• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک پرو mc723

وضعیت
موضوع بسته شده است.

11085

Registered User
لایک‌ها
26
سایت اپل استور امارات هم آپدیت شد و مک بوک های سری جدید با قیمت هم اضافه شد!

MacBook Pro - Buy MacBook Pro Notebook Computers with Free Shipping - Apple Store (United Arab Emirates)

همون طور که قیمت درج شده مدل MD104 و MC975 که Retina هست با قیمت 9000 درهم به فروش میرسه که با قیمت درهم 500 تومان میشه 4.500.000 تومان!

البته قیمتی که در کامیپوتر پلازا فروش خواهد رفت %100 از قیمت اپل استور دبی کمتر خواهد بود.

این برای بالا بدون تاپیک......

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اگه یه زره سواد داشتی دلم نمیسوخت
دوباره نگاه کن سایت همشون preorder هستن هیچ کدوم برات همین الان نمیفرسته!
فقط تو ebay هست به همون قیمتی که گفتم!
از خودت قیمت نده واسه بار دهم!
شما به جای به اسم نام بردن همون جا بورو یه مک خوشگل واسه خودت بخر چرا پپس راه افتادی رو اینترنت میخوای بز خری کنی؟!
پس این حرفای دلال بازی رو در نیار
لازم نیست اسم بندر یا جایی رو ببری چون اگه بلد بودی تا حالا واسه خودت یه نو یا دسته نو با همون قیمتایی که میگی میخریدی نه اینکه بای اینجا بخوای بز خری کنی!
شما بورو همون بدون جعبه با اون قیمت بامزه بخر
تا صبحم اینجا بگی گرون گرونه کسی بهت مک نمیده ۱س نمیتونی مفت بخری
چه من یه دونه دارم چه ۲ تا به شما ربطی نداره!
از رو هوا قیمت دادن خیلی کاره خفنیه که شما میکنی!
فقط نمیدونم چرا نتونستی واسه خودت پیدا کنی!
آره من میگم که صاحب جنس بدونه مالشو مفت دست بز خر نده چرا حرس میخوری خوب؟! شما که این قیمتای خوشگل داری خوب بورو راحت بخر!
صاحب تاپیک شما نگرانش نباش آدم بدختی نیست که حالا یه مشتری بز خرش بپره بخواد اتفاق خاصی براش بیفته!
تهش چیه؟ اینکه بخواد ۵۰۰ تومن ارزون تر بفروشه! این کسی رو نمیکشه پس جوشه مشتری رو واسه فروشنده نزن!

عزیز جان واسه رتینا باید صبر کرد تازه 1 هفتست معرفی شده معلومه فت و فراوون نیست. تو آمازون 2400 دلار موجوده 3900 کجا بود از خودت قیمت میپرونی.
دلار و این حرفام میگزارم کنار چون واسه شما توضیح دادن ارزشش رو نداره.
شما یه کامپیوتر پلازا شنیدی نطق میفرمایید.کامپیوتر پلازا رو هم من زیرو رو کردم مغازه داراش رو به اسم میشناسم میدونم قیمتاشون واسه بازار عمده ایران کارایی نداره. اونا خودشونم به واسطه میخورن و قیمت دست اول ندارن. نکنه میخوای تا بندری که اجناس مک وارد میشه و واسطه ها رو واست بگم و اسم ببرم؟!
723 هم آخرین قیمتش 3200 تو ایران من دارم واسه 1 ماه پیش که دیگه بخاطر اخبار مربوط به معرفی سری جدید پیگیرش نشدم (کاری ام فعلا به معرفی سری جدید ندارم که شما جوش نزنی.فرض براینکه معرفی نشدن .هرچد مدل MC104 با کانفینگ جدید سی پی یو-رم-گرافیک دقیقا مثل رتینا فروش به روز موجوده و قیمتم 2200تا) .واسه خاطر شما اصلا کاری ام به قیمت دلارش ندارم. 30 درصد هم نه, 25 درصد کم کنی میشه 2400.
شما یدونه ازین لپ تاپ داری حول ورت داشته که مالت از سکه بیافته. لابد تو همین چندوقت هم میخوای لینک کنی واسه فروش که به تب وتاب افتادین
723 کارکرده قیمتش 2200 تا 2400 هست بسته به شرایط معامله.

شما میای اینجا با این حرفا صاحب جنس رو دو هوایی میکنی که بقیه میخوان ازت بز خری کنن اینم میشینه پا مشتری و جا اینکه قیمت بالاتر بفروشه هر روز فروشش عقب میافته و مشتریش هم رغبتش کمتر میشه. الان این آگهی پایین نمونه ایشون منهای رم که 100 تومن واسش در نظر میگیریم. قیمت رو گذاشته 2600 (با احتساب رم 300 تومن ازین تایپیک پایینتر) فقط تعداد بازدیداش رو ببین که چند وقته با این قیمت 2600 منتظره و مکبوکش فروش نمیره اونوقت اینجا بقیه رو بز خر و تو سر مال زن خطاب کنید. اینجا اقلا 2نفر مشتری پایه پول شمردن داره.شما همین دوتام ازین تایپیک بپرونید تا ایشونم بشینن تا مشتری از پشت کوه واسشون بیاد
apple mc723ll/a - istgah.com - Notebook

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
اگه یه زره سواد داشتی دلم نمیسوخت
دوباره نگاه کن سایت همشون preorder هستن هیچ کدوم برات همین الان نمیفرسته!
فقط تو ebay هست به همون قیمتی که گفتم!
از خودت قیمت نده واسه بار دهم!
شما به جای به اسم نام بردن همون جا بورو یه مک خوشگل واسه خودت بخر چرا پپس راه افتادی رو اینترنت میخوای بز خری کنی؟!
پس این حرفای دلال بازی رو در نیار
لازم نیست اسم بندر یا جایی رو ببری چون اگه بلد بودی تا حالا واسه خودت یه نو یا دسته نو با همون قیمتایی که میگی میخریدی نه اینکه بای اینجا بخوای بز خری کنی!
شما بورو همون بدون جعبه با اون قیمت بامزه بخر
تا صبحم اینجا بگی گرون گرونه کسی بهت مک نمیده ۱س نمیتونی مفت بخری
چه من یه دونه دارم چه ۲ تا به شما ربطی نداره!
از رو هوا قیمت دادن خیلی کاره خفنیه که شما میکنی!
فقط نمیدونم چرا نتونستی واسه خودت پیدا کنی!
آره من میگم که صاحب جنس بدونه مالشو مفت دست بز خر نده چرا حرس میخوری خوب؟! شما که این قیمتای خوشگل داری خوب بورو راحت بخر!
صاحب تاپیک شما نگرانش نباش آدم بدختی نیست که حالا یه مشتری بز خرش بپره بخواد اتفاق خاصی براش بیفته!
تهش چیه؟ اینکه بخواد ۵۰۰ تومن ارزون تر بفروشه! این کسی رو نمیکشه پس جوشه مشتری رو واسه فروشنده نزن!
حرف دهنت رو بفهم و مزه مزه کن بعد بزن
خب همین الان نفرسته.منم گفتم اصلا فرض بر اینکه سری جدیدی منتشر نشده که شما نگران الان رسیدن و 3 هفته ای رسیدنش نباشی. اما MC104 رو ببین هم موجوده هم درجا ارسال میشه چشات رو باز کن زده 8999درهم In Stock پلازا که بیاد پایینتر هم هست
من خریدارم . شما چی هستی میای از خودت افاضات در میکنی؟ تکلیف رو روشن کن؟
مشتری داری واسش؟ رو کن. نداری جوش و حرص نرن. مال خودت رو دو دستی بچسب
من دارم نمونه میارم واسش.لینک 2600 گذاشتم که اونم 3 ماهه منتظره فروش مکش هست و هیچی به هیچی.دارم لینک فروشنده میدم. استناد میکنم. ایشونم به این قیمتا نمیفروشه ولی من تایپیک رو چک میکنم توام چک کن ببین کی و چند فروش میره.
راجع به سابقه من 11085 میدونه که خودشم قیمتا رو خوب میدونه. قیمتم که گذاشته سوادداری بخون .
دارم میگم 723 قیمتش 3200 بوده که نیست شده.25 درصد کم میشه 2400 . اما همینم مشتری نمیاد پا معامله چون بازار اقبالش کمه واسه سری های گذشته . شما چی میگی این وسط و رو این حرف من؟
متوجه نمیشم قصد و نیتت چیه؟ کاسه داغتر از آش شدی؟ نه خریداری نه فروشنده

Last edited:

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
البته بحث به من مربوط نیست.ولی 2400 واقعا پایینه.منصف باش داداش.

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
آقا یه رمان میشه ساخت از تاپیکتون!!! ماشاالله. انشاالله برسه دست اهلش.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من حرف دهنمو میزنم تو مزه مزه کنیش برام!
به شما ربطی نداره من چی هستم! شما تاپیک زدی اونموقع نطق کن!
من کاره ای نیستم اما دوست ندارم یه عده ای بز خری کنن همین!
ببین اصلا نفروشه یا اصلا ۱ تومن بفروشه اما با این حرصی که میخوری معلومه چی کاره ای!
شما میتونی بیاب خیلی شیک مجلسی ۱ تومن پیشنهاد بدی یا هر قیمتی خواستی کسی هم چیزی نمیگه اما وقتی میای واسه قیمتت دلیلای مسخره میاری اون موقع دیگه نمیشه!
دقت کن به پستهای من بالا گفتم قیمتشو یه نمه بیاره پایین بهتره! منم نگقتم ۳ تومن بفروش برات قیمتشو حساب کردم پس بخون بد نظر بده!
اون داره میگیو از رو هوا نگو آخرین قیمت این سری ۳۵۸۰ بوده! الکی قیمت نده!
بعدشم هر کی هر جنسی بخواد به هر قیمتی میفروشه اینکه شما با نظر خودت ۲۵٪ کن میکنی جالبه!
اون که میگن ۲۵٪ کم کنی میشه جنس دست دو عرف بازار هست اما دلیل نمیشه شما سر خود بخوای رو قیمت کم کنی!
الان قیمت ایپی ۶۴ ۱۵۵۰ هست شما یه دسته دو واسه من جور کن با ۲۵٪ کمتر یعنی۱۱۶۳ !
عمرت بتونی زیر ۱۳۵۰ دسته دو ۶۴ بخری!
پس فکر کن حرف بزن این قضیه درصد رو یه سری جنسها جواب نمیده! مخصوصا اپل!
نیتم هم اگه متوجه نشدی الان متوجه شو اینه که نزارم کسی جنس کسه دیگهای رو مفت خری کنه!
ولی در کل به شما ربطی نداره!

حرف دهنت رو بفهم و مزه مزه کن بعد بزن
خب همین الان نفرسته.منم گفتم اصلا فرض بر اینکه سری جدیدی منتشر نشده که شما نگران الان رسیدن و 3 هفته ای رسیدنش نباشی. اما MC104 رو ببین هم موجوده هم درجا ارسال میشه چشات رو باز کن زده 8999درهم In Stock پلازا که بیاد پایینتر هم هست
من خریدارم . شما چی هستی میای از خودت افاضات در میکنی؟ تکلیف رو روشن کن؟
مشتری داری واسش؟ رو کن. نداری جوش و حرص نرن. مال خودت رو دو دستی بچسب
من دارم نمونه میارم واسش.لینک 2600 گذاشتم که اونم 3 ماهه منتظره فروش مکش هست و هیچی به هیچی.دارم لینک فروشنده میدم. استناد میکنم. ایشونم به این قیمتا نمیفروشه ولی من تایپیک رو چک میکنم توام چک کن ببین کی و چند فروش میره.
راجع به سابقه من 11085 میدونه که خودشم قیمتا رو خوب میدونه. قیمتم که گذاشته سوادداری بخون .
دارم میگم 723 قیمتش 3200 بوده که نیست شده.25 درصد کم میشه 2400 . اما همینم مشتری نمیاد پا معامله چون بازار اقبالش کمه واسه سری های گذشته . شما چی میگی این وسط و رو این حرف من؟
متوجه نمیشم قصد و نیتت چیه؟ کاسه داغتر از آش شدی؟ نه خریداری نه فروشنده

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
من حرف دهنمو میزنم تو مزه مزه کنیش برام!
به شما ربطی نداره من چی هستم! شما تاپیک زدی اونموقع نطق کن!
من کاره ای نیستم اما دوست ندارم یه عده ای بز خری کنن همین!
ببین اصلا نفروشه یا اصلا ۱ تومن بفروشه اما با این حرصی که میخوری معلومه چی کاره ای!
شما میتونی بیاب خیلی شیک مجلسی ۱ تومن پیشنهاد بدی یا هر قیمتی خواستی کسی هم چیزی نمیگه اما وقتی میای واسه قیمتت دلیلای مسخره میاری اون موقع دیگه نمیشه!
دقت کن به پستهای من بالا گفتم قیمتشو یه نمه بیاره پایین بهتره! منم نگقتم ۳ تومن بفروش برات قیمتشو حساب کردم پس بخون بد نظر بده!
اون داره میگیو از رو هوا نگو آخرین قیمت این سری ۳۵۸۰ بوده! الکی قیمت نده!
بعدشم هر کی هر جنسی بخواد به هر قیمتی میفروشه اینکه شما با نظر خودت ۲۵٪ کن میکنی جالبه!
اون که میگن ۲۵٪ کم کنی میشه جنس دست دو عرف بازار هست اما دلیل نمیشه شما سر خود بخوای رو قیمت کم کنی!
الان قیمت ایپی ۶۴ ۱۵۵۰ هست شما یه دسته دو واسه من جور کن با ۲۵٪ کمتر یعنی۱۱۶۳ !
عمرت بتونی زیر ۱۳۵۰ دسته دو ۶۴ بخری!
پس فکر کن حرف بزن این قضیه درصد رو یه سری جنسها جواب نمیده! مخصوصا اپل!
نیتم هم اگه متوجه نشدی الان متوجه شو اینه که نزارم کسی جنس کسه دیگهای رو مفت خری کنه!
ولی در کل به شما ربطی نداره!

این آقا خودش 30 درصد زده من 25 تا زدم. قیمت جنسشم 3500 میگه داره .به خساب حرف خودش و قیمت خودش میشه 2450.تو میای با جوش و حرص قیمت رو میزنی 3580 و رو درصد بالا پایین میپری؟.چی بلغور میکنی واسه خودت. حامیه حقوق بشر . ماندلا!
بحث داری بیا تو پخ اینجا بیش ازین تایپیک رو منحرف نکن

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رم های اصلی اش موجود هست؟
سیکل و هلت باطری و پارت نامبر رو میفرمایید.
بله دوست عزیز رمهاش موجوده
سیکل:۱۳۰ حدودا
سلامت باتری: ۹۵٪
پارت نامبر: mc723LL/A

آقا یه رمان میشه ساخت از تاپیکتون!!! ماشاالله. انشاالله برسه دست اهلش.

ببین یه روز نبودم چی شد تاپیک یه نفر چه به چالش انداخته انجارو این انجمن کمیته انظباطی نداره مگه؟؟:D

اما خدایی هیچکس نظراته خیالبافانه شمارو eelia.vision تایید نمیکنه
من گفتم ۳۰٪ نگفتم مالمو که در حد اکبنده این قیمت میدم اون بنده خدایی که عرض کردم کارتون نداشت هم اینکه ضربه خورده تازه عرض نکردم مفتم نمی ارزه اونم خواهان خودشرو داره امیدوارم بتونن بزودی زود بفروشنش و سری جدید رو خریداری کننو حالشو ببرن
من قبلا یه نوت برای دوستو و که مدلش asus n53 jq بود رو رفتیم براش فروختیم با ۳۰۰ زیر قیمت ۱ سالم کار کرده بود قیمتها هم پایین بالا نشده بود خب سیستم قوی و در حد آک همینه همه اهل منطقا هم اینو تایید میکنن..
بقول مغازه دارا اقا شما خریدار نیسی خوش اومدی خدا روزیتو جای دیه حواله کنه دوست من پس تاپیکو از بحثش خارج نکنید..با تشکر
exclamation.gif
در ضمن به گفته دوستمون اقا امین جان من چک برگشتی یا بدهی ندارم گشنه هم نیستم مالمم دزدی نیست که بخوام مفت بدم بره...قصد خرید یک لنز دوربین دارم که نظرم اینه اون برام در حال حاضر مهمتره دیه هزینه اضافی هم نکنم برا خریدش :exclamati

Last edited:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
بله دوست عزیز رمهاش موجوده
سیکل:۱۳۰ حدودا
سلامت باتری: ۹۵٪
پارت نامبر: mc723LL/A

ببین یه روز نبودم چی شد تاپیک یه نفر چه به چالش انداخته انجارو این انجمن کمیته انظباطی نداره مگه؟؟:D

اما خدایی هیچکس نظراته خیالبافانه شمارو eelia.vision تایید نمیکنه
من گفتم ۳۰٪ نگفتم مالمو که در حد اکبنده این قیمت میدم اون بنده خدایی که عرض کردم کارتون نداشت هم اینکه ضربه خورده تازه عرض نکردم مفتم نمی ارزه اونم خواهان خودشرو داره امیدوارم بتونن بزودی زود بفروشنش و سری جدید رو خریداری کننو حالشو ببرن
من قبلا یه نوت برای دوستو و که مدلش asus n53 jq بود رو رفتیم براش فروختیم با ۳۰۰ زیر قیمت ۱ سالم کار کرده بود قیمتها هم پایین بالا نشده بود خب سیستم قوی و در حد آک همینه همه اهل منطقا هم اینو تایید میکنن..
بقول مغازه دارا اقا شما خریدار نیسی خوش اومدی خدا روزیتو جای دیه حواله کنه دوست من پس تاپیکو از بحثش خارج نکنید..با تشکر
exclamation.gif
در ضمن به گفته دوستمون اقا امین جان من چک برگشتی یا بدهی ندارم گشنه هم نیستم مالمم دزدی نیست که بخوام مفت بدم بره...قصد خرید یک لنز دوربین دارم که نظرم اینه اون برام در حال حاضر مهمتره دیه هزینه اضافی هم نکنم برا خریدش :exclamati

بگذار ببینیم اصلا تایپیکت آپ میمونه رو قیمتت پیشنهادی بهت میشه بعد ببینیم کی خیالبافه...
انم یه آپ اضافی بود واست

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این آقا خودش 30 درصد زده من 25 تا زدم. قیمت جنسشم 3500 میگه داره .به خساب حرف خودش و قیمت خودش میشه 2450.تو میای با جوش و حرص قیمت رو میزنی 3580 و رو درصد بالا پایین میپری؟.چی بلغور میکنی واسه خودت. حامیه حقوق بشر . ماندلا!
بحث داری بیا تو پخ اینجا بیش ازین تایپیک رو منحرف نکن

ببین به تو هیچ ربطی نداره خوب؟!
میخوای حرص بخوری خوب بخور دیگه چرا دادو فریاد میکنی!
اینجا نمیتونی مفت خری منی پس یه جا دیگه پیدا کن
من کلا صحبتی با مفت خر ندارم چه اینجا چه تو پی ام!
اقا ایشالا که خوب بفروشی مک رو

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
اگه میخوای تایپیکت بیاد بالا باید بیای بگی آآآآآآآآآآآآآپ

azarnegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تاپیک بروز شد با قیمت ۲۶۰۰ با رم و پک البته به صورت موقت
وای به روزی که ادم مجبور شه الان با این قیمت من ۱۱۸۰ ضرر دادم :cool: