فرق تست و سفارش چیه ؟؟؟اگه واسه تست میخواین که کیفیت کار دستت بیاد کمتر 5 هزارتا واست نمیزنم
ولی اگه فقط سفارشه بله واست تفکیکی بیصدا و معمولی میزنم
فرق تست و سفارش چیه ؟؟؟اگه واسه تست میخواین که کیفیت کار دستت بیاد کمتر 5 هزارتا واست نمیزنم
ولی اگه فقط سفارشه بله واست تفکیکی بیصدا و معمولی میزنم
تست زمینه ساز سفارش های بعدی شماست و با 1 کا متوجه کیفیت کار نمیشی البته اگه واسه تست گفتی ! ولی اگه منظورت فقط نیازت به همین 1 کا هست درخدمتم لینک جوین و تگ کانالت رو پ خ کنفرق تست و سفارش چیه ؟؟؟
بیاین تلگرام یا پ خ ارسال کنیداوکی برادر . من فعلا 1 کا تست می خوام به قول خوتون تضمین کیفیت می دید خوب بود بیشتر هم می گیرم ازتون .
بله بنده مرتب مزاحم ایشون میشم و فرد محترم و مورد اعتمادی هستند.تست زمینه ساز سفارش های بعدی شماست و با 1 کا متوجه کیفیت کار نمیشی البته اگه واسه تست گفتی ! ولی اگه منظورت فقط نیازت به همین 1 کا هست درخدمتم لینک جوین و تگ کانالت رو پ خ کن
@30morgh1 یکی از مشتریای خوب ما هستن که اول کار مثل شما گفتن واسه شروع 1 کا تست میخوان و باید اول اعتماد کنن ما هم دقیقا همین حرفو زدیم بهشون و 5 کا واسشون زدیم و گفتیم بعد کار پولو بدن ایشون هم گویا مورد پسند بود کیفیت کار و الان مرتب سفارش میارن واسمون...
مراحمی عزیز... نظر لطفته :general504:بله بنده مرتب مزاحم ایشون میشم و فرد محترم و مورد اعتمادی هستند.
مچکرم از شماافتخار انجتم اولین کار با ایشون رو داشتم ، یک لطف خیلی خوب هم در حق بنده کردند.
بسیار خوش برخورد و خوش اخلاق
ای دی تلگرام خودتون رو لطفا بدیدمچکرم از شما
انجام وظیفه بود دوست عزیزم![]()
توی پست اول گذاشته بودم بزرگوارای دی تلگرام خودتون رو لطفا بدید
ارادت ویژه خدمت اقا سجاد گل ممنونم داداشکارشون واقعا حرف نداره![]()
ارسال شدلطفا شماره تماستون رو جهت خرید و همکاری واسه من پخ بفرمایین
ارسال شداطلاعات و شماره تماس رو برای بنده هم بفرستید. ممنون
ارسال شدسلام با چه نرم افزاری میزنید ؟
قیمت همکاری هم بفستید با مشتری روزانه 10 کا
سلامسلام شرایط بازاریاب و اپلیکیشن هایی که ازش ادد انجام میشه رو ارسال کنید
ممنون