فرق تست و سفارش چیه ؟؟؟اگه واسه تست میخواین که کیفیت کار دستت بیاد کمتر 5 هزارتا واست نمیزنم
ولی اگه فقط سفارشه بله واست تفکیکی بیصدا و معمولی میزنم
فرق تست و سفارش چیه ؟؟؟اگه واسه تست میخواین که کیفیت کار دستت بیاد کمتر 5 هزارتا واست نمیزنم
ولی اگه فقط سفارشه بله واست تفکیکی بیصدا و معمولی میزنم
تست زمینه ساز سفارش های بعدی شماست و با 1 کا متوجه کیفیت کار نمیشی البته اگه واسه تست گفتی ! ولی اگه منظورت فقط نیازت به همین 1 کا هست درخدمتم لینک جوین و تگ کانالت رو پ خ کنفرق تست و سفارش چیه ؟؟؟
بیاین تلگرام یا پ خ ارسال کنیداوکی برادر . من فعلا 1 کا تست می خوام به قول خوتون تضمین کیفیت می دید خوب بود بیشتر هم می گیرم ازتون .
بله بنده مرتب مزاحم ایشون میشم و فرد محترم و مورد اعتمادی هستند.تست زمینه ساز سفارش های بعدی شماست و با 1 کا متوجه کیفیت کار نمیشی البته اگه واسه تست گفتی ! ولی اگه منظورت فقط نیازت به همین 1 کا هست درخدمتم لینک جوین و تگ کانالت رو پ خ کن
@30morgh1 یکی از مشتریای خوب ما هستن که اول کار مثل شما گفتن واسه شروع 1 کا تست میخوان و باید اول اعتماد کنن ما هم دقیقا همین حرفو زدیم بهشون و 5 کا واسشون زدیم و گفتیم بعد کار پولو بدن ایشون هم گویا مورد پسند بود کیفیت کار و الان مرتب سفارش میارن واسمون...
مراحمی عزیز... نظر لطفته :general504:بله بنده مرتب مزاحم ایشون میشم و فرد محترم و مورد اعتمادی هستند.
مچکرم از شماافتخار انجتم اولین کار با ایشون رو داشتم ، یک لطف خیلی خوب هم در حق بنده کردند.
بسیار خوش برخورد و خوش اخلاق
ای دی تلگرام خودتون رو لطفا بدیدمچکرم از شما
انجام وظیفه بود دوست عزیزم
توی پست اول گذاشته بودم بزرگوارای دی تلگرام خودتون رو لطفا بدید
ارادت ویژه خدمت اقا سجاد گل ممنونم داداشکارشون واقعا حرف نداره
ارسال شدلطفا شماره تماستون رو جهت خرید و همکاری واسه من پخ بفرمایین
ارسال شداطلاعات و شماره تماس رو برای بنده هم بفرستید. ممنون
ارسال شدسلام با چه نرم افزاری میزنید ؟
قیمت همکاری هم بفستید با مشتری روزانه 10 کا
سلامسلام شرایط بازاریاب و اپلیکیشن هایی که ازش ادد انجام میشه رو ارسال کنید
ممنون