• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نت بوک ایسوس 1015px

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
نتبوک به دوست خوبمون ali_mojtahedi فروخته شد.مبارکشون باشه.امیدوارم مناسب برای استفاده ای که ازش داشتن باشه.
ختم تاپیک.........

سلام.netbook.jpg
مدل 1015px
intel atom n570 (این مدل سی پی یو دوهسته ای هستش با فرکانس کاری 1.6)
هارد 320G
2G DDRIII
باطری 6سل که بار اولی که من شارژش کردم نزدیک به 8 ساعت ازش استفاده کردم و بار دومی که شارژ شده هنوز شارژش تموم نشده.
دستگاه کاملا نو هستش.بنده حدود سه هفته پیش از یکی از بچه های انجمن خریدم که ایشون هم کادو گرفته بودن و به دلیل عدم نیاز ازش استفاده نکرده بودن.
بنده این دستگاه رو برای برادرم گرفته بودم که ایشون به دلیل اینکه هفته قبلش من یکی برای خودم گرفته بودم از من خواست براش یکی بگیرم ولی بعد از خرید من به این نتیجه رسید به دستگاه کاملتری با صفحه بزرگتر و امکانات بالاتر برای انجام کارهای روزانه ش احتیاج داره.بنابراین تصمیم به فروش گرفتیم.
بنده خودم دستگاه رو به قیمت 800تومن از این دوستمون خریدم و حاضرم به همون قیمت تقدیم خریدار بعدی کنم.
در صورت تمایل در خدمت هستم.
روز خوش.
اینم لینک خرید من : http://forum.persiantools.com/t390599.html

Last edited:

oral_81

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز الان قیمتا تغییر کرده و کلا بازار خیلی خاموشه.قیمت بالاست خواستی اس بده به توافق برسیم
09125960186 مجید
من تهرانم

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.دوستان خواستم عرض کنم قیمتا بالا بره یا پایین بیاد،سیل بیاد طوفان بشه و . . . قیمت من همونه که خدمتتون عرض کردم نه یک ریال بیشتر و نه یک ریال کمتر.
در جواب دوستمون که فرمودن قیمت بالاست همین پس فردا که بازار بازه یه سر تشریف ببرین بازار رضا ورودی اول از سمت چهار راه ولیعصر مغازه ششم یا هفتم اگه اشتباه نکنم،یه پرس و جوی قیمت کنین،حتما نظرتون عوض می شه.
وقت به خیر.

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
داداش چند مدته از اکبندیش میگذره؟

سلام دوست من.فکر کنم توضیحاتم کافی نبوده.باید عرض کنم خدمتتون که اینو من نزدیک به چهار هفته پیش به عنوان دست دو از یکی از دوستان این انجمن خریداری کردم.طی صحبتی که با ایشون داشتم ایشون این نت بوک رو از طرف شرکتی که براش کار می کردن کادو گرفته بودن که چون خودشون یکی داشتن و نیازی به استفاده از اون نمی دیدن ازش استفاده نکرده بودن اما در کارتنش رو برای تست باز کرده بودن.گارانتیش همونطور که توی عکس مشخصه بیست خردادماه تموم شده.بنده خود دستگاه رو که دیدم به صحت حرفاشون پی بردم.کاملا معلوم بود که دستگاه نو هستش و حتی باطری دستگاه شارژ هم نداشت.خلاصه که اینجانب از ایشون به قیمتی که برای فروش گذاشتم خریداری کردم ولی بعضی از دوستان درست متوجه نشدن.این قیمت ،قیمت کارکرده این دستگاه هست و نوی این دستگاه اگر توی بازار موجود باشه حدودای یک میلیون هستش.
منم از دستگاه استفاده خاصی نکردم. یکبار شارژش کردم و چند ساعتی وبگردی و همین فقط .
شاید دروغ نگفته باشم که این دستگاه زمانی که من ازش استفاده کرده باشم به 10ساعت نمی رسه.درنهایت می شه گفت از لحاظ ظاهر و باطن نو هستش.
فک کنم توضیحاتم تکمیل شده باشه.این دومین نتبوکی بود که ظرف دو هفته خریداری کردم .اولیش برای خودم بود و این یکی به دلیل چشم و هم چشمی برای برادرم بود که به دلشون ننشست.
خلاصه که در خدمتم.کسی که بدونه چی داره خریداری می کنه و استفاده شو از این دستگاه بدونه صددرصد ضرر نمی کنه و از این نو تر و سالمتر پیدا نخواهد کرد.
وقت خوش.

Last edited:

ali_mojtahedi

Registered User
لایک‌ها
21
ببین داداش من قصد خرید دارم
چیزی که داری تعریف میکنی اگه واقعا طرف راست گفته باشه و 2 3 بار بیشتر شارژ نشده باشه مجوعا بگیم 50 ساعت استفاده شده خب مورد خوبیه واسه من
حالا چنتا سوال دارم ازت:
1- میگیری تو دستت احساس سنگینی میکنی؟دستت رو خسته نمیکنه؟همه جا میتونی ببریش؟کلا وزنش چقدره؟جم جور هست؟
2-دستگاه قابلیت ارتقا رم مثلا داره؟
3-تو این مدت که باهاش کار کردی اذیتت نکرده هنگ نکرده؟
4-همه چیزش تکمیله ؟ شارژر..کارتون..سی دی درایور
قیمت اخرتو چند میزنی واسه ما؟
راستی ته کارتنش زده made in chin چیه قضیش؟ اصل نیست مگه
------------------------
راستش داداش من یه تبلت یا نت بوک میخواستم واسه واسه کار و بیزینسم (برنامه حسابداری) و کارای روز مره ( وب فیلم ) نه کار سنگین وزنشم برام مهمه چون 24 دستمه
این موردی که داری برای من از چند لحاظ خوبه یکی این که ایسوس هست و من قبولش دارم یکی این که خیلی کم کار کرد هست یعنی خیالم از این راحته که یه جورایی پول نو رو دارم میدم
یکیم این که کانفیگش نسبت یه هم رده هاش یه ذره بهتر
تو یکی از پستات خوندم بچه تهرانسری
اگه پایه مامله هستی قیمتو برام بزن
منتظرم

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
ببین داداش من قصد خرید دارم
چیزی که داری تعریف میکنی اگه واقعا طرف راست گفته باشه و 2 3 بار بیشتر شارژ نشده باشه مجوعا بگیم 50 ساعت استفاده شده خب مورد خوبیه واسه من
حالا چنتا سوال دارم ازت:
1- میگیری تو دستت احساس سنگینی میکنی؟دستت رو خسته نمیکنه؟همه جا میتونی ببریش؟کلا وزنش چقدره؟جم جور هست؟
2-دستگاه قابلیت ارتقا رم مثلا داره؟
3-تو این مدت که باهاش کار کردی اذیتت نکرده هنگ نکرده؟
4-همه چیزش تکمیله ؟ شارژر..کارتون..سی دی درایور
قیمت اخرتو چند میزنی واسه ما؟
راستی ته کارتنش زده made in chin چیه قضیش؟ اصل نیست مگه
------------------------
راستش داداش من یه تبلت یا نت بوک میخواستم واسه واسه کار و بیزینسم (برنامه حسابداری) و کارای روز مره ( وب فیلم ) نه کار سنگین وزنشم برام مهمه چون 24 دستمه
این موردی که داری برای من از چند لحاظ خوبه یکی این که ایسوس هست و من قبولش دارم یکی این که خیلی کم کار کرد هست یعنی خیالم از این راحته که یه جورایی پول نو رو دارم میدم
یکیم این که کانفیگش نسبت یه هم رده هاش یه ذره بهتر
تو یکی از پستات خوندم بچه تهرانسری
اگه پایه مامله هستی قیمتو برام بزن
منتظرم

سلامی دوباره.درمورد ابعاد و وزنش شما یه سررسید رو در نظر بگیر با وزن دقیقا 1196 گرم(با ترازوی دیجیتال آشپزخونه وزنش کردم).حمل و نقلش اصلا سخت نیست که یکی از دلایل من برای خرید نت بوک همین حمل و نقل ساده ش بود.در مورد ارتقا رم نظری ندارم ولی مطمینم برای کارهایی که شما مد نظرتون هست و عنوان کردین همین مقدار رم کفایت می کنه.حقیقتش من اونقدر باهاش کار نکردم که بتونم نظر تجربی و کارشناسانه ای راجع بهش بهتون بدم ولی با توجه به اینکه سالها درصدد خریدن چنین دستگاهی بودم و تقریبا در جریان کمی و کیفی مدلهای مختلفش از سری های ابتدایی 1000 تا الان بودم می تونم بگم توی این سری از ساخته های ایسوس بعد از مدل 1025 که در حال حاصر یکیشو خودم دارم این در رده دوم قرار می گیره.با برندای دیگه طبق تحقیقات چند ساله من قابل مقایسه نیست حتی برند معروف سونی.چون یکی از مزیتهای این سایز نتبوکها مصرف باطریشون باید باشه که فقط در مدلهای ایسوس باطری دستگاه به این میزان شارژنگه می داره.در مورد کارتن دستگاه همه چیزش تکمیل هست که شامل شارژر و خود دستگاه و دفترچه هاش می شه،البته سی دی درایور همراه دستگاه نیست و شما می تونین از سایت ایسوس همه درایورهاشو تهیه کنین که خود من می تونم براتون اینکار رو انجام بدم.در مورد چینی بودنش که این امر طبیعیه فکر کنم و دلیلی بر تقلبی بودنش نیست.نتبوک خود من هم ساخت چین هستش.
و اما در مورد قیمت،حقیقتا بنده قیمت خرید خودم رو برای فروش قرار دادم و طی صحبتی که با دوست فروشنده م داشتم و قرار شد اگه ایشون هم خریداری برای دستگاه پیدا کرد خبرم کنه قیمت نوی دستگاه همونطوری که پیشبینی می کردم حدود یک میلیون پنجاه بود قیمت مناسبی برای فروشش تعیین کردم که مطمینا اگر ارزونتر خریده بودم ارزونتر هم می فروختم .اینجانب فقط به دنبال برگشت پول خودم هستم نه به فکر سود کردن.
به هرحال با توجه به همه این شرایط من در خدمتتون هستم اما در مورد تخفیف خواهشا راضی به متضرر شدن بنده نباشین.
وقت خوش.

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
لبتابِ تمیز و شیکی هست، من خودم نزدیک به خریدش بودم ، که به خاطرِ خریدِ یه لبتابِ دیگه منصرف شدم.
حتی پولشم ریختم به حسابِ یکی از رفیقام که بخردش، ولی از بدشناسیِ خودم ، یکی دیگه به پستم خورد.
قیمت هم برا همچین لبتابی مناسبِ .

ali_mojtahedi

Registered User
لایک‌ها
21
اوکی اقا تحقیقامو کردم در مورد این نت بوک رمشم ارتقا داده نمیشه و اینجور که معلومه باید 2 سیستم عامله باشه
حالا کاری نداریم در مورد قیمت یه تحقیق کردم در جریان هستم پایین بهتون گفتن 1050000 تومن بیرون 100 بیشتر میفروشن
حالا مساله ای نداره من ادمی نیستم که سر 20 تومن 50 تومن سر جنس چونه بزنم اصلا خودم از چونه خوشم نمیاد ( چون بازاری هستم )
ولی اینو گفتم که به قول معروف طعم قیمت جنستو چشیده باشم
خلاصه من خوشم اومده از این نت بوکه الان شما بگو که کی و کجا باید معامله رو جوش بدیم

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
لبتابِ تمیز و شیکی هست، من خودم نزدیک به خریدش بودم ، که به خاطرِ خریدِ یه لبتابِ دیگه منصرف شدم.
حتی پولشم ریختم به حسابِ یکی از رفیقام که بخردش، ولی از بدشناسیِ خودم ، یکی دیگه به پستم خورد.
قیمت هم برا همچین لبتابی مناسبِ .

ممنون از تایید شما...
ضمنا در جواب دوستمون بله دو سیستم عامل داره یکیش که ویندوز سون استارتر هستش و اون یکی که نمی دونم اسمش چیه .
روز خوش.

ali_mojtahedi

Registered User
لایک‌ها
21
داداش یه اقایی میکنی تلتو بدی؟
من امشب میتونم بیام ببرمش؟
چون شاغلم روزا نمیتونم

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
داداش یه اقایی میکنی تلتو بدی؟
من امشب میتونم بیام ببرمش؟
چون شاغلم روزا نمیتونم

سلام.براتون پ خ کردم.امشب هم موردی نیست در خدمتم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نتبوک به دوست خوبمون ali_mojtahedi فروخته شد.مبارکشون باشه.امیدوارم مناسب برای استفاده ای که ازش داشتن باشه.
ختم تاپیک.........

Last edited:
بالا