به به آقا سعيد گل گلاب.قابلتو نداره عزيزم.متاسفانه فقط فروشه.قيمتشم واقعا كفه كفه قيمتو زدم و خيلي خوب زدم خودت دست تو بازاره ميدوني ولي نهايت چون تويي يه تخفيف كوچولو بت ميدم.راجب افكتاشم متاسفانه خيلي از اين بچه ها بلد نيستن با افكتاي اين كار كنن و فكر ميكنن مشكل دارنو بدردنميخورن چون 16 تا افكت فقط داره يعني خوب نيستن.در صورتي كه اين 16 نوع افكت داره ولي هر كدوم قابل تنظيمن.يعني مثلا شما يه ديلي(يا همون اكو تكرار) داري ولي كامل ميتوني تنظيمش كني كه چندبار تكرار كنه و با چه سرعتي تكراركنه يعني بصورت خيلي حرفه اي و استوديويي.و باقي افكتاشم به همين شكل.هيچ مشكلي هم ندارن من خودم خيلي خوشم اومد از اين امكاناتش.اون كمپرسورشم كه رو لاين ها ميكروفون داره ديگه واقعا محشره ديگه آدم واقعا چي ميخواد از يه ميكسر!!من در خدمتم...
قربونت برم عزيزم درسته با هم اختلاف جغرافيايي 180 درجه داريم ولي دوستت داريم ايشالا بتونم بيام از نزديك يكم كشتي بگيريم با هم
فرستادم واست....
سلام حاجی هنوز داریش یا نهاین دستگاه کاملا در حدآکه یه خط روش نیست دارای کارت صدای داخلی 24/96 کیلوهرتز جهت ضبط باکامپیوتر و افکت های حرفه ای و قابل تنظیم ودارای کمپرسور.با قیمت بسیار عالی بفروش می رسد....
قیمت پايه: 850000 تومان
تحویل حضوری در شهر های تهران و خوزستان
عكس:
مشاهده پیوست 486226مشاهده پیوست 486227