال کنید
ممنون
سلامسلام
1 عدد لایسنس
Kaspersky Internet Security 2016 (B3 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 65000 تومان
خریداری شد
منتظر ارسال لایسنس هستم.
سلامممنون میشم شرایط و موجودی رو برای خرید 2 سری Kaspersky PURE 3.0 (B12 بصورت اوریجینال برای 4 کامپیوتر (همان 3 کاربر + 1 کاربر مجاز) بمدت 1 سال 94000 تومان اعلام بفرمایید.
یه سوالم داشتم آیا از زمانی که این آنتی ویروس رو فعال کنم میتونم ویندوز رو عوض کنم یا خیر؟؟
سلامدوست عزیز مبلغ 1880000 بابت خرید 2 سری Kaspersky Total Security 2016 (B8 بصورت اوریجینال برای 4 کامپیوتر (همان 3 کاربر + 1 کاربر مجاز) بمدت 1 سال 94000 تومان با شماره پیگیری (در پیغام خصوصی ذکر گردید .......) به حساب شما واریز شد.
سلامسلام انتی ویروس نورتون 360 در ایران قابل استفاده است؟ با توجه به اینکه دوسال قبل تمام لایسنس های ایران رو غیرفعال کرد ودیگه اپدیت نداد!
سلامیه سوال، این انتی ویروس خا ضمانت هم دارن
یعنی اگه در حین استفاده غیر فعال بشن، ضمانت دارن
محصول A45 روی ویندوز 8 یا 8.1 قابل استفاده هست
سلاملطفا شرایط و قیمت اخر محصولات کد A45 و A13 را برام ارسال کنید
سلامسلام
محصولات کد A42 و A43 قیمتاش درسته
سلامسلام ببخشید یه سوال داشتم.
منظور از 3 کاربر و 1 کاربر مجاز چیه؟؟همون 4 کاربره میشه؟؟چون من الان 2 سرویس به این شکل خریدم میخواستم بدونم میشه رو 4 تا سیستم نصب کرد دیگه مشکلی پیش نمیاد که؟؟
سلامسلام مبلغ 130000 تومن بابت Bitdefender Total Security 2015 (A45 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 2 سال واریز گردید