• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم zyxel P-660HW نو

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
یه مودم زاکسل مدل zyxel P-660HW که وایرلس هست برای یه بنده خدایی گرفتم
حالا نخواسته
رو دستم مونده
من 81 گرفتم
2تومن هم حاضرم کمتر بدم و به قیمت 79 تقدیم دوستان کنم
دوستان توجه کنن مودم هنوز باز نشده و کاملا نو هست.روش هم یه کارت تخفیف سرویس شاتل چسبیده :D
هزینه پست هم به عهده خریدار و تهران هم می تونم حضوری تحویلتون بدم
عکس از مودم رو هم می زارم.ولی فعلا این عکس اینترنتی رو براتون گذاشتم
راستی فاکتورش هم موجوده کسی خواست.
p660hw.jpg

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این همه بگیر ببند ...! فقط 2 تومان کمتر میخریم؟؟؟ :blink:

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
این همه بگیر ببند ...! فقط 2 تومان کمتر میخریم؟؟؟ :blink:

مرسی که تاپیکم رو آپ کردی! :D
دوست داری یه 10 تومن از یه مودم نو بهت تخفیف بدم تا برات به صرفه؟
مودم نو هستش.شما برو تو مشهد قیمت بگیر ببین این مدل رو چند بهت می دن بعد اگر دیدی صرف می کنه بیا از من بگیر
من برای مصرف کننده این قیمت رو گذاشتم نه برای دلالی :blink:

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
درست میگی شما ولی برا منی که تو تهرانم بخاطر 2 تومن که باید تازه بیام کلی راه که ازت بگیرم خب میرم از مغازه میگیرم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بهتره بنویسید فقط مشهد "شاید" یکی پیدا شد به این قیمت بخره؛
هزینه پست هم که به عهده خریداره. احتمالا 6-7 تومنی هم میشه + 79 تومن میشه 85. به نظرتون کسی این کارو می کنه؟!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
هزینه پست هم که به عهده خریداره. احتمالا 6-7 تومنی هم میشه + 79 تومن میشه 85. به نظرتون کسی این کارو می کنه؟!

والا چی بگم ... حاضر نیست یکجور بده برای مشهدیش که هیچی ولی برای تهرانیش ارزش داشته باشه تو ترافیکا بیاد مودم رو بخره ... :blink:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
مرسی که تاپیکم رو آپ کردی! :D
دوست داری یه 10 تومن از یه مودم نو بهت تخفیف بدم تا برات به صرفه؟
مودم نو هستش.شما برو تو مشهد قیمت بگیر ببین این مدل رو چند بهت می دن بعد اگر دیدی صرف می کنه بیا از من بگیر
من برای مصرف کننده این قیمت رو گذاشتم نه برای دلالی :blink:

دلالی کجا بوده ... 2تومان ارزون تر ولی 5-6 تومان پول پست باید بدم ... کجاش میصرفه ... تازه اگه بخوام یک مودم گرون بخرم میرم دی لینک میگیرم که خیلی قبولش دارم ... :eek:

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
این دوستمون 70 بدن میارزه

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89

من تهرانم.اون دوستمون که تو مشهده من این حرف رو براش زدم
طبق تجربه ای که دارم قیمت در شهرهای دیگه مقداری بالاتر از تهران هست.مثلا من در اصفهان که شهر بزرگی هست و با تهران فرقی نداره یه مدل رادیو رو قیمت گرفتم حدود 10-12 تومن با تهران فرق داشت!!! :blink:

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
والا چی بگم ... حاضر نیست یکجور بده برای مشهدیش که هیچی ولی برای تهرانیش ارزش داشته باشه تو ترافیکا بیاد مودم رو بخره ... :blink:
قضیه خر و خرمائه شده کار من و شما
شما هر جفت رو می خواید
هم می خواید من زیر قیمت بدم هم لابد می خواید هزینه پست رو هم به عهده بگیرم
اینجوری فکر می کنید به صرفه براتون؟ :D

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
ایشالا که بفروشید به اون قیمت

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
مرسی عزیزم
انشاا...
راستی یکی از بچه ها گفته بود اگه بخوام یه مودم گرون و توپ بخرم می رم دی لینک می خرم!
فک کننننننن
دی لینک شده مودم گرون و توپ
وایرلسش 40 تومن!!!
شما اگه به دی لینک می گید مودم توپ پس اسم سیسکو یا ایسوز رو چی می زارید عزیزم؟!!!

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
ببین دوست من هرکسی حتما از اون برندی که تعریف میکنه تجربه خوبی ازش داره و براش بهترین برنه
مثلا من خودم مودم تی پی لینک وایرلس دارم 37 تومنم خریدم با برند 80 تومنی هم عوضش نمیکنم خیلی ازش راضیم پس این میشه برام بهترین برند

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من تهرانم.اون دوستمون که تو مشهده من این حرف رو براش زدم
طبق تجربه ای که دارم قیمت در شهرهای دیگه مقداری بالاتر از تهران هست.مثلا من در اصفهان که شهر بزرگی هست و با تهران فرقی نداره یه مدل رادیو رو قیمت گرفتم حدود 10-12 تومن با تهران فرق داشت!!! :blink:
رادیو را خبر ندارم ولی این مدل مودم را امروز اینجا (اصفهان) 76 تومن قیمت کردم. خود دانید!

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
ببین دوست من هرکسی حتما از اون برندی که تعریف میکنه تجربه خوبی ازش داره و براش بهترین برنه
مثلا من خودم مودم تی پی لینک وایرلس دارم 37 تومنم خریدم با برند 80 تومنی هم عوضش نمیکنم خیلی ازش راضیم پس این میشه برام بهترین برند

حرفت منطقیه خداییش.ولی خوب یه سری مورد های تخصصی هست که یه برند رو معروفتر از یه برند دیگه می کنه
اگه تو شبکه نگاه کنید قیمت یه سوئیچ دی لینک تقریبا نصف یا کمتر نسبت به یه سوئیچ سیسکو هست
مثال مربوط زدم که دقیقا متوجه شید منظورم چیه
بحث ما حالا خوب بودن و بد بودن سیسکو و دی لینک و زاکسل نیست.مودم رو کی می خره؟! :p

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
رادیو را خبر ندارم ولی این مدل مودم را امروز اینجا (اصفهان) 76 تومن قیمت کردم. خود دانید!

مرسی از توجهتون
والا من اون یه کیس خواست رو دیدم از روش قضاوت کردم
ولی باز هم ممنون که توجه کردید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

بحثو نمیخوئام ادامه بدم ولی مجبورم کردید.
ااااااااااا دیگ
ه دی لینک شد ارزون ؟ زایکسل گرون با کیفیت؟
شما مثل اینکه مدل های گرونشو ندیدی وگرنه هیچوقت این حرفو نمیزدی.یه دقیقه وقت بذار بورو تو سایتش تا ببینی چقدر محصولات متنوع در مورد شبکه داره.بعد اینطوری با اعتماد به نفس حرف بزن.:p

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
65 هزینه پست هم پای شما
48 ساعت هم مهلت تست
فوری

/

ضمنا دی لینک (دویچه لینک) تولید کننده شماره 1 اروپا در زمینه تجهیزات شبکه است و ساخت و تکنولوژی آلمانه. همونطور که سیسکو تولید کننده شماره 1 تجهیزات شبکه در آمریکاست. زایکسل احتمالا تولید کنند شماره 1 تجهیزات شبکه در خاور میانه باشه! :lol: کسی زایکسل نمیگره مگر مجبور باشه از شاتل استفاده کنه و بخواد همیشه توپش پر باشه... وگرنه هربار که افت سرعت و قطعی داشته باشه زنگ بزنه به پشتیبانی میگن مودمت سازگاری کامل نداره و از این حرفا!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
65 هزینه پست هم پای شما
48 ساعت هم مهلت تست
فوری

/

ضمنا دی لینک (دویچه لینک) تولید کننده شماره 1 اروپا در زمینه تجهیزات شبکه است و ساخت و تکنولوژی آلمانه. همونطور که سیسکو تولید کننده شماره 1 تجهیزات شبکه در آمریکاست. زایکسل احتمالا تولید کنند شماره 1 تجهیزات شبکه در خاور میانه باشه! :lol: کسی زایکسل نمیگره مگر مجبور باشه از شاتل استفاده کنه و بخواد همیشه توپش پر باشه... وگرنه هربار که افت سرعت و قطعی داشته باشه زنگ بزنه به پشتیبانی میگن مودمت سازگاری کامل نداره و از این حرفا!

همین طوره واقعن؟ دی لینک با شاتل سازگاری نداره؟ اخه چجوری میشه ؟:blink:
البته اینو از رو حرفتون که فرمودین مجبوریم زایکسل بگیریم برای شاتل ... :eek:

بالا