داداش من که تمام پیغام هامو خودمم همین الان گفتم که مشکلی از بابت گزاشتن هم نیست مگه توهینی کردم که بخواد آشکار بشه ، در ضمن من فکر میکردم تهرانی چون به اون دوستمون که بالاترین پیشنهاد و اولین پیشنهاد رو داده بودند همون دوست عزیزی که اهل کرمانشاه بودند گفته بودید تهران تحویل میدید و ایشون هم قرار بود خواهرشون که تهران هستند تحویل بگیرند من هم گفتم تهران میام ازتون تحویل میگیرم ، شما حتی حاضر نشدی جواب پ.خ ها رو هم بدی حتی دریغ از یدونشون...
به هر حال باز هم دارم میگم مبارک خریدار باشه و بیخیال بشیم دیگه بهتره ، ایشون خرید کردند و الان هم باید خوشحال باشند و با این بحث های الکی دوست ندارم دلچرکین باشند ، چون من خودم هم اگر بودم و این بحث ها میشد ناراحت میشدم ، در ضمن من با ریختن پول به حساب شما هیچ مشکلی نداشتم و باز هم میگم اگر گفتم حضوری میام فقط واسه عجله خودم بود .
شبتون خوش من برم بگردم توی سایت های دیگه ببینم چی میتونم پیدا کنم ، به امید معاملات بعدی بدون دردسر و این بحث ها...
داداش من هی میگم تمومش کنیم شما میخوای کشش بدی باشه داداش اینم برای اینکه خودت گفتی وگرنه من دوست نداشتم ادامه بدم ، اگر بخواهی از اول تا آخر پیغام ها رو بزارم
مشاهده پیوست 215094