• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک پرو MC723

dieu3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک عدد مک بوک پرو MC723 با مشخصات زیر به فروش می رسد

MacBook Pro 8.2
CPU: Core i7 2.2Ghz
Ram: 4GB 1333Hz
VGA: 6750 1GB
monitor: 15.4
Original OS: Mac OS X Lion

یک عدد کاور samsonite و یک پک نرم افزاری JB هم روش هست که قیمتشون تو بازار ۱۱۰ هزار تومان هست
فوق العاده تمیز هست و دارای گارانتی نقش هم هست که ۶ماه ازش گذشته.

قیمت پایه: ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان
یک هفته هم صبر می کنم!!!

ساکن تهران هستم

DSC00013.JPGDSC00012.JPGDSC00009.JPGDSC00010.JPG

Last edited:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
یک عدد مک بوک پرو MC723 با مشخصات زیر به فروش می رسد

MacBook Pro 8.2
CPU: Core i7 2.2Ghz
Ram: 4GB 1333Hz
VGA: 6750 1GB
monitor: 15.4"

یک عدد کاور samsonite و یک پک نرم افزاری JB هم روش هست که قیمتشون تو بازار ۱۱۰ هزار تومان هست
فوق العاده تمیز هست و دارای گارانتی نقش هم هست که ۶ماه ازش گذشته.

قیمت پایه: ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان
یک هفته هم صبر می کنم!!!

از امضام مشخصه که کارم چیه///با گارانتی نقش آکبندش ۲۸۰۰ هست.. کاور و پک نرم افزار هم نمیخوام ۲۱۰ گیگ دارم... قیمت آخر با این تفاسیر.. ؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
و این که البته سری mc هست و سری قدیمی حساب میشه.. md ۲۰۱۱ به بعد هستن..

dieu3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از امضام مشخصه که کارم چیه///با گارانتی نقش آکبندش ۲۸۰۰ هست.. کاور و پک نرم افزار هم نمیخوام ۲۱۰ گیگ دارم... قیمت آخر با این تفاسیر.. ؟

قیمتی که شما گفتید ماله قبل از گرونی بازار هست من تو بازار ۳٬۵۰۰٬۰۰ قیمت کردم و این قیمت رو گذاشتم
به هر حال هر کی قیمت مدنظرشو می گه آخر هفته هم بنده قیمت نهایی رو اعلام می کنم!

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

من کاری با قیمت پیشنهادی ابشون ندارم که خب بالاست !
ولی آقاشما که کارت اینه اگه ۲۸۰۰ با گارانتی نقش پیدا کردی خداییش واسه مام بگیر. رفیق اون ممه رو۲ماهی هست که لولو برده.همین چند روزه با گارانتیش رو زیر ۳۲۰۰ و بازار پیدا نکردم.من خودم ۲ماه پیش2011 md313 رو ۱۹۰۰ خریدم الان شده ۲۳۰۰

11085

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز اگر امکان داره عکس از دستگاه بزارید چون جز قوانین هست و گرنه تاپیک فروش تون پاک میشه!

سیستم عامل اورجینال چی روش بوده و سیکل شارژ و پارت نامبر ؟

شما ساکن کجا هستید؟

ممنون

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
من کاری با قیمت پیشنهادی ابشون ندارم که خب بالاست !
ولی آقاشما که کارت اینه اگه ۲۸۰۰ با گارانتی نقش پیدا کردی خداییش واسه مام بگیر. رفیق اون ممه رو۲ماهی هست که لولو برده.همین چند روزه با گارانتیش رو زیر ۳۲۰۰ و بازار پیدا نکردم.من خودم ۲ماه پیش2011 md313 رو ۱۹۰۰ خریدم الان شده ۲۳۰۰
عزیزم دستگاهی که دیگه تولید نمیشه رو به قیمت سری جدیدش داری حساب میکنی؟ این دستگاه زمانی که تو بازار بوده این قیمت بوده و گارانتش هم ۳ مدل داره... حالا نیست تو بازار.. در واقع قبل این که ممه رو ببرن خودش رو بردن :)
md313 هم ۱۳۵۰ قیمت دیروز یوزر...
از صاحب تاپیک ممنون میشم قیمت آخرش رو برام پخ کنه

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
عزیزم دستگاهی که دیگه تولید نمیشه رو به قیمت سری جدیدش داری حساب میکنی؟ این دستگاه زمانی که تو بازار بوده این قیمت بوده و گارانتش هم ۳ مدل داره... حالا نیست تو بازار.. در واقع قبل این که ممه رو ببرن خودش رو بردن :)
md313 هم ۱۳۵۰ قیمت دیروز یوزر...
از صاحب تاپیک ممنون میشم قیمت آخرش رو برام پخ کنه

آقا من تایپیکا شما تو فروم رو دیدم .اصلا حرف شما که اینکاره ای سند.لطفا از این قیمتا چیزی داشتی منم خبر کن خودم خریدارم- yahoo id : eelia.vision - مثل همین md313 یا مدلا دیگه ار mc یا md یا Air.من دنبال خرید مک در حد هستم و با این قیمتا در جا خریدارم. بخصوص دنبال mc373 که 2010 هست در حد آک یا حتی اگه پیدا شه آکش رو تا ۲۷۰۰ هم هستم. صاحب تایپیک قیمت آک دستگاهش رو یکم بالا گرفته ولی بیراه نمیگه.منم تو همین چند روز ۳۲۰۰ کمنر پیدا نکردم.شما آکش رو تا ۳۱۰۰ پیدا کردی خدا خیرت بده به ما هم برسون.

Last edited:

dieu3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس ها هم آپلود شدن!!!

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
داداش شرمنده اگه ٢٥٠٠ نظرت بود من هستم.

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من تایپیکا شما تو فروم رو دیدم .اصلا حرف شما که اینکاره ای سند.لطفا از این قیمتا چیزی داشتی منم خبر کن خودم خریدارم- yahoo id : eelia.vision - مثل همین md313 یا مدلا دیگه ار mc یا md یا Air.من دنبال خرید مک در حد هستم و با این قیمتا در جا خریدارم. بخصوص دنبال mc373 که 2010 هست در حد آک یا حتی اگه پیدا شه آکش رو تا ۲۷۰۰ هم هستم. صاحب تایپیک قیمت آک دستگاهش رو یکم بالا گرفته ولی بیراه نمیگه.منم تو همین چند روز ۳۲۰۰ کمنر پیدا نکردم.شما آکش رو تا ۳۱۰۰ پیدا کردی خدا خیرت بده به ما هم برسون.

پخ کردم برات

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان ایشون قیمت آخرشون 2950 بود. گفتم که تاپیکشونو خراب نکنیم.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان ایشون قیمت آخرشون 2950 بود. گفتم که تاپیکشونو خراب نکنیم.

بالاخره باید یه حد نهایتی واسش در بیاد که تا کجا مشتری میخوره .
اینجا هرچیزی به قیمت باشه با یکم چک و چونه رو هوا میره ولی اگه اختلاف پیشنهاد فروشنده و خریدار زیاد باشه به جایی نمیرسه
منم بیام بگم مثلا پرایدمو 15 میلیون کمتر نمیدم و کسی زیر این قیمت حق قیمت دادن نداره و منم نمیدم.خب تا ابد کسی سراغم نمیاد.جنس دست دومی که واسه 3-4 ماه پیش بوده و دیگه سری جدیدش وارد بازار شده و تو بازار به سختی پیدا میشه قیمته مشخص نداره ، هرکی از قبل داره یه چیزی میگه بلکه بفروشه، پس باز بهتره همه قیمتشون رو بدن. باز اقلا یه آپ که میخوره!!

من آکش رو 3200 قیمت دارم . سایت ارادو هم هست که 3480 قیمت گذاشته.

Last edited:

dieu3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره باید یه حد نهایتی واسش در بیاد که تا کجا مشتری میخوره .
اینجا هرچیزی به قیمت باشه با یکم چک و چونه رو هوا میره ولی اگه اختلاف پیشنهاد فروشنده و خریدار زیاد باشه به جایی نمیرسه
منم بیام بگم مثلا پرایدمو 15 میلیون کمتر نمیدم و کسی زیر این قیمت حق قیمت دادن نداره و منم نمیدم.خب تا ابد کسی سراغم نمیاد.جنس دست دومی که واسه 3-4 ماه پیش بوده و دیگه سری جدیدش وارد بازار شده و تو بازار به سختی پیدا میشه قیمته مشخص نداره ، هرکی از قبل داره یه چیزی میگه بلکه بفروشه، پس باز بهتره همه قیمتشون رو بدن. باز اقلا یه آپ که میخوره!!

100% درسته
هر کی قیمت مد نظرشو میده نهایتا یا به توافق می رسیم یا نمی رسیم.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
خریدار نبووود؟
ما واست آپ میدیم بلکه یه قیمتی بیاد دستتون که این کیس تا کجا میتونه جا داشنه باشه و با خیال راحت سر قیمتت راه بیای.
با مصرف شما وسیکل شارژ دستگاه ۷۵-۸۰ درصد قیمت آک پیشنهاد منصفانست که عرف دست دوم "در حد" هست. مگه اینکه توجیه دیگه ای داشته باشه یا از فروش منصرف شده باشین

dieu3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خریدار نبووود؟
ما واست آپ میدیم بلکه یه قیمتی بیاد دستتون که این کیس تا کجا میتونه جا داشنه باشه و با خیال راحت سر قیمتت راه بیای.
با مصرف شما وسیکل شارژ دستگاه ۷۵-۸۰ درصد قیمت آک پیشنهاد منصفانست که عرف دست دوم "در حد" هست. مگه اینکه توجیه دیگه ای داشته باشه یا از فروش منصرف شده باشین

من عرض کردم که تقریبا ۱۰۰تومان برای کاور و پک نرم افزاراش اضافه کردم

بالا