• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات صوتی اتومبیل به قیمت عمده

AlirezaGr7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یدونه کامپوننت Alpine SPG-17CS میخواستم. امکان ارسال pm باز نیست برام اگه میشه شمارتونو برام ایمیل کنید [email protected]
یه آمپ مناسب برای سیستمی با هدیونیت کنوود 7056 و همین کامپوننتی ازتون میخوام بخرم معرفی میکنید؟ حدود قیمت رو هم لطف کنین اگه میشه

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
سلام من یدونه کامپوننت Alpine SPG-17CS میخواستم. امکان ارسال pm باز نیست برام اگه میشه شمارتونو برام ایمیل کنید [email protected]
یه آمپ مناسب برای سیستمی با هدیونیت کنوود 7056 و همین کامپوننتی ازتون میخوام بخرم معرفی میکنید؟ حدود قیمت رو هم لطف کنین اگه میشه

ایمیل کردم داداش

jeris

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
خسته نباشید
عزیز من یه ضبط میخوام که این قابلیت ها رو داشته باشه : CD , USB , Bluetooth چون پشت فرمون زیاد با همراه صحبت میکنم و به هیچ‌عنوان دموی آنچنانی و اینکه بخواد صداش حرفه ای باشه واسم مهم نیست ... حتی المقدور قیمتش هم از ۲۵۰-۷۰ تومن تجاوز نکنه چون این ماشین اصلیم نیست ... آیا شما مدلی رو در نظر دارید ؟!

Sent from my Nexus 7 II using Tapatalk HD

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
خسته نباشید
عزیز من یه ضبط میخوام که این قابلیت ها رو داشته باشه : CD , USB , Bluetooth چون پشت فرمون زیاد با همراه صحبت میکنم و به هیچ‌عنوان دموی آنچنانی و اینکه بخواد صداش حرفه ای باشه واسم مهم نیست ... حتی المقدور قیمتش هم از ۲۵۰-۷۰ تومن تجاوز نکنه چون این ماشین اصلیم نیست ... آیا شما مدلی رو در نظر دارید ؟!

با 270 تومان به سختی گیر میاد همچین پخشی. من تو الپاین دارم که قیمتش بالاتره

jeris

Registered User
لایک‌ها
116
با 270 تومان به سختی گیر میاد همچین پخشی. من تو الپاین دارم که قیمتش بالاتره
چند قیمته این که میفرمایید ؟!
آلپاین ساخت کجا ؟! اصلیشه یعنی ؟!

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
مبارکت باشه احسان جون
از قدیم گفتند:از هر دست بدی از همون دست هم میگیری
اون امپی که احسان جون از شما خریده بودم هم بسته بندیه خوبی داشت و گرفتن این بسته بندیه خوب از اقا سیاوش میشه همون دسته خودت...
هر چند که اقا سیاوش هم مثل احسان جون از بهترین و با شخصیت ترین دوستان بنده هستند و کاره بیستشون ثابت شدست.

Last edited:

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
پخش تصویری جی پی اس دار فابریک هیوندا مخصوصا ix55 داری؟ برا سوناتا میخوام

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
مبارکت باشه احسان جون
از قدیم گفتند:از هر دست بدی از همون دست هم میگیری
اون امپی که احسان جون از شما خریده بودم هم بسته بندیه خوبی داشت و گرفتن این بسته بندیه خوب از اقا سیاوش میشه همون دسته خودت...
هر چند که اقا سیاوش هم مثل احسان جون از بهترین و با شخصیت ترین دوستان بنده هستند و کاره بیستشون ثابت شدست.

رضا جان ارادتمند شماهستم هر چی بلدیم از شما هستش دیگه

FarSeeR

Registered User
لایک‌ها
24
داداش، واسه سمند میخوام سیستم ببندم، ساب، آمپلی، پخش و باند ( کلا دیگه :دی ) چی پیشنهاد میکنید؟ خیلی گرون در نیادا ولی خیابونو به لرزه بندازه :دی
چندتا پیشنهاد بده تا یه بررسی کنم لطفا :)

بالا