• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات در خارج از کشور

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام.
دوستان با توجه به قیمت دلار نظرتون در مورد ساخت محصول در ایران و فروش از طریق ترکیه به کشورهایی مثل آمریکا چیست؟
مثلا فروش محصول در آمازون یا والمارت و ...

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
سلام.
دوستان با توجه به قیمت دلار نظرتون در مورد ساخت محصول در ایران و فروش از طریق ترکیه به کشورهایی مثل آمریکا چیست؟
مثلا فروش محصول در آمازون یا والمارت و ...

سلام
آقا دلار به صورت ایزوله بالا نرفته که مزیت تولید ایجاد کنه. شما الان تنها مزیت تولیدی که با این قیمت دلار براتون ایجاد شده، نیروی کار ارزونه. در عوض به خاطر شدت گرفتن تحریم ها، صدها مشکل به مشکلاتتون اضافه شده. تولید حتی در بومی ترین انواعش ( مثل فرش)، وابسته به وارداته. همه ملزومات تولید در ایران موجود نیست.

ضمنا همون نیروی کار ارزون ایرانی هم دیگه به درد نمیخوره. قدیما نیروی کار آموزش دیده ایرانی کمتر از مشابه خارجی هزینه داشت. الان اصلا نیروی کار آموزش دیده نداریم. خود آموزش هزینه داره. باید کارخونه ای باشه که نیروی کار توش کارآموزی بکنه. باید دستگاهی وجود داشته باشه تا کسی یاد بگیره باهاش کار کنه. باید دانشجو وقت داشته باشه در طول تحصیلش آموزش اضافی ببینه. با این قیمت دلار، هیچکدوم از اینا امکان پذیر نیست

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
این خیلی منفی نگری هست! به نظر من راه های بسیار زیادی هست که محصولی تولید بشه. به هر حال نمیشه نشست و مرد که!

us12

Registered User
لایک‌ها
410
چه نوع محصول مجازی هست که بشود از طریق اینترنت خارج از ایران فروخت ؟
مثلا ساخت نرم افزار یک نمونه است ولی دنبال روش ها و محصولات دیگه هستم که اونطرف بازار داشته باشد .

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
این خیلی منفی نگری هست! به نظر من راه های بسیار زیادی هست که محصولی تولید بشه. به هر حال نمیشه نشست و مرد که!

دوست عزیز من دقیقا دارم همین کاری رو میکنم که شما قصد دارید انجام بدید. تازه چندین سال قبل شروع کردم و جا افتاده هستم و ریسک کارم به مراتب کمتر از شروع یک کار جدیده. نظری که دادم، اوج واقع نگری بود;) ... شما الان یه جعبه ابزار بخوای بخری، به مشکل بر میخوری، راه اندازی تولیدی رو ولش کن اصلا :D . برندهای معمولی دیگه تو بازار نیست. چون واردات بسته است، قیمت ها هم گرون شده و کسی خریدار نیست

تولید، برنامه ریزی مدون میخواد. برنامه ریزی هم ثبات نیاز داره. وضعیت بلبشوی فعلی فقط برای دزد ها خوبه:D. یکی یه رانتی یه جا داشته باشه، بتونه چیزی که به بقیه مجوز وارداتش رو نمیدن وارد کنه. یا وام صنعتی یا جانبازی کم بهره بگیره باهاش جنس بخره احتکار کنه... خلاصه از این کارها

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
میفهمم عزیز. اما خب یک سری محصولات که میشه رو باید انتخاب کرد. یعنی هیچ موردی نیست بشه کار کرد؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
چه نوع محصول مجازی هست که بشود از طریق اینترنت خارج از ایران فروخت ؟
مثلا ساخت نرم افزار یک نمونه است ولی دنبال روش ها و محصولات دیگه هستم که اونطرف بازار داشته باشد .
در مورد موارد مجازی و برنامه اطلاعی ندارم! میشه راحت روی گوگل و اپل استور فروخت!

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
میفهمم عزیز. اما خب یک سری محصولات که میشه رو باید انتخاب کرد. یعنی هیچ موردی نیست بشه کار کرد؟

مشکل اینجاست که تا شما بخوای محصول رو انتخاب کنی و موانع تولید و صادراتش رو حل کنی، شرایط کشور دوباره عوض میشه و روز از نو، روزی از نو ... مثلا میگی فلان قطعه رو وارد میکنم، باهاش فلان چیز رو با 200 درصد ارزش افزوده تولید میکنم. یهو واردات اون قطعه ممنوع میشه. قبل از این گرونی های اخیر، تمام اطراف تهران پر از کارگاه صنعتی بود. الان قیمت زمین و ملک همون کارگاه ها اونقدر بالا رفته که اصلا نمی ارزه که توشون کار صنعتی انجام بشه. هیچ جای دنیا، زمین کارخونه و کارگاه به اندازه ایران گرون نیست. تو ایران هر جایی که امکانات اولیه داشته باشه و قابل استفاده صنعتی باشه، کاربرد مسکونی هم پیدا کرده و قیمت هاش سر به فلک گذاشته.

مشکل گواهینامه ها و استاندارد ها هم هست. شما عملا چیزی بدون استاندارد نمیتونی به امریکا یا اروپا یا حتی خیلی از کشورهای جهان سوم، صادر کنی. الان این استاندارد ها رو به راحتی نمیتونی بگیری. شما از طریق ترکیه میخوای اقدام کنی، من از طریق اسپانیا اقدام کردم. اما راحت نیست که یه محصولی رو در ایران تولید کنی و با برند اروپایی ثبتش کنی و استاندارد و سرتیفیکیت بگیری. شدنی هست، اما به خاطر تحریم ها هزینه ها چند برابر میشه، به نحوی که توجیه اقتصادی کار رو کلا زیر سوال میبره.

مشکل مالیات هست. سیستم و فرم های مالیاتی ایران با کشورهای پیشرفته متفاوته. تحریم و مخفی کاری هم مزید بر علت میشه. بنابراین شما نمیتونی خیلی از هزینه های ایرانت رو به طرف خارجی اظهار کنی، در نتیجه مالیاتت زیاد میشه.... از طرفی ایران هم نه تنها هیچ کمکی بهت نمیکنه، بلکه بابت پولی که با بدبختی وارد ایران میکنی ازت مالیات هم میخواد. یعنی دو طرفه باید مالیات بدی... حالا بگذریم از قوانین بازگشت ارز صادر کننده و غیره که عملا شما رو به یک پولشوی حرفه ای بین المللی تبدیل میکنه:D

خلاصه اینکه هر کاری شدنیه. شما با قاشق میتونی کوه دماوند رو بکنی و کم کم جابجا کنی:D، اما عاقلانه نیست

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دیگه از زعفران و فرش که محصولی بومی تر و با ارزش افزوده بیشتر وجود نداره. الان همین دو تا هم صادراتشون برای افراد عادی تقریبا غیر ممکنه. همین زعفران رو شما بخوای یه آنالیز بگیری و برای طرف خارجیت بفرستی، آزمایشگاه و کیت هاش در ایران نیست یا اگر هست جنبه نمایشی داره

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
برای زعفران بسته بندی جایی هست بسازه؟ من خودم اینطرفم و فکر کنم خیلی از مشکلات رو بتونم به راحتی حل کنم.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
برای زعفران بسته بندی جایی هست بسازه؟

فقط یه قانون ساده اولیه رو برای شما بگم که کلا منصرف بشی. صادرات زعفران از ایران به صورت فله، قانونی نیست. یعنی شما نمیتونی 1 کیلویی صادر کنی و در کشور دیگه بسته بندی خرد بشه و با برند خارجی فروخته بشه. باید از ایران با بسته بندی خرد مثلا 1 گرمی صادر کنی که گرفتن استانداردهاش هم غیر ممکنه

حالا در کشورهای مقصد، دقیقا عکس این قانون وجود داره.:D، مثلا در اسپانیا شما نمیتونی زعفران 1 گرمی از ایران وارد کنی، باید حتما 1 کیلو به بالا و فله باشه

حالا ممکنه شما بگی پس با این شرایط چطور در سال های گذشته 90 درصد زعفران ایران دقیقا به همین اسپانیا صادر شده;)... این جریان همون مجوزهاست که در پست اولم گفتم:D
من خودم اینطرفم و فکر کنم خیلی از مشکلات رو بتونم به راحتی حل کنم.

من خودم مثل زبل خان همه طرف هستم:D. دورگه هستم و هر دو طرف شرکت دارم و پارتی هم دارم، در این زمینه هیچ کاری نتونستم بکنم. دوست عزیز، شرایط مثل سابق نیست. دولت های اروپایی/امریکایی روز به روز قوانین مالیاتی و ضد پولشویی رو سختگیرانه تر میکنن. سال 2010 من صدهزار یورو حواله میزدم، اصلا کسی نمیگفت خرت به چند من:D، الان 100 یورو دادم برای هزینه چاپ مقاله خودم توی یه ژورنال، بانک ازم رسید خواسته
در طرف ایران هم کفگیرشون به ته دیگ خورده، 1000 یورو سود تو کاری باشه، 100 نفر از خودشون مثل گرگ دورش جمع میشن. فکر میکنی اینهمه آقازاده ای که خارج از ایران تشریف دارن، میذارن چیزی به شما برسه ؟;)

توصیه میکنم دور زعفران و پسته و خاویار و محصولات نفت و پتروشیمی رو خط بکشید. در بقیه چیزها شاید بشه با ریسک بالا و سود کم کاری انجام داد. در زمینه الکترونیک و مخابرات و به طور کلی های تک، شاید بشه کار کرد. به شرطی که قبلا تجهیز کارگاه و خط تولید کرده باشید و الان نخواید اسیلوسکوپ داغون ریفربیشد کالیبره بهم خورده ای رو که معلوم نیست کی چجوری وارد کرده، 100 میلیون بخرید:(

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ماشالا همه منفی هستند و نمیخواند یه حرکت بزنند!

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

ما معمولی هستیم. شما خیلی زیاد مثبتی:D. آقا نمیدونم شما چند وقته که ایران نیومدی، اما وضع داخل اصلا خوب نیست. حرکت زدن در حال حاضر در ایران مثل اینه که شما در امریکا از این هود های کو کلاکس کلن بپوشی بری وسط جمعیت دفاع از سیاها:D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

با یه تاپیک میخواید محصولی که نمیدونید چی هست رو تولید و در آمریکا هم بفروش برسونید :D
گویا در جریان شرایط کشور هم نیستید
پسته مشتری نداره و کرمان دارن میفروشن چک یکساله میگیرن (درصد پایینی داره فله میره عمان)
محصولاتی که میرفت عراق هم الان نیمه تعطیل شده , دوست ما سلفون کش میساخت میفرستاد عراق الان یکساله کارگاه رو تعطیل کرده (قیمت تمام شده بالاست و مشتری نداره دیگه)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بیارید پرایوت لیبل کنید ترکیه بدید به نمایندگی آمازون من به دلار تو آمریکا میفروشم همه چی رو!

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بهتون پیام دادم!

isapour