• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نرم افزاری مک

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان قیمت رو برای همه دوستان فرستادم . با عرض شرمندگی به خاطر اینکه این تاپیگ رو چند وقتی سر نزدم
فقط لیست رو امشب براتون میزارم چون تا این چند روز خیلی اپدیت شده بازی ها
مثل کال اف دیوتی اسپلینتر سل تام راید و....
بازی ها پورت شدست یا نسخه مک اپ استوره؟

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
فااینالی !!! چی‌ شد,,, آقا شما دیگه مدل فروشتون خیلی‌ جالب هست !! ، کلا نایاب هستین ^:^

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
ليست
قيمت ( كپي روي هار )
كپي روي ديسك + ديسك و رايت

ممنون

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
چشم الان ارسال میکنم
بازی ها پورت شدست یا نسخه مک اپ استوره؟
هم پورت شده هست و هم NATIVE که برای خوده مک ریلیز شده و قطعا اکثرا از مک اپ استور هست
فااینالی !!! چی‌ شد,,, آقا شما دیگه مدل فروشتون خیلی‌ جالب هست !! ، کلا نایاب هستین ^:^

من معذرت میخوام چند شب هست که میخوام یک سری گیم های جدید که حدود 20 30 گیگ هست اپدیت کردم رو بیارم تو پکیج که به دلیل دعوت به افطاری و دیر رسیدن به منزل کنسل میشه که الان این کار رو انجام دادم دوست من.
ولی من شماره ام رو به دوستان دادم هر موردی بود با هام در تماس باشید

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
توی این مجموعه فقط آپدیت برنامه ها موجوده دیگه؟ ( منظورم اینه که اگه یه برنامه ای آخرین ورژنش ۲ هست توی این مجوعه ورزن های قبلیش هست یا نه؟)

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
توی این مجموعه فقط آپدیت برنامه ها موجوده دیگه؟ ( منظورم اینه که اگه یه برنامه ای آخرین ورژنش ۲ هست توی این مجوعه ورزن های قبلیش هست یا نه؟)

هم خوده برنامه ها و هم اپدیت ها همه و همه موجود هست و ورژن های قبلی هم موجود هست

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
یک عدد هارد اینترنال ۵۰۰ گیگی چک شده حضوری تحویل داده شد ، تشکر از وقتتون که تشریف آوردین ، دیگه هر وقت تمام شد یک پیامک بزنید یا همین جا پیغام بگذارین ،، تشکر :^^

لطف کنید به روز آویریهای اضافه شده رو که هم فرمودین در زمینه بازی‌های نیتیو و برنامه‌ها بزنید :^^

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
هم خوده برنامه ها و هم اپدیت ها همه و همه موجود هست و ورژن های قبلی هم موجود هست
خوب اینکه خیلی بده .نصف حجمش الکیه چون ما به شیرکوهی آپدیت کردیم نسخه های قدیمی به دردمون نمیخوره.اصلا به درد خودتون میخوره؟نمیشه پاکشون کنید تا حجم پایین تر بیاد؟:D

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
یک عدد هارد اینترنال ۵۰۰ گیگی چک شده حضوری تحویل داده شد ، تشکر از وقتتون که تشریف آوردین ، دیگه هر وقت تمام شد یک پیامک بزنید یا همین جا پیغام بگذارین ،، تشکر :^^

لطف کنید به روز آویریهای اضافه شده رو که هم فرمودین در زمینه بازی‌های نیتیو و برنامه‌ها بزنید :^^
باتشکر از دوست عزیز امون در اسرع وقت هارد رو پرمیکنم و خدمت اتون تحویل میدم
بازی سیمز رو ندارین ؟
به یاد ندارم که سیمزر برای مک بازی نتیو دارد یا خیر اما اگر مد نظر داشته باشید سریع دانلود میشه و در پک قرار گرفته میشه
خوب اینکه خیلی بده .نصف حجمش الکیه چون ما به شیرکوهی آپدیت کردیم نسخه های قدیمی به دردمون نمیخوره.اصلا به درد خودتون میخوره؟نمیشه پاکشون کنید تا حجم پایین تر بیاد؟:D

قطعا نرم افزار هایی که مد نظر دارید و بر روی m l نصب نخواهند شد به تعداد انگشتان دست هست چون تمامی نرم افزار ها اپدیت شده و سازگار با لیون هست و قطعا روی m l هم اجرا خواهد شد .
چرا میتونم نسخه قبلی ها رو برای شما نریزم موردی نداره اما خوب زیاد حجم اشون کم نمیشه! چون حجم غالب دیتا رو بازی ها تشکیل داده اند

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
اقا شما که تو کاره اپل هستید DVD نسخه mac os x Snow Leopard 10.6.0 یا mac os x Snow Leopard 10.6.3 را تو آرشیوتون دارید؟

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
اقا شما که تو کاره اپل هستید DVD نسخه mac os x Snow Leopard 10.6.0 یا mac os x Snow Leopard 10.6.3 را تو آرشیوتون دارید؟

بله دی وی دی اصلی 10.6 رو موحود دارم اتفاقا برای مک بوک پرو خودم دی وی دی اصلی ایش همین نسخه بود
10.6.3 هم آپدیت هست دوست من داشتن اش فایده ایی نداره . اپر شما رو اسنولئوپارد هستید نظر بنده این هست که به 10.6.8 که پایدار ترین اپدیت اسولئوپارد هست اپدیت کنید نه 10.6.3 که کلی باگ داره و غیر قابل تحمل!

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
بله دی وی دی اصلی 10.6 رو موحود دارم اتفاقا برای مک بوک پرو خودم دی وی دی اصلی ایش همین نسخه بود
10.6.3 هم آپدیت هست دوست من داشتن اش فایده ایی نداره . اپر شما رو اسنولئوپارد هستید نظر بنده این هست که به 10.6.8 که پایدار ترین اپدیت اسولئوپارد هست اپدیت کنید نه 10.6.3 که کلی باگ داره و غیر قابل تحمل!

چه خوب
یه کپی بخاید برای من ارسال کنید هزینش چقدر میشه؟
شیراز هستم.
من دیر پستتون رو دیدم.
من واسه تست و نصب روی سیستم غیر اپل میخام. اگه همین نسخه باشه بهتره.

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
چه خوب
یه کپی بخاید برای من ارسال کنید هزینش چقدر میشه؟
شیراز هستم.
من دیر پستتون رو دیدم.
من واسه تست و نصب روی سیستم غیر اپل میخام. اگه همین نسخه باشه بهتره.

طبق صحبت های عنوان شده فردا خدمت اتون ارسال میکنم

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
الان شما لیستتون رو درست کردید که ما بدید ببینیم چی داریم میخریم؟:D

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
کار خیلی‌ تمیزی بود و هارد رو هم در سلامت کامل تحویل گرفتم ، اگر مشکلی‌ با برنامه‌ها داشتم یا بازی‌ها مزاحم میشم ، برا پلاگ این‌ها هم ممنون :^^ امتیاز فروشگاه هم تقدیم کردم :^^

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
کار خیلی‌ تمیزی بود و هارد رو هم در سلامت کامل تحویل گرفتم ، اگر مشکلی‌ با برنامه‌ها داشتم یا بازی‌ها مزاحم میشم ، برا پلاگ این‌ها هم ممنون :^^ امتیاز فروشگاه هم تقدیم کردم :^^
ممنون احسان عزیز . بنده در خدمتم
بابت امتیاز هم بسیار ممنون
الان شما لیستتون رو درست کردید که ما بدید ببینیم چی داریم میخریم؟:D

لیست در پست اول موجود هست

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
باتشکر از دوست عزیز امون در اسرع وقت هارد رو پرمیکنم و خدمت اتون تحویل میدم

به یاد ندارم که سیمزر برای مک بازی نتیو دارد یا خیر اما اگر مد نظر داشته باشید سریع دانلود میشه و در پک قرار گرفته میشه

قطعا نرم افزار هایی که مد نظر دارید و بر روی m l نصب نخواهند شد به تعداد انگشتان دست هست چون تمامی نرم افزار ها اپدیت شده و سازگار با لیون هست و قطعا روی m l هم اجرا خواهد شد .
چرا میتونم نسخه قبلی ها رو برای شما نریزم موردی نداره اما خوب زیاد حجم اشون کم نمیشه! چون حجم غالب دیتا رو بازی ها تشکیل داده اند

داشتنش که داره...
خودم الان بیس اش رو دارم دانلود می کنم...
شما رو DVD هم می فروشین ؟ هزینه اش چقدر میشه ؟

Log in :: Warez-BB.org

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
اگه چند تا بازی بگیم به مجموعه تون اضافه میکنید؟:D

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
داشتنش که داره...
خودم الان بیس اش رو دارم دانلود می کنم...
شما رو DVD هم می فروشین ؟ هزینه اش چقدر میشه ؟

Log in :: Warez-BB.org
به روی چشم میزارم برای دانلود
منظورتون فقط سیمز هست تقدیم اتون کنم؟
مجموعه نرم افزار و بازی رو نمیخواهید؟
اگه چند تا بازی بگیم به مجموعه تون اضافه میکنید؟:D

حتما
شما امر بفرمایید
راستی دی وی دی ناین گیر نیاوردم اما قول میدم فردا حتما بفرستم
همین جا هم رسما تو تاپیک جلو همه دوستان از شما دوست عزیزم عذر خواهی میکنم به دلیل تاخیر ! من شرمنده شما شدم تا حالا بدقولی نکرده بودم

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
حتما
شما امر بفرمایید
راستی دی وی دی ناین گیر نیاوردم اما قول میدم فردا حتما بفرستم
همین جا هم رسما تو تاپیک جلو همه دوستان از شما دوست عزیزم عذر خواهی میکنم به دلیل تاخیر ! من شرمنده شما شدم تا حالا بدقولی نکرده بودم
فقط یه چیزی شما برای چی دارید عذر خواهی میکنید فکر میکنم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتید .من که هنوز چیزی نخریدم:D

بالا