• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش موتور سيکلت 4 چرخ (ATV) مدل جتوار 250 CC

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
انتقال قدرت موتور با زنجىر مىباشد سىستم هوا خنک دارد البته مدلهاى انتقال قدرت با محور و رادىاتور دارش ه تو بازار هست ولى دوبرابر قىمتشه

ebazar

Registered User
لایک‌ها
1
داداش جسارتا 2 نفری میشه سوارش شد ؟ راحته ؟ اصلا نمیشه پلاک گرفت برا اینا ؟ پشتش جای پلاک هست تو عکس

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
فروش موتور سيکلت 4 چرخ (ATV) مدل جتوار 250 CC

تک سيلندر دارای 4 دنده جلو و يک دنده عقب کارکرد 450 کيلومتر داشبورد ديجيتال ترمز ديسکی کمک فنر گازی بدون تصادف و خط و خش
قيمت پايه 4.5 ميليون تومان

عكس بزار دادا؟
ضايه نيست با اينا بريم تو خيابون؟!:دي

amorist.f35

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man gilan hastam.badam az vasile shoma nayoomadeh khastam bebinam ta cheghdar payyen tar hesab mikonin.mahal shoma kojas.pool man ham naghdeh

man gilan hastam.badam az vasile shoma nayoomadeh khastam bebinam ta cheghdar payyen tar hesab mikonin.mahal shoma kojas.pool man ham naghdeh

Last edited:

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
Upppppppppppp

سلام من کرج هسنم .دوست عزىز قىمت نوى اىن وسىله الان تو خىابون گمرک تهران پىدا شه 12تا 13 مىلون تومان شده .دىروز قىمت گرفتم. تازه متوجه شدم خىلى ارزون دارم مىدم. باىد تو قىمت داده شده تجدىد نظر کنم.

داداش جسارتا 2 نفری میشه سوارش شد ؟ راحته ؟ اصلا نمیشه پلاک گرفت برا اینا ؟ پشتش جای پلاک هست تو عکس

pelak nemidan vali age too otoban va bozorg raha narin aslan kari nadaran . man too karaj mame ja bahash miram age ashna dari mitooni pelak ham begiri

Last edited:

ssiinn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه 3 تومان بدی نقدی خریدارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا