به علت استقبال کم و قیمتش کمتر میاریم مگه اینکه کسی حتمی بخواد تا براش بیارمماشین ظرفشویی بوش با ظرفیت کمتر هم دارید؟
به علت نزدیکی عید و شلوغی بازار شاید فرصت نشه ولی بهم اس بدین تا در اسرع وقت اطاعت امر کنمکلا کوچک قیمت مناسب چیزی دارید؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نه متاسفانهدوست عزیز سلام ، من این مدل ماشین ظرف شویی رو میخواستم ، میتونی برام گیر بیاری؟
سلام داداش عزیز مایکرویو سامسونگ بهترین گزینه س هم گریل داره هم کانوکشن و پخت ترکیبیسلام بر دوست قديمي : دي
يه ماكروفر يا نميدونم ماكرو ويو ميخوام !
منو راهنمائي كن ، ميخوام هديه بدم به خانمم ، بگو هر كدومش چه كارائي داره و قيمتها به چه صورته . . .
فداي تو مرد
رفیق فقط همین ماکرو رو دارید؟ قیمت؟سلام داداش عزیز مایکرویو سامسونگ بهترین گزینه س هم گریل داره هم کانوکشن و پخت ترکیبی
مایکروفر ها اکثرا چینن و قیمتشون زیر350 ولی این هم ویتنام هم سنگاپور ااره کاراییشم خیلی بیشتره به شما هم یه نمه تخفیف میدم
ارسال شده توسط نوکیا 101
General Cool-Heat12 جنرال لبخند اصل 1۰۸۰هزارتومان
24هزار جنرال لبخند اصل .............
جنس خوب اینو دارمرفیق فقط همین ماکرو رو دارید؟ قیمت؟
مناسبترین ماشین ظرفشویی از لحاظ قیمت؟
... لیست کامل از لوازم موجود و قیمتاش ندارید؟
General Cool-Heat
we are the biggest Air-conditioner company in Kurdistan region
Erbil, IRAQ
آره ؟؟
منظورم طرح و مدلش نبود ! این کولر ساخت شرکت عراقی general cool-heat هست ...نه generalنه دااداش طرح لبخند رو از رو پنلش میشناسن که مثل لبخند میمونه اون قسمت جلوش تو عکس کولر گازی اون اولین عکس که پنله خوب نگاه کن
ساخت عراق !!!!!والا من که همچین چیزی نه دیدم نه شنیدممنظورم طرح و مدلش نبود ! این کولر ساخت شرکت عراقی general cool-heat هست ...نه general
اینو ببین http://erbilcompanies.com/erbil-company-directory/construction/general-cool-heat.htmlساخت عراق !!!!!والا من که همچین چیزی نه دیدم نه شنیدم
نه متاسفانهسلام آقا فر هم داری واسه فروش....؟
سلامداداش برای فضای 25-30متری چه کولری مناسبه؟