عزیز جان واسه رتینا باید صبر کرد تازه 1 هفتست معرفی شده معلومه فت و فراوون نیست. تو آمازون 2400 دلار موجوده 3900 کجا بود از خودت قیمت میپرونی.
دلار و این حرفام میگزارم کنار چون واسه شما توضیح دادن ارزشش رو نداره.
شما یه کامپیوتر پلازا شنیدی نطق میفرمایید.کامپیوتر پلازا رو هم من زیرو رو کردم مغازه داراش رو به اسم میشناسم میدونم قیمتاشون واسه بازار عمده ایران کارایی نداره. اونا خودشونم به واسطه میخورن و قیمت دست اول ندارن. نکنه میخوای تا بندری که اجناس مک وارد میشه و واسطه ها رو واست بگم و اسم ببرم؟!
723 هم آخرین قیمتش 3200 تو ایران من دارم واسه 1 ماه پیش که دیگه بخاطر اخبار مربوط به معرفی سری جدید پیگیرش نشدم (کاری ام فعلا به معرفی سری جدید ندارم که شما جوش نزنی.فرض براینکه معرفی نشدن .هرچد مدل MC104 با کانفینگ جدید سی پی یو-رم-گرافیک دقیقا مثل رتینا فروش به روز موجوده و قیمتم 2200تا) .واسه خاطر شما اصلا کاری ام به قیمت دلارش ندارم. 30 درصد هم نه, 25 درصد کم کنی میشه 2400.
شما یدونه ازین لپ تاپ داری حول ورت داشته که مالت از سکه بیافته. لابد تو همین چندوقت هم میخوای لینک کنی واسه فروش که به تب وتاب افتادین
723 کارکرده قیمتش 2200 تا 2400 هست بسته به شرایط معامله.
شما میای اینجا با این حرفا صاحب جنس رو دو هوایی میکنی که بقیه میخوان ازت بز خری کنن اینم میشینه پا مشتری و جا اینکه قیمت بالاتر بفروشه هر روز فروشش عقب میافته و مشتریش هم رغبتش کمتر میشه. الان این آگهی پایین نمونه ایشون منهای رم که 100 تومن واسش در نظر میگیریم. قیمت رو گذاشته 2600 (با احتساب رم 300 تومن ازین تایپیک پایینتر) فقط تعداد بازدیداش رو ببین که چند وقته با این قیمت 2600 منتظره و مکبوکش فروش نمیره اونوقت اینجا بقیه رو بز خر و تو سر مال زن خطاب کنید. اینجا اقلا 2نفر مشتری پایه پول شمردن داره.شما همین دوتام ازین تایپیک بپرونید تا ایشونم بشینن تا مشتری از پشت کوه واسشون بیاد
apple mc723ll/a - istgah.com - Notebook