hajizadeh110
Registered User
Kaspersky Internet Security 2016 (A3 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 91000 تومان
سلام علیکم
شرایط رو بفرستید
سلام علیکم
شرایط رو بفرستید
سلامKaspersky Internet Security 2016 (A3 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 91000 تومان
سلام علیکم
شرایط رو بفرستید
سلامبا سلام
اینو من نصب و استفاده کردم خیلی روان و خوب بود
اینی که گفتی برای 1 کامپیوتر است
پیشنهاد های شما برای
من در خانه 1 لپ تاپ هم دارم
1 کامپیوتر هم در مغازه
پس شد 2 عدد دسکتاپ و یک لپ تاپ ( یکی از دسکتاپ ها در مغازه و از شرکت دیگه ای اینترنت گرفتم براش برای مسائل آی پی و .... یادآوری کردم)
1-برای این 3 تا کاسپر ارزان چی پیشنهاد میکنی؟
2- یک عدد لپ تاپ و یک عدد پی سی یک کاربر داره یعنی مال خودم چی پیشنهاد میکنی؟
3 - دو عدد پی سی با دوکاربر مختلف چی پیشنهاد میکنی؟
کاسپر باشند همگی
سلامسلام
آقا لینک دانلود نات 32 امکانش هست از خود شرکتش بدی دانلود و نصب کنیم ( برای تست روی یک لپ تاپ میخوام اوکی شد بهم کدشو بدی)
سلامسلام برای تبلت هم همین ورژن موبایل نصب میشه؟ من قبلا نسخه فری روی موبایل نصب کرده بودم که بعدش خریدم ازتون اینبار هم روی تبلت نصب کردم ببینم جواب میده یا نه دیگه مدت 30 روز مجانی نداد راهی نداره من تست کنم ؟ برای نصب باید یک حساب جدای گوگل داشته باشم روی اندروید
سلام
بله، محصول مربوطه روی دستگاه های با سیستم عامل اندروید قابل استفاده میباشد. بعد از نصب نرم افزار آنتی ویروس این اجازه بشما داده خواهد شد تا بصورت 30 روز آزمایشی از محصول استفاده فرمایید. توجه داشته باشید کاربر فقط یک مرتبه امکان استفاده از نسخه آزمایشی را خواهد داشت در صورتیکه نرم افزار قبلا روی دستگاه اندرویدی شما نصب شده باشد بار دیگر امکان استفاده نسخه آزمایشی 30 روزه را نخواهید داشت. خیر، نیاز به حساب گوگل نمیباشد فقط زمان فعال سازی نسخه آزمایشی، نرم افزار آنتی ویروس یک ایمیل از کاربر درخواست می کند.
مؤفق باشید
سلامسلام دوست عزیز
من کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 5 کاربره به مدت 2 سال میخوام که الآن تو سایت اصلی با تخفیف 30% زده که میشه حدود 190 تومان! شما میتونید تهیه کنید برام؟
سلامبا سلام
چجوری میشه که یک لایسنس را سفارش داد ؟
و همچنین نحوه ی پرداخت را توضیح دهید.
سلامسلام
آقا من اویرا دو کاربره میخوام اگ میشه بپین چجوری مبلغو واریز کنم
سلامسلام
برای نورتون هنوز باید با کریو فعال سازی کرد یا تحریم ها رفع شد؟
قیمت ها درج شده درسته؟
برای 5 کامپیوتر میخوام 1 ساله؟
البته نسخه 2015 هست برای بنده که فکر نکنم فرقی داشته باشه درسته؟
ممنون
یاعلی
سلامسلام داداش میلاد.مبلغ 21 هرار تومن بابت کسپرسکای اندروید بحسابتون واریز شد.
4شماره آخر کارت 6368 بنام محمد حاجی پور.
Kaspersky Internet Security for Android (A30 بصورتاوریجینال برای 1 دستگاه بمدت 1 سال 21000 تومان