طبی ویفری با دسته تیتانیوم هم دارید ؟
+ عکس
سلام .. فعلا تا آخر خرداد فقط مدل های موجود.مدلای دیزل موجوده ؟ Sent from my Galaxy Nexus
اون مدل ۱۰۰٪ اورجینال ایتالیاس ! قیمتش خیلی بالا میشه داداش !ریبن ویفر اوریجینال شیشه ی یدک هم داره ؟ شیشه هاش رفلکسیو هستن؟
های کپی ها و شیشه شفاف ها امکان طبی شدن داره .. من خودم یه ویفر های کپی رو طبی کردم می زنم داداش !طبی ویفری با دسته تیتانیوم هم دارید ؟ + عکس
مرام کش کردی که داداش ! انشاالله که هماهنگ میشه همه چی ... سفارش نهایی رو بهم خبرش رو بدهداداش فدات شم برات پیام خصوصی گذاشتم، اگه لطف کنی کار منو راه بندازی، لیاقتش باشه جبران میکنم. و در ضمن ممنون که با حوصله و برخورد خوبت شرمندم میکنی. فدای معرفتت..
اون مدل ۱۰۰٪ اورجینال ایتالیاس ! قیمتش خیلی بالا میشه داداش !
حداقل قیمت دلارش رو ضرب ۴.۵ کن !اگه پیدا بشه...چقدر میشه قیمتش؟ اوریجینالی که شما میفروشید ساخت کجاست؟ قیمتش چقدر در میاد؟
حداقل قیمت دلارش رو ضرب ۴.۵ کن !اگه پیدا بشه...
خییییلی می خوامت عرفان جون آخ اینا رو بدیم راااحت شیم ! بعدش می ترکونیمماین آقا سعید یکی از فروشنده های خوب پی تی هه !الان فکر کنم وقت امتحاناتش کم میاد تابستون قراره بترکونه
حداقل قیمت دلارش رو ضرب ۴.۵ کن !اگه پیدا بشه...
145 تومنی همه چیزش اصلی هست ! .. انشاالله برای اول تابستون میارم .. الان فقط های کپی ۵۱ت هست.خب .. اون مدلی که 145 تومن قیمتشه چیه؟ یکیشو من میخوام.
145 تومنی همه چیزش اصلی هست ! .. انشاالله برای اول تابستون میارم .. الان فقط های کپی ۵۱ت هست.
سلام داداش واسه هر مدل عینک فرق داره ! ولی به طور کلی درجه ۲ کیفیت معمولی و خوب داره .. های کپی معمولا کیفیت خیلی خوب داره - اصل تحت لیسانس هم بالاترین کیفیتراستش رفیقم بم گفته براش جور کنم ... بگم یک ماه دیگه بد قول نمیشم ؟
سلام داداش این فرق اصل و های کپی و کپی چیه؟ در ضمن شیشه اش واقعا پلاستیکه یا صد درصد شیشه ؟؟؟
سلام داداش .. بله موجوده - ۲۸ تسلام داداش عینک کررا همون چپی که قاب جلوش سفیده موجوده؟ قیمت؟
سلام داداش .. فقط همین ۲ مدل فعلا هست .. برای اول تابستو ۳-۴ مدل جدید در رنگهای مختلف میاریم .. به تاپیک http://forum.persiantools.com/t394632.html هم میتونید سر بزنید .. عرفان هم چند مدل الان موجود داره.داداش ممکنه از 2 مدل عینک کررا عکس های دیگه ـش هم بزاری بی زحمت ؟ فقط همین 2 مدل موجوده از کررا؟