• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک پرو mc723

وضعیت
موضوع بسته شده است.

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

MacBook Pro 8.2
CPU: Core i7 2.2Ghz
Ram: 8GB 1333Hz
VGA: 6750 1GB
monitor: 15.4
داراي رم 8 گيگ
و یک پک نرم افزاری iking هم روش هست که قیمتش تو بازار 70 هزار تومان هست
فوق العاده تمیز هست
زمان خريد 8 ماه پيش

قیمت پایه: ۲٬۶۰۰٬۰۰۰ تومان
ساکن تهران هستم

20120609_133507.jpg 20120609_133525.jpg

Last edited:

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48

MacBook Pro 8.2
CPU: Core i7 2.2Ghz
Ram: 8GB 1333Hz
VGA: 6750 1GB
monitor: 15.4
داراي رم 8 گيگ و یک پک نرم افزاری iking هم روش هست که قیمتش تو بازار 70 هزار تومان هست
فوق العاده تمیز هست
زمان خريد 8 ماه پيش

قیمت پایه: ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان
ساکن تهران هستم
09127104197

مشاهده پیوست 157200 مشاهده پیوست 157201

یادش بخیر . عاشق این لپتاپ بودم . قبل گرونیا 2800 بود تا اومدیم بخریم همه چیز گرون شد . اینم قیمتش نجومی ...

خوب بفروشیش ... :-(

11085

Registered User
لایک‌ها
26
گفتم که اینجا اگهی کنید و در مورد قیمت هم گفتم.....

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
شرمنده ها ولی این قیمتا خیلی پرته .بخاطر رمش که بسته به برندش از 80 تومن تا 150 تومن پولشه که مثلاسامسونگ و اپیسر باشه یا کروشیال و کورسیر(بشرطی که 4 گیگ رم خودشم داشته باشه و رد نکرده باشی ) 2400 هم بگذاری باید واسه خواهانش صبر کنی. 2140 عین آک دوهفته پیش واسه نداشتن کارتن نخریدم 100تومنم واسه کارتنش کم کرده باشه میشد 2240. این رفیقمون با نام کاربری 11085 هم که از رفقاست کاملا در جریانش هستش.

11085

Registered User
لایک‌ها
26
شرمنده ها ولی این قیمتا خیلی پرته .بخاطر رمش که بسته به برندش از 80 تومن تا 150 تومن پولشه که مثلاسامسونگ و اپیسر باشه یا کروشیال و کورسیر(بشرطی که 4 گیگ رم خودشم داشته باشه و رد نکرده باشی ) 2400 هم بگذاری باید واسه خواهانش صبر کنی. 2140 عین آک دوهفته پیش واسه نداشتن کارتن نخریدم 100تومنم واسه کارتنش کم کرده باشه میشد 2240. این رفیقمون با نام کاربری 11085 هم که از رفقاست کاملا در جریانش هستش.

کاملا تایید میشه!

ایشون اول با من تماس گرفتن و قیمت پیشنهادی شون گفتن که همین ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان باشه بنده عرض کردم بهشون اینجا آگهی کنن تا ببینن قیمت و خریدارش چطور هست!!!!

همون موقع هم فتم قیمت شون خیلی بالاست....

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اولا تا جايي كه من ميدونم جنس بدون كارتون و 100 تومن كم نميكنن و 40% 30% كم ميكنن 30% هم قيمت دست دو بودن خوب بايدم اون قيمت بده من كه اون نت مفتم نميخريدم كه تو فروشش به مشكل بخورم..الان قيمتش از 3500000 شروع ميشه نوش..خب منم چن ماهه گرفتم كه حتي كارتونشم در حد آكه چه برسه خود دستگاه..
نهايتش بخوام 2800 بدون 8گيگ رم بدم..منم نميتونم ضرر كنم كه اونم چقدر 1500000 ..
قبل اين نوت يه ايسوس داشتم 1500 خريدم 2سال كار كردم به مغازه دار فروختم 1 تومن حالا اين كه ديه اپله 6-7 ماهه كار كرده

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
خب اولا تا جايي كه من ميدونم جنس بدون كارتون و 100 تومن كم نميكنن و 40% 30% كم ميكنن 30% هم قيمت دست دو بودن خوب بايدم اون قيمت بده من كه اون نت مفتم نميخريدم كه تو فروشش به مشكل بخورم..الان قيمتش از 3500000 شروع ميشه نوش..خب منم چن ماهه گرفتم كه حتي كارتونشم در حد آكه چه برسه خود دستگاه..
نهايتش بخوام 2800 بدون 8گيگ رم بدم..منم نميتونم ضرر كنم كه اونم چقدر 1500000 ..
قبل اين نوت يه ايسوس داشتم 1500 خريدم 2سال كار كردم به مغازه دار فروختم 1 تومن حالا اين كه ديه اپله 6-7 ماهه كار كرده

عریرم عین آک بود فاکتورشم موجود بود 6ماه کارکرد.حالا اصلا اون به کنار و بابا فروخت و به ما ربطی نداره البته اون فقط کارتن نداشت که واسه مصرف کننده فرقی نداشت ولی منم مثل شما رو این چیزا حساسم.
حالا شمام که سرتون تو حسابه و 30درصد واسه دست دو کم میکنی.شما رو حساب حرف خودت هم قیمت رو که بخاطر کم بودنش بین این دو رقم معامله میشه(قیمتش دقیقا با MD318 یکی هست) یعنی 3200 تا 3400 تومن رو 30 درصد کم کنید میبینید چند میشه و بعد قیمت میگذاشتین. 100 تومنم واسه رم 8 روش بگذاری(به شرط وجود رمهای خود) باز میشه 2500 که بازم با وجود رم 8 مشتری بالا 2400 نمیاد ولی با این حال این 3000 رو شما از کجا آوردی نمیدونم.
حالا شمام بازخوردش رو اینجا میبینی دیگه. ما هم میایم نیگاه میکنیم ببینیم تا کجا میره بالا. دشمنی که با شما نداریم.خریداریم اما به قیمتش

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عریرم عین آک بود فاکتورشم موجود بود 6ماه کارکرد.حالا اصلا اون به کنار و بابا فروخت و به ما ربطی نداره البته اون فقط کارتن نداشت که واسه مصرف کننده فرقی نداشت ولی منم مثل شما رو این چیزا حساسم.
حالا شمام که سرتون تو حسابه و 30درصد واسه دست دو کم میکنی.شما رو حساب حرف خودت هم قیمت رو که بخاطر کم بودنش بین این دو رقم معامله میشه(قیمتش دقیقا با MD318 یکی هست) یعنی 3200 تا 3400 تومن رو 30 درصد کم کنید میبینید چند میشه و بعد قیمت میگذاشتین. 100 تومنم واسه رم 8 روش بگذاری(به شرط وجود رمهای خود) باز میشه 2500 که بازم با وجود رم 8 مشتری بالا 2400 نمیاد ولی با این حال این 3000 رو شما از کجا آوردی نمیدونم.
حالا شمام بازخوردش رو اینجا میبینی دیگه. ما هم میایم نیگاه میکنیم ببینیم تا کجا میره بالا. دشمنی که با شما نداریم.خریداریم اما به قیمتش
حرف شما درست اما منم بالا گرفتم نميخوام اونقدر ضرر كنم كه ..چون ازش راضيم اما گفتم بفروشم يه نوت حرفه اي بگيرم و يه لنز برا دوربينم..گرچه وقتي با اين نوت كه كار كني بقيه نوتا مسخره مياد هم ظاهر هم كيفيت..هم كارايي..

11085

Registered User
لایک‌ها
26
اینجا کسی قصد بی احترامی به هم و نداره و میخوان بتونم کالای خودشون و بفروشن حالا در مورد قیمت هم باید قیمت بازار و چند مورد دیگه رو دخیل کرد!

شما مک بوک پرو نسخه اورجینال لاین نصب بوده یا اسنوئوپارد؟ چون اگر اسنولئوپارد بود ساخت سری اول هست و زمان زیادی از ساختش میگذره و در ضمن نسخه اورجینال لاین هم روش نصب نیست! و اگر لاین که تقریبا نزدیک به ساخت سری MD هست.

سیکل شارژ دستگاه چند هست؟

آیا خطی خشی چیزی داره؟

در ضمن تا امشب صبر کنید ببینید نو کنفرانس اپل مک بوک پرو های جدید معرفی میشن که اگر این طور بشه اونا چیز دیگه است و شاید قیمت سری قبلی ( MC,MD) کاهش پیدا کنه....

امیدوارم سری جدید همین طوری که میگن مثل شایعات باشه.صفحه رتنا و سی پی یو ivy باتری بهتر و طراحی جدید....

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2

صددر صد با گفته های دوستمون موافقم ... دوست عزیز قبول کنید که جنس دست دوم قیمتی داره و از 20 تا 35 درصد بسته به تمیزی از جنس کسر میشه حالا چه اپل باشه چه لپتاپ چینی ..چه در بازار بخواید بفروشید چه پرشین تولز ...

قیمتم را براتون پخ میکنم ..

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
اینجا کسی قصد بی احترامی به هم و نداره و میخوان بتونم کالای خودشون و بفروشن حالا در مورد قیمت هم باید قیمت بازار و چند مورد دیگه رو دخیل کرد!

شما مک بوک پرو نسخه اورجینال لاین نصب بوده یا اسنوئوپارد؟ چون اگر اسنولئوپارد بود ساخت سری اول هست و زمان زیادی از ساختش میگذره و در ضمن نسخه اورجینال لاین هم روش نصب نیست! و اگر لاین که تقریبا نزدیک به ساخت سری MD هست.

سیکل شارژ دستگاه چند هست؟

آیا خطی خشی چیزی داره؟

در ضمن تا امشب صبر کنید ببینید نو کنفرانس اپل مک بوک پرو های جدید معرفی میشن که اگر این طور بشه اونا چیز دیگه است و شاید قیمت سری قبلی ( MC,MD) کاهش پیدا کنه....

امیدوارم سری جدید همین طوری که میگن مثل شایعات باشه.صفحه رتنا و سی پی یو ivy باتری بهتر و طراحی جدید....

من که بازم به فرض + بودن همه جوابا قیمت و نظرم رو گفتم.(نسخه اورجینال لاین+سیکل شارژپایین+عینه آک)
امشبم که تکلیف روشن میشه که افت بیشتر یا ثابت موندن همین قیمتا.البته فعلا
پیش بینی شده سی پی یو گرافیک جدید تا 20درصد به نسبت سری MD قدرت و سرعت رو افزایش داده
http://9to5mac.com/2012/05/14/apple...lay-ultra-thin-design-and-super-fast-usb-3-3/
https://developer.apple.com/wwdc/news/

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسخه 8.2 early 2011 سري اوله گرچه اين چيزا اونقدر ملاك ني كه نسخه اورجينال مك باشه يا نه اسنو بوده يا لاين..ويندوز كه نيستش هيچ فرقي نداره بين اورجنال و غير اورجينال اپل هم اين موردهارو رسيدگي نميكنه خدماتشم يكيه (واسه اطلاعتون گفتم)درضمن از لحاظ منطقي بين سري اول و سري اخر 2011 هيچ تفاوتي نيست..
من اين تاپيك رو زدم اما متاسفانه بعضي از دوستان اومدنو فقط تو سر مال زدن و تاپيك و به چالش كشوندن الان اگر كسي هم قصد خريد داشت با خوندن مطالب شما كلا بيخيال شد..واقعا ممنون...

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
نسخه 8.2 early 2011 سري اوله گرچه اين چيزا اونقدر ملاك ني كه نسخه اورجينال مك باشه يا نه اسنو بوده يا لاين..ويندوز كه نيستش هيچ فرقي نداره بين اورجنال و غير اورجينال اپل هم اين موردهارو رسيدگي نميكنه خدماتشم يكيه (واسه اطلاعتون گفتم)درضمن از لحاظ منطقي بين سري اول و سري اخر 2011 هيچ تفاوتي نيست..
من اين تاپيك رو زدم اما متاسفانه بعضي از دوستان اومدنو فقط تو سر مال زدن و تاپيك و به چالش كشوندن الان اگر كسي هم قصد خريد داشت با خوندن مطالب شما كلا بيخيال شد..واقعا ممنون...

ذوست عزیز مک رو کسی میخره که بهش آشنایی داره.هم از بازار هم از کانفینگ هاش و هم از نوآوریهای اپل. اگرم نا آشنا باشه سراغ دست دوم نمیاد. خودتون میبینید که تو همین پرشین تولز با این وسعت یوزر 2-3 نفر هستن که پاسخ به موضوع میدن یا پیگیر هستن و اینا هم کسایی هستن که احتیاجی به دونستن مطالب هر کس دیگه ندارن.
در مورد سیستم عامل هم اگر دوستان گفتن منظورشون این نبود که بین اورجینال و غیر اورجینالش فرقی هست منظورشون تاریخ ارائه دستگاه بود تا در مورد باطریش و مدت زمانی که از ارائش میگذره مطمئن بشن.

شما در مورد قیمت به صحبت خودتونم پایبند نیستین. 3330 قیمت 318 تو بازاره که حدود قیمت 723 هست.حرفی که خودتون گفتید رو هم اعمال کنید میشه 2330. رمها رو هم 70-100 میتونید جدا بفروشید. دیگه کی تو سر مال زده نشونش بدید حالشو بگیریم
---------------------------------------------------------------------------------
نسل جدید هم معرفی شد....

Last edited:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوست عزیز گرافیک ۳۱۸ ،۵۱۲ مگ هست ای مدل ۱ گیگ که فرقشون زیاده
هاردشم اون۵۱۲ هست این ۷۵۰
یه ۲۰۰ تومنی فرقشونه تقریبا
نو این دستگاه حدود ۳۵۵۰-۳۶۰۰ هست ۱۰۰ تومتم رم میشه ۳۷۰۰
۷۰۰ کم کرده قیمت رو زیاد قیمت پرتی نیست البته بازم جای کم شدن داره
من خودم همین سری رو البته کاستومایز شدش رو دارم

ذوست عزیز مک رو کسی میخره که بهش آشنایی داره.هم از بازار هم از کانفینگ هاش و هم از نوآوریهای اپل. اگرم نا آشنا باشه سراغ دست دوم نمیاد. خودتون میبینید که تو همین پرشین تولز با این وسعت یوزر 2-3 نفر هستن که پاسخ به موضوع میدن یا پیگیر هستن و اینا هم کسایی هستن که احتیاجی به دونستن مطالب هر کس دیگه ندارن.
در مورد سیستم عامل هم اگر دوستان گفتن منظورشون این نبود که بین اورجینال و غیر اورجینالش فرقی هست منظورشون تاریخ ارائه دستگاه بود تا در مورد باطریش و مدت زمانی که از ارائش میگذره مطمئن بشن.

شما در مورد قیمت به صحبت خودتونم پایبند نیستین. 3330 قیمت 318 تو بازاره که حدود قیمت 723 هست.حرفی که خودتون گفتید رو هم اعمال کنید میشه 2330. رمها رو هم 70-100 میتونید جدا بفروشید. دیگه کی تو سر مال زده نشونش بدید حالشو بگیریم
---------------------------------------------------------------------------------
نسل جدید هم معرفی شد....

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز چطوری شما سرش رم 1333 گذاشتین؟
مگه ساپورت میکنه؟هنگی یا خاموشی ناگهانی و یا عدم پردازش در زمانهای خاصی نداره؟؟

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چطوری شما سرش رم 1333 گذاشتین؟
مگه ساپورت میکنه؟هنگی یا خاموشی ناگهانی و یا عدم پردازش در زمانهای خاصی نداره؟؟
رمش مثله همه نوت بوكا عوض ميشه فقظ كافيه درب پشت رو باز كرد بله 1333 ساپورت ميكنه هر رمي هم بهش نميخوره فقط رم اصلي و مارك معتبر وگرنه هنگ ميكنه يا بالا نمياد..من هانيكس غير اصلي انداختم چون اصليش نبود جواب نداد كينگ اصلي انداختم عالي ساپورت كرد..
من تاحالا خاموشي يا هنگ ازش نديدم البته تو حالت عادي نيازي به خاموشي هم نيست شما يك ماه بزار رو استند باي نه خاموش ميشه نه نياز به خاموش كردن..

قابل توجه دوستان عرض كنم كه مك هاي جديد تو بازار ايران بياد 6000 تومن راحت قيمتشه پس لطمه اي به قيمت اينا نميزنه درضمن طبق تجربه از محصولات اپل بايد بگم كه شده اپل با اعلام محصول جديدش محصول قبليشم گرون شده و بخاطر مديريت خوبي كه داره افت قيمت ندارن (به عنوان مثال ايفون 4 كه هنوز پايين نيومده و روز معرفي 4اس بالاتر هم رفت..)يا معرفي سري جديد مكبوك هاي اخر 2011 سري md مك بوك هاي سري mc گرونتر شدن
با وضع بازار و اخباراي كه از مسئولين شدنيدم و رسيدن فصل تابستون احتمال بالاتر رفتن قيمت اين محصول پيشبيني ميشه بالاتر هم بره

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دوست عزیز گرافیک ۳۱۸ ،۵۱۲ مگ هست ای مدل ۱ گیگ که فرقشون زیاده
هاردشم اون۵۱۲ هست این ۷۵۰
یه ۲۰۰ تومنی فرقشونه تقریبا
نو این دستگاه حدود ۳۵۵۰-۳۶۰۰ هست ۱۰۰ تومتم رم میشه ۳۷۰۰
۷۰۰ کم کرده قیمت رو زیاد قیمت پرتی نیست البته بازم جای کم شدن داره
من خودم همین سری رو البته کاستومایز شدش رو دارم

جفتشون یه قیمتن به دلیل زمان عرضشون
هردو تا یک هفته پیش 1800 دلار بودن
(318 تو آمازون 1800 و تو اپل استور 2000 دلار بود ولی واردات با قینت 1800 انجام میشد)
رمش مثله همه نوت بوكا عوض ميشه فقظ كافيه درب پشت رو باز كرد بله 1333 ساپورت ميكنه هر رمي هم بهش نميخوره فقط رم اصلي و مارك معتبر وگرنه هنگ ميكنه يا بالا نمياد..من هانيكس غير اصلي انداختم چون اصليش نبود جواب نداد كينگ اصلي انداختم عالي ساپورت كرد..
من تاحالا خاموشي يا هنگ ازش نديدم البته تو حالت عادي نيازي به خاموشي هم نيست شما يك ماه بزار رو استند باي نه خاموش ميشه نه نياز به خاموش كردن..

قابل توجه دوستان عرض كنم كه مك هاي جديد تو بازار ايران بياد 6000 تومن راحت قيمتشه پس لطمه اي به قيمت اينا نميزنه درضمن طبق تجربه از محصولات اپل بايد بگم كه شده اپل با اعلام محصول جديدش محصول قبليشم گرون شده و بخاطر مديريت خوبي كه داره افت قيمت ندارن (به عنوان مثال ايفون 4 كه هنوز پايين نيومده و روز معرفي 4اس بالاتر هم رفت..)يا معرفي سري جديد مكبوك هاي اخر 2011 سري md مك بوك هاي سري mc گرونتر شدن
با وضع بازار و اخباراي كه از مسئولين شدنيدم و رسيدن فصل تابستون احتمال بالاتر رفتن قيمت اين محصول پيشبيني ميشه بالاتر هم بره

مک های جدید مثل مک های قدیم 2200 دلار قیمتشون هست.
یعنی 975 و 976
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro/select

قیمتی که من واسشون پیشبینی میکنم 4200-4400 هست و بعد از طی دوره اولیه فروشش به همین 3800(با دلار فعلی) میرسه.دقیقا مثل 322 که 4200 وارد شد اما به قیمت واقعیش رسید و 3800 فروخته میشه و تا یکی دو ماه آینده مثل 723 نیست میشه تا سری جدید جاش رو بگیره.

از یک ماه دیگه هم سری جدید با قیمت 2000 دلار تو آمازون قابل فروش میشه.اکثر کسایی که وارد میکنن به قیمت 2000 دلار وارد میکنن و سودشون همون 200دلار تفاوت هست. مثلا 322 که تا هفته پیش تو اپل استور 2200 بود با دلار 1750 تومن اینجا 3850 فروخته میشد.سودشم تو اینه که با قیمت پایین تر خریداری میشه که 2000 دلار بود(تا یکی دو ماه بعد از ورد سری جدید هم قیمت همینه تا ضرر ندن و مک بوک های جدید رو گرون میدن ) . دقیقا مثل 723 یک سال پیش.که 2200 دلار بود ولی با دلار 1250 تومن 2800 فروخته میشد.الان mc723 و md322 هردو 1800 دلار هستن.یعنی دست دوم 322 رو هم بالا 2600-2500 پول ندین که ارزش نداره.(200-300 تومن یشتر از 723 چون ثطعا کمتر کار کردن و کانفینگ بهتری دارن)
اتفاقا وقتی محصولات اپل معرفی میشن محصولات سری قبل 200-300 دلار افت میکنن. 322 که 2200 دلار بود شد 1800 دلار
http://www.amazon.com/Apple-MacBook...=1339856571&sr=8-1&keywords=macbook+pro+md322
اطلاعات غلط به کسی ندین.هرچند فایده ای هم نداره!
قیمت آخرت رو واسم پخ کن.

Last edited:

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا قیمتای اونوره ابنجا هیچیش حساب نداره همونطور که دلار رفت بالا و همین مک که ۲۷۰۰ بود شد ۳۶۰۰ سری جدیدا که تو تابستون میاد که جای خود دارد..(همچین میگی فایده ای نداره که انگار با ببو طرفی خواهشن درست صحبت کنید)اطلاعاتی که شما میدید غلطه چون فراموش کردید ایران زندگی میکنید..حالا میبینیم قیمتای آیندرو من جاهای دیه هم گذاشتم واسه فروش تنها جایی که اعضاش میخوان اینجوری بزنن تو سر مال این انجمنه که اصلا کار درستی نی جاهای دیه قیمت نهاییه منو تایید کردن از جمله مدیرانشون شما هم اگر منتظری مفت بخری یا برید hp یا dell بگیرید یا منتظر فرجی شین مال مردم که مفت بدست نیومده
با چندتا از فروشنده ها هم تماس گرفتم قیمتم رو منطقی و درست تایید کردند..
چند نفرم که خریداری کردند تماس گرفتم گفتن ۲۸۰۰ و ۲۹۰۰ ۴ گیگ رو خریداری کردند تو اختلاف زمانی یکی دوماه پیش..همین امروز هم یکی از فروشنده ها تو پایتخت گفت با این اوصاف ۳ کمتر نده
نهایت ۲۸۰۰ بدم البته موقت تا قیمتا بالا نرفته

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
نه عزیزم چیرو جفتشون یه قیمتن؟
آمازون و اپل استورو این حرفارو بی خیال شما داری تو ایران زندگی میکنی دیگه اونور چنده یا چیه یا من میتونم با این قیمت بیارم که نمیشه قیمت یک جنس
قیمت یک جنس حدود قیمتش تو بازاره! حالا میخواد ارزون تر از اونور باشه میخواد گرون تر باشه!
همه مک ها هم از دوبی میاد اونم قیمتش یعنی قیمت کامپیوتر پلازا دیگه ربطی له اپل استور امازون نداره!
شما خیلی اصرار داری که این لپتاپ ارزونه چون میخوای مفت بخری!
شما این قیمتای خیلی خوشگل سراغ داری ماری نداره یه دونه نوشو بیار واسه خودت حاشو ببر دیگه لازم نیست میخوای قیمت بدی ۱۰۰ از اینور بزنی ۱۰۰ از اونور بزنی که بخوای قیمت یه جنسیو بیاری پایین
۷۲۳ سری ۲۰۱۱ هست که تفارت آنچنانی با سری آخر ۲۰۱۱ نداره که بخواد قیمتش ارزون بشه
این لپ تاپ رتینا جدیدم حداقل یک ماه دیگه میاد ایران اونم یا یه قیمت نجومی اولش
که همون حول ۵ تومن میچرفه به خاطر قیمت دلار این مسائل
بعدشم که بخواد بهتر شه قیمتش تهشرو ۴۴۰۰ اینا وایمسته الان دلاریشو با قیمت امریکا ضرب کنی نزدیک ۴ تومن میشه خودش توقع نداری این قیمت بهت بدن که
اونم وقتی الان از خود سایت امریکا هم بخوای یخری ۳ هفته زده طول میکشه!
الان اونایی که دارن تو ایبی نزدیک ۴۰۰۰$
۳۹۰۰$ دارن میفروشن یه سرچ کن ببینی!
و این قیمتا هم تاثیری رو قیمت این مدل لپ تاپ که حدود ۲ میلیون پایین تر از اینه نمیزاره!

جفتشون یه قیمتن به دلیل زمان عرضشون
هردو تا یک هفته پیش 1800 دلار بودن
(318 تو آمازون 1800 و تو اپل استور 2000 دلار بود ولی واردات با قینت 1800 انجام میشد)

مک های جدید مثل مک های قدیم 2200 دلار قیمتشون هست.
یعنی 975 و 976
MacBook Pro - Buy MacBook Pro Notebook Computers with Free Shipping - Apple Store (U.S.)

قیمتی که من واسشون پیشبینی میکنم 4200-4400 هست و بعد از طی دوره اولیه فروشش به همین 3800(با دلار فعلی) میرسه.دقیقا مثل 322 که 4200 وارد شد اما به قیمت واقعیش رسید و 3800 فروخته میشه و تا یکی دو ماه آینده مثل 723 نیست میشه تا سری جدید جاش رو بگیره.

از یک ماه دیگه هم سری جدید با قیمت 2000 دلار تو آمازون قابل فروش میشه.اکثر کسایی که وارد میکنن به قیمت 2000 دلار وارد میکنن و سودشون همون 200دلار تفاوت هست. مثلا 322 که تا هفته پیش تو اپل استور 2200 بود با دلار 1750 تومن اینجا 3850 فروخته میشد.سودشم تو اینه که با قیمت پایین تر خریداری میشه که 2000 دلار بود(تا یکی دو ماه بعد از ورد سری جدید هم قیمت همینه تا ضرر ندن و مک بوک های جدید رو گرون میدن ) . دقیقا مثل 723 یک سال پیش.که 2200 دلار بود ولی با دلار 1250 تومن 2800 فروخته میشد.الان mc723 و md322 هردو 1800 دلار هستن.یعنی دست دوم 322 رو هم بالا 2600-2500 پول ندین که ارزش نداره.(200-300 تومن یشتر از 723 چون ثطعا کمتر کار کردن و کانفینگ بهتری دارن)
اتفاقا وقتی محصولات اپل معرفی میشن محصولات سری قبل 200-300 دلار افت میکنن. 322 که 2200 دلار بود شد 1800 دلار
Amazon.com: Apple MacBook Pro MD322LL/A 15.4-Inch Laptop (OLD VERSION): Computers & Accessories
قیمت آخرت رو واسم پخ کن.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
نه عزیزم چیرو جفتشون یه قیمتن؟
آمازون و اپل استورو این حرفارو بی خیال شما داری تو ایران زندگی میکنی دیگه اونور چنده یا چیه یا من میتونم با این قیمت بیارم که نمیشه قیمت یک جنس
قیمت یک جنس حدود قیمتش تو بازاره! حالا میخواد ارزون تر از اونور باشه میخواد گرون تر باشه!
همه مک ها هم از دوبی میاد اونم قیمتش یعنی قیمت کامپیوتر پلازا دیگه ربطی له اپل استور امازون نداره!
شما خیلی اصرار داری که این لپتاپ ارزونه چون میخوای مفت بخری!
شما این قیمتای خیلی خوشگل سراغ داری ماری نداره یه دونه نوشو بیار واسه خودت حاشو ببر دیگه لازم نیست میخوای قیمت بدی ۱۰۰ از اینور بزنی ۱۰۰ از اونور بزنی که بخوای قیمت یه جنسیو بیاری پایین
۷۲۳ سری ۲۰۱۱ هست که تفارت آنچنانی با سری آخر ۲۰۱۱ نداره که بخواد قیمتش ارزون بشه

این لپ تاپ رتینا جدیدم حداقل یک ماه دیگه میاد ایران اونم یا یه قیمت نجومی اولش
که همون حول ۵ تومن میچرفه به خاطر قیمت دلار این مسائل
بعدشم که بخواد بهتر شه قیمتش تهشرو ۴۴۰۰ اینا وایمسته الان دلاریشو با قیمت امریکا ضرب کنی نزدیک ۴ تومن میشه خودش توقع نداری این قیمت بهت بدن که
اونم وقتی الان از خود سایت امریکا هم بخوای یخری ۳ هفته زده طول میکشه!
الان اونایی که دارن تو ایبی نزدیک ۴۰۰۰$
۳۹۰۰$ دارن میفروشن یه سرچ کن ببینی!
و این قیمتا هم تاثیری رو قیمت این مدل لپ تاپ که حدود ۲ میلیون پایین تر از اینه نمیزاره!

عزیز جان واسه رتینا باید صبر کرد تازه 1 هفتست معرفی شده معلومه فت و فراوون نیست. تو آمازون 2400 دلار موجوده 3900 کجا بود از خودت قیمت میپرونی.
دلار و این حرفام میگزارم کنار چون واسه شما توضیح دادن ارزشش رو نداره.
شما یه کامپیوتر پلازا شنیدی نطق میفرمایید.کامپیوتر پلازا رو هم من زیرو رو کردم مغازه داراش رو به اسم میشناسم میدونم قیمتاشون واسه بازار عمده ایران کارایی نداره. اونا خودشونم به واسطه میخورن و قیمت دست اول ندارن. نکنه میخوای تا بندری که اجناس مک وارد میشه و واسطه ها رو واست بگم و اسم ببرم؟!
723 هم آخرین قیمتش 3200 تو ایران من دارم واسه 1 ماه پیش که دیگه بخاطر اخبار مربوط به معرفی سری جدید پیگیرش نشدم (کاری ام فعلا به معرفی سری جدید ندارم که شما جوش نزنی.فرض براینکه معرفی نشدن .هرچد مدل MC104 با کانفینگ جدید سی پی یو-رم-گرافیک دقیقا مثل رتینا فروش به روز موجوده و قیمتم 2200تا) .واسه خاطر شما اصلا کاری ام به قیمت دلارش ندارم. 30 درصد هم نه, 25 درصد کم کنی میشه 2400.
شما یدونه ازین لپ تاپ داری حول ورت داشته که مالت از سکه بیافته. لابد تو همین چندوقت هم میخوای لینک کنی واسه فروش که به تب وتاب افتادین
723 کارکرده قیمتش 2200 تا 2400 هست بسته به شرایط معامله.

شما میای اینجا با این حرفا صاحب جنس رو دو هوایی میکنی که بقیه میخوان ازت بز خری کنن اینم میشینه پا مشتری و جا اینکه قیمت بالاتر بفروشه هر روز فروشش عقب میافته و مشتریش هم رغبتش کمتر میشه. الان این آگهی پایین نمونه ایشون منهای رم که 100 تومن واسش در نظر میگیریم. قیمت رو گذاشته 2600 (با احتساب رم 300 تومن ازین تایپیک پایینتر) فقط تعداد بازدیداش رو ببین که چند وقته با این قیمت 2600 منتظره و مکبوکش فروش نمیره اونوقت اینجا بقیه رو بز خر و تو سر مال زن خطاب کنید. اینجا اقلا 2نفر مشتری پایه پول شمردن داره.شما همین دوتام ازین تایپیک بپرونید تا ایشونم بشینن تا مشتری از پشت کوه واسشون بیاد
http://www.istgah.com/fireview/kid_128/page_2/882124.html

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا