سلامسلام
در صورت موجود بودن شماره کارت
Eset Smart Security 10 (B48 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال 61000 تومان
ممنون
بله، موجود است. شرایط برای شما ارسال شد.
مؤفق باشید
سلامسلام
در صورت موجود بودن شماره کارت
Eset Smart Security 10 (B48 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال 61000 تومان
ممنون
سلامسلام
52000 با شماره پی گیری 814623 واریز گردید
Eset Smart Security 10 (B47 بصورت اوریجینال برای 4 کامپیوتر بمدت 1 سال 52000 تومان
سلامسلام
وقت بخیر
دوست گلم بنده چند سالیه که از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده میکنم و زحمت لایسن رو به شما دادم همیشه ولی احساس میکنم که سیستم رو خیلی سنگین میکنه و گاهی آپدیتها هم ارور میده تصمیم دارم اینبار از یه نرم افزار دیگه استفاده کنم
تحقیق کردم ظاهرا avira از لحاظ بار روی سیستم نسبت به کسپر سبکتره و از نظر امنیتی در یه سطح هستن قبلا از avast هم استفاده کردم و خیلی سبک و کاربری جذابی داشت لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرماییدبا توجه به این که سیستمهای بنده مرتب به اینترنت وصله و قدیمی هستن کدوم یکی انتخاب مناسبی میتونه باشه
سپاس
سلامسلام
یک عدد لایسنس Kaspersky Internet Security 2018 (B5 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال 99000 تومان
لطفا اطلاعات را برای واریز ارسال نمایید .
سلاماسمارت سکوریتی پرمیوم چنده
سلامسلام
این آیتم موجود هست؟
Kaspersky Internet Security for Android (B37 بصورت اوریجینال برای 1 دستگاه بمدت 1 سال 15000 تومان
و اطلاعات حساب لطفا
سلامالان کسپر 2018 یک ساله تک کاربره ، برای pc ارزونترینش چی موجوده ؟
لطفا شرایط رو پ خ کنید ، تشکر .سلام
محصول زیر است. همچنین قیمت تمامیه محصولات در صفحه اول موجود میباشند.
Kaspersky Internet Security 2018 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 33000 تومان
سلاملطفا شرایط رو پ خ کنید ، تشکر .
سلامدرود ,من کارم طراحی سایت هست و خیلی فایل دانلود می کنم ,وب گردی زیادی دارم همین طور فلش زیاد وصل می کنم
ممنون میشم بگید چه آنتی ویروسی خوبه و پیشنهاد می کنید
خیلی سنگین نباشه سرعت سیستم بیاد پایین