• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک ایر ۱۳ اینچ - Macbook Air 504 LL\A

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شما مشتری باش بخر منم شگفت انگیز تخفیف میدم بهتووون داداشم

خب تخفیف شگفت انگیزت رو بفرما مناسب بود ما هم میخریم
در ضمن تخفیف رو روی قیمت اصلی میدن نه اینکه قیمتی رو بالا اعلام کنیم بعد یه مقدار کم کنیم اسمش رو بزاریم تخفیف
حالا تخفیف و کلام آخر رو بفرما ببینیم چن چندیم

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
خب تخفیف شگفت انگیزت رو بفرما مناسب بود ما هم میخریم
در ضمن تخفیف رو روی قیمت اصلی میدن نه اینکه قیمتی رو بالا اعلام کنیم بعد یه مقدار کم کنیم اسمش رو بزاریم تخفیف
حالا تخفیف و کلام آخر رو بفرما ببینیم چن چندیم
براتوووون پیغام خصوصی کردم دوست عزیزم
قیمت را هم درست میکنم الان چشم اطاعت میشه داداش گلم

قیمت برای مصرف کننده در کل ایران : ۲،۹۵۰،۰۰۰ توماااان

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
پخ کردم

نه داداشی واسه چی بخوام ناراحت بشم متاسفانه دلار داره بازی میکنه یه روز بالا یه روز پایین منم نمیخوام اصلا جنس را بکنمم تو پاچه کسی یا چیزی بالاخره قیمتی داره واسه خودش
از طرفی خودتون میدونین 965 با هارد 128 هست و این 256 البته مهم نیست ولی به هر حال من اینو گذاشتم خدمت دوستای گلم که قیمتای خودشون را بدن شما هم قیمتی حتی 1 میلیون میخوایین بدین واسم محترم هستش و اصلا ناراحت نمیشم داداشی
ولی خوووب قاعدتا دستگاه به قیمتش فروخته میشه
پ.ن = ولی از حق نگذریم تشابه قیمتی دستگاهها را که گفتی خوووشم اوومد
شما اگه میخوایینش قیمتتون را برام پیغام خصوصی کنین
بازم بابت همه صحبتاتون ممنونم

پخ شد عزیز

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
2400 خریدارم
حال و حوصله فلسفه چینی ولینک و لینک کشی هم نداشم :دی
قیمتت واسه وقتیکه رتینا ۸۰۰۰۰۰۰ بود خوب هست.اگر باز بیاد بالا شمام باید با نسبت بالاتر ,بالا بخری.صبر زیاد منظقی نیست البته به خودتون برمیگرده و تحلیلتون
کلا فروم چند هفته ای هست تو فضاست و معاملات مک هم جز یک مورد که قیمتش درست و منصفانست, تعطیل
مثلا ۳۱۳ رو که حدود قیمتش با این دستگاه یکیست , 2650 نمیخرن حالا هی دوستان میگن عمرا اگه زیر این قیمت بدم! آخه ۱۰۱ قیمتش ۳۳۰۰ هست یچیز بگو بگنجه! قیمت ۲۷۰۰ برای 313 وقتی معامله میشد که آکش ۳۳۰۰ بود و الان اون ته مونده هاش توی بازار حداکثر ۳۱۰۰.یکم به حافظتون رجوع کنید
البته قیمتهای متعادل تر برای ۳۱۳هم هست (دلیل ارجاع رده قیمتی تقریبا برابر هست,با اختلاف حدود ۱۰۰ بالاتر و بنفع ۳۱۳) و باید دید به معامله میرسند یا نه http://forum.persiantools.com/t322868.html
یکی ام تو فروم ۹۶۵ گذاشته که اونم قیمتش .... این ۳ تا تو یه رنج قیمتن.حالا یکی آکش تو بازار هست ویکی دیگه از رده ورود به بازار خارج

ویرایش : بابت لینک و مقایسه رده قیمتی
313
http://www.amazon.com/Apple-MacBook...id=1354089682&sr=8-1&keywords=macbook+pro+313
504
http://www.amazon.com/Apple-MacBook...id=1354089667&sr=8-1&keywords=macbook+air+504
965
http://www.amazon.com/Apple-MacBook...id=1354089962&sr=8-1&keywords=macbook+air+965

Last edited:

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز قیمت 2950000 تومان هم به نظر من خیلی بالاست

2400 خریدارم
حال و حوصله فلسفه چینی ولینک و لینک کشی هم نداشم :دی
قیمتت واسه وقتیکه رتینا ۸۰۰۰۰۰۰ بود خوب هست.اگر باز بیاد بالا شمام باید با نسبت بالاتر ,بالا بخری.صبر زیاد منظقی نیست البته به خودتون برمیگرده و تحلیلتون
کلا فروم چند هفته ای هست تو فضاست و معاملات مک هم جز یک مورد که قیمتش درست و منصفانست, تعطیل
مثلا ۳۱۳ رو که حدود قیمتش با این دستگاه یکیست , 2650 نمیخرن حالا هی دوستان میگن عمرا اگه زیر این قیمت بدم! آخه ۱۰۱ قیمتش ۳۳۰۰ هست یچیز بگو بگنجه! قیمت ۲۷۰۰ برای 313 وقتی معامله میشد که آکش ۳۳۰۰ بود و الان اون ته مونده هاش توی بازار حداکثر ۳۱۰۰.یکم به حافظتون رجوع کنید
البته قیمتهای متعادل تر برای ۳۱۳هم هست (دلیل ارجاع رده قیمتی تقریبا برابر هست,با اختلاف حدود ۱۰۰ بالاتر و بنفع ۳۱۳) و باید دید به معامله میرسند یا نه http://forum.persiantools.com/t322868.html
یکی ام تو فروم ۹۶۵ گذاشته که اونم قیمتش .... این ۳ تا تو یه رنج قیمتن.حالا یکی آکش تو بازار هست ویکی دیگه از رده ورود به بازار خارج

ویرایش : بابت لینک و مقایسه رده قیمتی
313
Amazon.com: Apple MacBook Pro MD313LL/A 13.3-Inch Laptop (OLD VERSION): Computers & Accessories
504
Amazon.com: Apple MacBook Air MC504LL/A 13.3-Inch Laptop (OLD VERSION): Computers & Accessories
965
Amazon.com: Apple MacBook Air MC965LL/A 13.3-Inch Laptop (OLD VERSION): Computers & Accessories

با توجه به این لینک Amazon.com: Apple MacBook Air MC504LL/A 13.3-Inch Laptop (OLD VERSION): Computers & Accessories
که خودتون ارسال کردین نگاه کنین من رفتم قسمت دست دوم بعدش از ۸۲۰ دلار تا۱۳۵۰ دلار کار کرده اش را گذاشتن همون جور که من گفتم این لپتاپ چیزی از اکبند کم نداره اصلا خط و لک و پیس داشت مال من یا مشکل فنی پس میشه Used - Like New که اونجا زده تو خوشبینانه ترین حالت من ۹۰۰ دلار حساب میکنم قیمت روزم ۲۸۵۰ = ۲۵۶۵ تومن واسه شیپ تو امریکا کوتاهترین مسیرم حساب کنین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میگیرن واسه حملش = ۲۵۶۵+۱۵۰ = ۲۷۱۵ با این اوصاف
من همشو با کمترین نرخ حساب کردم بازم ۲۴۰۰ بیشتره
پیشنهاد بالاتری بود در خدمتم پیشنهاد نزدیک قیمت نه با اختلاف ۵۰۰ تومنی
به هر حال دوستان مجازن قیمتهای پیشنهادیشون را بدن منم از جون و دل در خدمتون هستم و از طرفیم من مجازم هر قیمتی رو جنسم بزارم چه بسا گرون
والا همه جنس میذارن طلا میشه ما که اقدام میکنیم مفته جنس همه جا !!!
به هر حال بازم پیشنهاد بدین من تکیه ندارم همون قیمت بفروشم ولی نزدیک اون قیمت میدم
مخلص بچه های پی تی ام هستم من

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
با توجه به این لینک Amazon.com: Apple MacBook Air MC504LL/A 13.3-Inch Laptop (OLD VERSION): Computers & Accessories
که خودتون ارسال کردین نگاه کنین من رفتم قسمت دست دوم بعدش از ۸۲۰ دلار تا۱۳۵۰ دلار کار کرده اش را گذاشتن همون جور که من گفتم این لپتاپ چیزی از اکبند کم نداره اصلا خط و لک و پیس داشت مال من یا مشکل فنی پس میشه Used - Like New که اونجا زده تو خوشبینانه ترین حالت من ۹۰۰ دلار حساب میکنم قیمت روزم ۲۸۵۰ = ۲۵۶۵ تومن واسه شیپ تو امریکا کوتاهترین مسیرم حساب کنین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میگیرن واسه حملش = ۲۵۶۵+۱۵۰ = ۲۷۱۵ با این اوصاف
من همشو با کمترین نرخ حساب کردم بازم ۲۴۰۰ بیشتره
پیشنهاد بالاتری بود در خدمتم پیشنهاد نزدیک قیمت نه با اختلاف ۵۰۰ تومنی
به هر حال دوستان مجازن قیمتهای پیشنهادیشون را بدن منم از جون و دل در خدمتون هستم و از طرفیم من مجازم هر قیمتی رو جنسم بزارم چه بسا گرون
والا همه جنس میذارن طلا میشه ما که اقدام میکنیم مفته جنس همه جا !!!
به هر حال بازم پیشنهاد بدین من تکیه ندارم همون قیمت بفروشم ولی نزدیک اون قیمت میدم
مخلص بچه های پی تی ام هستم من

شما به گفته های بنده اصلا توجه نکردین
لینکهای داده شده برای محاسبه قیمت نبود و بلکه برای بیان حدود قیمت برابر و مقایسه ریالی آکبند و کارکرده با دستگاههای هم رده موجود بود, وگرنه خودم لینک براتون میارم از ebay بالاترین قیمت برای دستگاه شما ۴۵۰ دلار که با شیپ کلا در میاد ۱۵۰۰

باز هم واضح منظورم رو میگم: رده قیمتی دستگاه شما با MD313 یکی هست وحتی کمی پایینتر (در حدود ۱۰۰ هزار تومن)که بالاترین قیمت موجود در بازار برای آکبند 313 ۳۱۰۰ میباشد و همچنان که میبینید پیشنهادهای بالاتر از ۲۵۰۰ برای فروش دست دوم این دستگاه هیچ درخواست خرید ومعامله ای ندارند.
در هرحال حرف حساب و ناحساب هر دو جواب ندارند

ویرایش:
بهرحال با توجه به مشخص نبودن وضعیت شایعات یا اخبار منتشر شده دیروز احتمال افت قیمت در بازار رایانه کم و دور از انتظار نیست و من پیشنهاد قبلم رو هم پس میگیرم.
موفق باشید

Last edited:

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
شما به گفته های بنده اصلا توجه نکردین
لینکهای داده شده برای محاسبه قیمت نبود و بلکه برای بیان حدود قیمت برابر و مقایسه ریالی آکبند و کارکرده با دستگاههای هم رده موجود بود, وگرنه خودم لینک براتون میارم از ebay بالاترین قیمت برای دستگاه شما ۴۵۰ دلار که با شیپ کلا در میاد ۱۵۰۰

باز هم واضح منظورم رو میگم: رده قیمتی دستگاه شما با MD313 یکی هست وحتی کمی پایینتر (در حدود ۱۰۰ هزار تومن)که بالاترین قیمت موجود در بازار برای آکبند 313 ۳۱۰۰ میباشد و همچنان که میبینید پیشنهادهای بالاتر از ۲۵۰۰ برای فروش دست دوم این دستگاه هیچ درخواست خرید ومعامله ای ندارند.
در هرحال حرف حساب و ناحساب هر دو جواب ندارند

ویرایش:
بهرحال با توجه به مشخص نبودن وضعیت شایعات یا اخبار منتشر شده دیروز احتمال افت قیمت در بازار رایانه کم و دور از انتظار نیست و من پیشنهاد قبلم رو هم پس میگیرم.
موفق باشید

ممنووونم از توضیحااات
بقوولی ارزوونم بشه ارزونم میخریم و میفروووشیم
منم بدم نمیاد این اتفاق بیوفته
زمان مک بوک 374 من آکبند خریدم 1350 دستگهخارو فروختم ولی فاکتورشون موجوده - منم ارزونی را دوست دارم

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
ممنووونم از توضیحااات
بقوولی ارزوونم بشه ارزونم میخریم و میفروووشیم
منم بدم نمیاد این اتفاق بیوفته
زمان مک بوک 374 من آکبند خریدم 1350 دستگهخارو فروختم ولی فاکتورشون موجوده - منم ارزونی را دوست دارم

بشرطی که ارزون شد ارزونم بفروشی نه اینکه باز بیاد پایین و شما مثل الان قیمتت رو نگه داری رو قیمتای قبل از ارزونی که باز همین دور باطل میچرخه و میچرخه ;)

موفق باشی

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
بشرطی که ارزون شد ارزونم بفروشی نه اینکه باز بیاد پایین و شما مثل الان قیمتت رو نگه داری رو قیمتای قبل از ارزونی که باز همین دور باطل میچرخه و میچرخه ;)

موفق باشی

ایشالا میاد پایین قیمت منم اوکی میشه میاد رو 1 تومن

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
۱. من نه پول لازمم نه عجله ای دارم نه اینقدر وضعیتم حاده که بخوام بفروشم پس فروش نرفتم نگه میدارم سری جدیدم را میخرم
۲. به هیچ عنوان با هیچ دستگاهی تعویض نمیشه فقط فروش نقدی - پول نقد فقط
موید باشین

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
کاهش قیمت به ۲۸۵۰۰۰۰ تووومااااان

بااالااا باااااش

Last edited:

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
خریدار واااقعی نسبت به قیمت پااایه تخفیف خوووبی میگیررررره
بشتاااابید

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سلام اگه زخمتی نیست قیمت رو برام بفرستید قیمت کف؟

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
باورم نمیشه من از اینا داشتم پارسال 1700 اینا فروختم جنگ شده مملکتااا ! :wacko:

بالا