• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مینی سامسونگ مدل N148 Plus

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
عزیزناراحت نشی هایکم قضیه بوداره ها ایشون کی پیشنهاد دادن واگه اولین نفربودن وهمون موقع بالاترین پیشنهادرودادن(بالای 400)پس چرامیگفتین بالاترین 350بوده

اره دقیقاً منم داشتم کل تاپیک رو زیرورو میکردم ببینم این کاربر کی پست زده و پیشنهاد قیمت داده که من ندیدم ، کالای 350 تومنی یهو شد 450 ولی بازم زیر میزی فروخته شد به ...
تازه اولویت با خرید حضوری بود که من گفتم همین الان میرم تحویل میگیرم که اصلا هیچ کس به هیچ جاشم حساب نکرد ف واقعاض ممنونم :lol:

mohamadsa

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
بنده نت بوک رو از ایشون خریداری کردم
اون دوستی هم که ناراحت بودند : اینطور نبود که برای من کنار گذاشته باشند بلکه ایشون طبق قیمت پیشنهادی بنده و توافقات انجام گرفته تصمیم به فروش به بنده گرفتند
شما هم ناراحت نباش انشاء الله یک کادوی خوب پیدا می کنید.
ممنون از فروشنده محترم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
داداش اولویتی بود یا مزایده؟؟؟ خوبه والا ، ما هم که قیمتمون رو بردیم بالا ، چرا سر کار میزارید از اول بگید برای یه نفر گزاشتم تا بیاد بخره که ما هم هی پست نزاریم دیگه ،...
ایشون قیمت خوبی دادن و زودتر
ضمن اینکه 2 تا پیشنهاد 400 تو تاپیک بود داداشم که پیشنهاد شما کمتر بوده
و اینکه من اصلا از اول نگفتم مزایده گفتم پیشنهاد از خریدار منصف

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
:lol::lol::lol: قیمت پیشنهادیتون 500 تومن بوده؟؟؟؟:lol::lol::lol:

ایشون قیمت خوبی دادن و زودتر
ضمن اینکه 2 تا پیشنهاد 400 تو تاپیک بود داداشم که پیشنهاد شما کمتر بوده
و اینکه من اصلا از اول نگفتم مزایده گفتم پیشنهاد از خریدار منصف
داداش گلم فکر کنم 450 تومن بیشتر از 400 تومن بودااااا ، یا من اشتباه میکنم ؟؟؟ توی پیغام خصوصی هم گفتم خدمتتون که 450 مال من ولی با این حال مشکلی نیست مبارکشون باشه و انشالله شما هم پولش براتون برکت داشته باشه...

احیاناً تا یکی 2 ساعت دیگه که آنلاین هستم اگر خریدار نظرش عوض شد با همون شماره ای که توی پ.خ خدمتتون دادم تماس بگیرید حضوراً خدمت برسم :p

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
عزیزناراحت نشی هایکم قضیه بوداره ها ایشون کی پیشنهاد دادن واگه اولین نفربودن وهمون موقع بالاترین پیشنهادرودادن(بالای 400)پس چرامیگفتین بالاترین 350بوده
خوب دیدید که به یکباره 2 نفر پیشنهاد 400 تومنی دادن که اون موقع نداده بودن پس من گفتم 350
ایشون تحویل حضوری هم نخواستن که مهم بود
با تشکر از همه

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
خوب دیدید که به یکباره 2 نفر پیشنهاد 400 تومنی دادن که اون موقع نداده بودن پس من گفتم 350
با تشکر از همه
تبریک به خریدار لپ تاپ قشنگیه.
در هر صورت باز اگه هر مشکلی پیش امد و خرید انجام نشد دوست عزیز شماره تماس من رو دارید ممنون می شم اطلاع بدید با قیمتی که مد نظرت هست.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
:lol::lol::lol: قیمت پیشنهادیتون 500 تومن بوده؟؟؟؟:lol::lol::lol:

داداش گلم فکر کنم 450 تومن بیشتر از 400 تومن بودااااا ، یا من اشتباه میکنم ؟؟؟ توی پیغام خصوصی هم گفتم خدمتتون که 450 مال من ولی با این حال مشکلی نیست مبارکشون باشه و انشالله شما هم پولش براتون برکت داشته باشه...

احیاناً تا یکی 2 ساعت دیگه که آنلاین هستم اگر خریدار نظرش عوض شد با همون شماره ای که توی پ.خ خدمتتون دادم تماس بگیرید حضوراً خدمت برسم :p
شما اشتباه میکنی:)

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
با تشکر از همه
دوست گلم از نظر شما که فروشنده ای تحویل حضوری که خیلی بهتر باید باشه ، تازه شما که قرار نبود از دم در منزلتون تکونی بخورید نهایتاً چند تا پله میومدید پائین و من ازتون تحویل میگرفتم که ، ضمناً پیشنهاد 450 تومنی که فقط مال من بود نه کس دیگه ای؟؟؟

شما اشتباه میکنی:)

والا چه عرض کنم ، حتماً دلار که تصاعدی میره بالا ، قیمتهای شما برعکس میاد پائین و از نظر شما 400 تومنی که خریدار پیشنهاد دادند از 450 تومن من بیشتر هست دیگه ، شایدم تراول های 50 تومنی ایشون هر کدومش 100 تومن میرزه و مال من هر کدومش 25 تومن :lol::lol::lol:

mohamadsa

Registered User
لایک‌ها
5
در هر صورت باز اگه هر مشکلی پیش امد و خرید انجام نشد دوست عزیز شماره تماس من رو دارید ممنون می شم اطلاع بدید با قیمتی که مد نظرت هست.

ممنون دوست عزیز

باز به شما که می فهمید وقتی یک معامله انجام شده باید برخوردتون چطور باشه

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون دوست عزیز

باز به شما که می فهمید وقتی یک معامله انجام شده باید برخوردتون چطور باشه

راست میگید ظاهراً این وسط فقط من نمی فهمم ، مبارکتون باشه ، و تا باشه از همین استارترهای محترم و همچنین باغ پرشین تولز آباد تر... ضمناً من از شما دلخور نیستم که اینجوری صحبت می کنی، مودب تر باشی خیلی بهتره...

mohamadsa

Registered User
لایک‌ها
5
دوست گلم از نظر شما که فروشنده ای تحویل حضوری که خیلی بهتر باید باشه ، تازه شما که قرار نبود از دم در منزلتون تکونی بخورید نهایتاً چند تا پله میومدید پائین و من ازتون تحویل میگرفتم که ، ضمناً پیشنهاد 450 تومنی که فقط مال من بود نه کس دیگه ای؟؟؟

والا چه عرض کنم ، حتماً دلار که تصاعدی میره بالا ، قیمتهای شما برعکس میاد پائین و از نظر شما 400 تومنی که خریدار پیشنهاد دادند از 450 تومن من بیشتر هست دیگه ، شایدم تراول های 50 تومنی ایشون هر کدومش 100 تومن میرزه و مال من هر کدومش 25 تومن :lol::lol::lol:

دوست عزیز چرا اینقدر خودتون رو سبک می کنید؟
وقتی بین دو نفر معامله ای انجام شد خیلی زشته این کارا

در ضمن شما اگر اعتماد داشتید به ایشون پول رو واریز می کردید بعد دستگاه رو تحویل می گرفتید

علاوه بر این شما بعد از اتمام معامله ایشون با بنده اومدید و قیمت دادید که کار بسیار زشتیه

اینم سخن شما بعد از فروش که نشون میده قبلش قیمت ندادید:

داداش اولویتی بود یا مزایده؟؟؟ خوبه والا ، ما هم که قیمتمون رو بردیم بالا ، چرا سر کار میزارید از اول بگید برای یه نفر گزاشتم تا بیاد بخره که ما هم هی پست نزاریم دیگه ف اینم برای اینکه شرایط مزایدتون زیر پا گزاشته نشه ، 450 من میخوام اگر خواستید همین جا نظرتون رو بگید...

به هر حال همیشه معاملات به نفع شما تموم نمیشه و شما هم سعی کن اینقدر خودتو سبک نکنی

موفق باشید

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ممنون شما بسیار انسان محترمی هستی.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
داداش میخوای من عیناً متن پیام رو بزارم برات و یه اسکرین شات هم بگیرم 6 تا پ.خ دادم که همشون هم موجوده ف ولی به هر حال بیخیال بابا ، معاملات من همشون فوری بوده توی پرشین تولز و خداروشکر همه هم میدونن اخلاق من چجوریه ، اگر هم گفتم حضوری بیام بگیرم فقط واسه این بوده که خودم عجله داشتم حتی توی پ.خ هم گفتم پول کم دارم همین الان با دوستم تماس گرفتم میریزه تو حسابم براتون کل پول رو میارم ، به هر حال مبارکت باشه آقای خریدار باز هم دارم میگم سعی کن مودب تر باشی ف اگر یدونه نت بوک خریدی 400 یا 500 تومن من معاملاتم حدود 6 یا 7 تومن هست و به کسی هم توهین نکردم که بگم خودت رو سبک نکن ...
باز هم دارم میگم اگر ناراحتی ای هست از دستاستارتر بوده چون ما همه اومدیم تو تاپیک پست زدیم درستش این بود بیاد بگه توی پیغام خصوصی فلان کس این قیمت میخواد اگر بالاتر کسی هست بگه اگر نه بدم بره...
حرفم غیر منطقیه بگو...

در اخر هم از ادامه دادن بحث الکی بپرهیزیم خیلی بهتره چون بیشتر دلخوری پیش میاد ، مبارکت باشه و چرخش برات بچرخه:lol:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

من شمال هستم و خریدارها تهران از پله بیام پایین چیکار کنم؟:)
اگه خواستی پیغام خصوصیات رو میزارم تا قیمت پیشنهادیت آشکار بشه داش آرش

داداش میخوای من عیناً متن پیام رو بزارم برات و یه اسکرین شات هم بگیرم 6 تا پ.خ دادم که همشون هم موجوده ف ولی به هر حال بیخیال بابا ، معاملات من همشون فوری بوده توی پرشین تولز و خداروشکر همه هم میدونن اخلاق من چجوریه ، اگر هم گفتم حضوری بیام بگیرم فقط واسه این بوده که خودم عجله داشتم حتی توی پ.خ هم گفتم پول کم دارم همین الان با دوستم تماس گرفتم میریزه تو حسابم براتون کل پول رو میارم ، به هر حال مبارکت باشه آقای خریدار باز هم دارم میگم سعی کن مودب تر باشی ف اگر یدونه نت بوک خریدی 400 یا 500 تومن من معاملاتم حدود 6 یا 7 تومن هست و به کسی هم توهین نکردم که بگم خودت رو سبک نکن ...
باز هم دارم میگم اگر ناراحتی ای هست از دستاستارتر بوده چون ما همه اومدیم تو تاپیک پست زدیم درستش این بود بیاد بگه توی پیغام خصوصی فلان کس این قیمت میخواد اگر بالاتر کسی هست بگه اگر نه بدم بره...
حرفم غیر منطقیه بگو...

در اخر هم از ادامه دادن بحث الکی بپرهیزیم خیلی بهتره چون بیشتر دلخوری پیش میاد ، مبارکت باشه و چرخش برات بچرخه:lol:
لطف کن پیام رو بذار

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24

لطف کن پیام رو بذار

داداش من که تمام پیغام هامو خودمم همین الان گفتم که مشکلی از بابت گزاشتن هم نیست مگه توهینی کردم که بخواد آشکار بشه ، در ضمن من فکر میکردم تهرانی چون به اون دوستمون که بالاترین پیشنهاد و اولین پیشنهاد رو داده بودند همون دوست عزیزی که اهل کرمانشاه بودند گفته بودید تهران تحویل میدید و ایشون هم قرار بود خواهرشون که تهران هستند تحویل بگیرند من هم گفتم تهران میام ازتون تحویل میگیرم ، شما حتی حاضر نشدی جواب پ.خ ها رو هم بدی حتی دریغ از یدونشون...

به هر حال باز هم دارم میگم مبارک خریدار باشه و بیخیال بشیم دیگه بهتره ، ایشون خرید کردند و الان هم باید خوشحال باشند و با این بحث های الکی دوست ندارم دلچرکین باشند ، چون من خودم هم اگر بودم و این بحث ها میشد ناراحت میشدم ، در ضمن من با ریختن پول به حساب شما هیچ مشکلی نداشتم و باز هم میگم اگر گفتم حضوری میام فقط واسه عجله خودم بود .
شبتون خوش من برم بگردم توی سایت های دیگه ببینم چی میتونم پیدا کنم ، به امید معاملات بعدی بدون دردسر و این بحث ها... :cool:

لطف کن پیام رو بذار

داداش من هی میگم تمومش کنیم شما میخوای کشش بدی باشه داداش اینم برای اینکه خودت گفتی وگرنه من دوست نداشتم ادامه بدم ، اگر بخواهی از اول تا آخر پیغام ها رو بزارم ;)

c792a8279211.jpg

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
داداش من که تمام پیغام هامو خودمم همین الان گفتم که مشکلی از بابت گزاشتن هم نیست مگه توهینی کردم که بخواد آشکار بشه ، در ضمن من فکر میکردم تهرانی چون به اون دوستمون که بالاترین پیشنهاد و اولین پیشنهاد رو داده بودند همون دوست عزیزی که اهل کرمانشاه بودند گفته بودید تهران تحویل میدید و ایشون هم قرار بود خواهرشون که تهران هستند تحویل بگیرند من هم گفتم تهران میام ازتون تحویل میگیرم ، شما حتی حاضر نشدی جواب پ.خ ها رو هم بدی حتی دریغ از یدونشون...

به هر حال باز هم دارم میگم مبارک خریدار باشه و بیخیال بشیم دیگه بهتره ، ایشون خرید کردند و الان هم باید خوشحال باشند و با این بحث های الکی دوست ندارم دلچرکین باشند ، چون من خودم هم اگر بودم و این بحث ها میشد ناراحت میشدم ، در ضمن من با ریختن پول به حساب شما هیچ مشکلی نداشتم و باز هم میگم اگر گفتم حضوری میام فقط واسه عجله خودم بود .
شبتون خوش من برم بگردم توی سایت های دیگه ببینم چی میتونم پیدا کنم ، به امید معاملات بعدی بدون دردسر و این بحث ها... :cool:

داداش من هی میگم تمومش کنیم شما میخوای کشش بدی باشه داداش اینم برای اینکه خودت گفتی وگرنه من دوست نداشتم ادامه بدم ، اگر بخواهی از اول تا آخر پیغام ها رو بزارم ;)

مشاهده پیوست 215094
آخرین پیغامی که از طرف شما برام اومده ساعت 11:37 دقیقه هست این پیغامی هم که شما درست کردی ساعتش 11:37 دقیقه هست متاسفانه:), تو PT نمیشه در یک دقیقه 2 تا پیغام خصوصی ارسال کرد درسته؟

power of

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان بیخیال
همه دور همیم لذت ببریم

اقا ارش ناراحت نباش خدا بزرگه

خریدار محترم و فروشنده محترم هم موفق باشن

همگی موفق باشید تمومش کنید بره:)

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان بیخیال
همه دور همیم لذت ببریم

اقا ارش ناراحت نباش خدا بزرگه

خریدار محترم و فروشنده محترم هم موفق باشن

همگی موفق باشید تمومش کنید بره:)

والا منم دارم میگم بیخیال خداروشکر من رفتم هدیه رو هم امروز صبح خریدم ، الانم همه چی تموم شده ولی استارتر اصرار داره که حرف خودش رو به کرسی بشونه ، در ضمن به جهت اطلاع استارتر عزیز عرض میکنم وقتی رجیستر یوزر باشی در یک دقیقه میتونی 2 تا پیغام خصوصی ارسال کنید نه یدونه من پیغام اول رو دادم ، یه رفرش به صفحه دادم دیدم پیشنهاد ها شد 400 ، فوراً یه پیغام دیگه دادم که متنش خدمتتون ارسال شد ، دیگه اسکرین شات هم که دروغ نمیگه ، اگر حرف من رو قبول ندارید میتونم یوزر و پسوردمم بدم خدمتتون پیغام های ارسالی رو ببینید..

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا