• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک اپل با بهترین قیمت روز در حد نو

فروش مک بوک اپل با بهترین قیمت روز در حد نو

• [url]http://myup.ir/images/35354778589590658840.jpg[/url]

Votes: 0 0.0%
  • [url]http://myup.ir/images/85259908956966638951.jpg[/url]

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
دوستان این دوستمون من بهش اس ام اس دادم فرمودن برای دادن قیمت های مقدماتی و صحبت های اولیه به شماره ای که گذاشتن پیامک ارسال کنید . انگار به نت دسترسی ندارن

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
مدیران خواهشا رسیدگی کنن ! عکسی که ایشون گذاشته عکس مک بوک 13 اینچ هست نه 17 اینچ ! دوستان کمی با دقت جلو برید !

11085

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان طبق سریال نامبری که ایشون به من دادن و در سایت اپل چک کردم دستگاه مک بوک پرو مدل ۲۰۱۱ سریMC هست و در ضمن ۱۳ اینچ نه ۱۷ اینچ مدل MC204 سال ۲۰۱۰!

احتمالا ایشون وارد نیستن ولی شماره سریال و لطف کردن و ارسال کردن!

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
من کارم فقط اپله.... این مک ۱۳ اینچه نه ۱۷.... سیستم عامل این هم اسنو لوپارده نه لاین!... مک های ۲۰۱۱ به بعد همشون لاین روش نصبه.. و شرط مبندم این سی پی یوش کور تو دو باشه .. هاردش ۲۵۰ .. رم ۴ گیگ ۱۰۶۶.... مدلش هم مال قبل از ۲۰۱۰

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان بالاتر گفتن.. من الان دیدم..این تاپیک بو داره... به نفر هم یه ایمک فروخت تو ایفون . ای ار... دو میلیون و ۵۰۰ اما فقط فروخت!.. جنسی در کار نبود..

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
به نظر میاد طبق شماره سریالی که دوستمون دادن به بنده لپ تاپ ایشون mc700 باشه که 13 اینچ هست

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر میاد طبق شماره سریالی که دوستمون دادن به بنده لپ تاپ ایشون mc700 باشه که 13 اینچ هست

نه عزیز ..mc700 کیبوردش فرق میکنه.... دکمه ی داشبورد نداره دیگه... به جاش لانچ پد اضافه شد... شرط میبندم این سی وی یوش ۲ هسته ایه
البته من بر اساس عکسش میگم... مگه عکس و مشخصات و سریال نامبر همه با هم دری وری باشه... یکی سریال رو بزاره اینجا ته و توش رو در بیاریم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان بالاتر گفتن.. من الان دیدم..این تاپیک بو داره... به نفر هم یه ایمک فروخت تو ایفون . ای ار... دو میلیون و ۵۰۰ اما فقط فروخت!.. جنسی در کار نبود..

ممنون از روشنگری که کردید لطفا مدیران رسیدگی کنند هیچ تطابقی نوشته ها با جنس ندارد.
راستی یوزر شما منو یاد سلام به زبان تایلندی انداخت درست حدس زدم؟ ساوادیکا یا ساوادیکاپ واسه مذکر. دلیل خاصی داشتین؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از روشنگری که کردید لطفا مدیران رسیدگی کنند هیچ تطابقی نوشته ها با جنس ندارد.
راستی یوزر شما منو یاد سلام به زبان تایلندی انداخت درست حدس زدم؟ ساوادیکا یا ساوادیکاپ واسه مذکر. دلیل خاصی داشتین؟

این جا رو بخون دوست من...
چه تاپیک داغی.. آپپپپپ :D

11085

Registered User
لایک‌ها
26
اگر اون کاغذ A4 که گذاشته روی کیبورد نگاه کنید متوجه میشید که سایزش چقدر کوچیک هست!

و اسپیکر ها که در مدل های 15 به بالا در کنار کیبورد قرار داره که اینجا همچین چیزی نیست!

بعد بین 13 تا 17 کلی توفیق اندازه داره که ایشون میگه من وارد نیستم!:blink:

Last edited:
بالا