titanum
Registered User
دوست عزیز این مشکل روشن خاموش شدن گوشی رو داره یا صفحه گوشی رو؟
اگه فقط صفحس من خریدارم
اگه فقط صفحس من خریدارم
فقط صفحص عزیزدوست عزیز این مشکل روشن خاموش شدن گوشی رو داره یا صفحه گوشی رو؟
اگه فقط صفحس من خریدارم
میبینی تورو خدا:-D شوخی کردم. مرسی از پیشنهادتسلام یه نفر قیمت نداده همه از مشکل گوشی میپرسن عزیزم من 250 خریدارم
با پاور روشن نشه چجوری پس گوشیو روشن میکنم؟:-D منظورم این بود زمانی که قفل میشه با پاور باید چند بار بزنی که کار کنه که جاش گفتم اصلا کار نمیکنه.اشتباه از من بود.معذرت میخوام
استارتر جان،دلم نیومد نگم
احتمال داره مشکلتون نرم افزاری باشه
دکمه یه المان فیزیکیه،اگه قرار باشه مشکل داشته باشه تو همه جا باید مشکل داشته باشه
اگه در خاموش و روشن کردن خود گوشی مشکل ندارید و فقط در خاموش روشن کردن صفحه این مشکل وجود داره،یه بار گوشی رو فلش کنید با یه رام درست درمون،احتمال داره مشکل بر طرف بشه و شما هم بیشتر بتونید بفروشید گوشی رو
البته لزومی نداره کل فلت مشکل پیدا کنه،ممکنه اتصالهای مربوط به دکمه ها مشکل دار شده باشناولا کلی تشکر که راهنماییم میکنید.خیلی هم خوشحالم بچه های اینجا همه با معرفتن.راستش اون کارم کردم درست نشد.رام 4 آپدیت میکنی بدتر میشه دیگه با home هم باز نمیشه...ولی 2.3.4 مشکل خیلی خیلی کم میشه.یکی میگه فلاتشه که من میگم اصلا مربوط نمیشه.اگه فلات باشه اصلا شفحه نباید روشن شه در صورتی که این داره روون کار میکنه
عزیز پ خ 360 پیشنهاد دادن حضوری واسه 12امشب تحویل درب منزلمون:-D تا 12 پیشنهاد بالاتر نبود تقدیم میشه به دوستمونداداش ؟من300خریدارم
خواهش عزیز.همدرد هم اضافه شد :دیبا اجازه استارتر عزیز من هم یه rayبا همین مشکل دارم
اگر کس خواست با e72یا chacha عوض میکنم
برای فروش هم هست
جناب شما تاپیکی چیزی زدی من می خرم یا با یکی از گوشی هام میتعویضمبا اجازه استارتر عزیز من هم یه rayبا همین مشکل دارم
اگر کس خواست با e72یا chacha عوض میکنم
برای فروش هم هست