شب عکس از ریبن اصل و فیک گذاشته میشه !
سعید جان عینک من فراموشت نشه عزیز .
سعید جان عینک من فراموشت نشه عزیز .
داداش خیلی ممنون بابت زحمتت واسه عکسا!! فقط دو تا سوال :1- اصلی ها دارای شناسنامه و کاتالوگ هستن به صورت نوشته شده توسط خود کارخونه ؟؟ 2- بار ریبن اصلی کی میرسه ؟؟ من کپی نمیخام داداش همون اصلش واسم بهتره
خیلی خیلی لطف میکنی ! به محض اینکه رسید خبرم کن و عکسشم واسم بذار !! و سایزش رو هم با همون خط کشی که گفتی مشخص کن ، ممنونم ، راستی قیمت نهایی هم که میتونی بم بدی رو هم تا اومد پ.خ کن !! بازم ممنونخواهش میکنم .. داداش بخدا منم منتظرم برسه .. قرار بوده ۳شنبه پیش برسه .. اومد حتما یه جیوه ای برات میذارم کنار .. یه عکس هم از تمامی متعلقاتش میذارم.
خیلی خیلی لطف میکنی ! به محض اینکه رسید خبرم کن و عکسشم واسم بذار !! و سایزش رو هم با همون خط کشی که گفتی مشخص کن ، ممنونم ، راستی قیمت نهایی هم که میتونی بم بدی رو هم تا اومد پ.خ کن !! بازم ممنون
اشکالی نداره ، فدای سرت ولی از اصلیش حتما بندازی ممنونآخخخ یادم رفت با خطکش عکس بگیرم باشه چشم داداش میگیرم حتما از اون با سایزش.. سایز این مدل ۵۸ میلیمتریه
سلام اقا یک سوال فنی این بحث اصلی و فرعی فقط مال ری بن هست یا برای بقیه هم همین جوری هست؟
ریبن تاپ فلت موجوده ؟ درجه دو و فیک ؟
قیمت ها و عکس رو بی زحمت برام پ.خ کن به این تاپیک زیاد سر نمیزنم گم میشه
سلام داداش . عینک پلیس شیشه آبی اصل چی دارین ؟ میشه عکس بزاری + قیمتش + عکس و قسمت های کپیش مرسی
داداش امریکن اپتیکال اصل و های کپی موجود چی داری ؟ بی زحمت با قیمت پ خ کن