عسل مجید
Registered User
گیاهانی همچون ارکیده کاملیا افرای سرخ گل قهر نیاز به آب و هوای معتدل و مرطوب دارند و باد داخل منزل نگهداری یعنی گلهای باغچه ای نیستند.سلام . کدوما برای مناطق سرد و کوهستانی هست ؟
گیاهانی همچون ارکیده کاملیا افرای سرخ گل قهر نیاز به آب و هوای معتدل و مرطوب دارند و باد داخل منزل نگهداری یعنی گلهای باغچه ای نیستند.سلام . کدوما برای مناطق سرد و کوهستانی هست ؟
ممنون . یعنی هیچ کدوم باغچه ای نیستند ؟گیاهانی همچون ارکیده کاملیا افرای سرخ گل قهر نیاز به آب و هوای معتدل و مرطوب دارند و باد داخل منزل نگهداری یعنی گلهای باغچه ای نیستند.
گیاهانی مثل داهلیا،ویستریا،پئونی برای کاشت در باغچه مناسب هستند.ممنون . یعنی هیچ کدوم باغچه ای نیستند ؟
اگر لطف کنید تمامی بذرهای موجود ارکیده را بانام دقیق علمی ذکر کنید من خریدارم.چون دقیقا باید مشخص کنید نام هر ارکیده چی هست.ارکیده بنفش و صورتی و سبز صدتا نوع داره.سلام منظورتون ارکیده فالانوپسیس هست.
به زودی ... 10 روز دیگه انشاء الله
بله ولی در مقابل نور مستقیم خورشید نباید قرار داشته باشه در محل نیم سایه.اقا با توجه به اب و هوای گرم و مرطوب بوشهر
افرای سرخ ژاپنی میتونه تو گلدون تو حیاط رشد خوبی داشته باشه؟
واریته های : Cymbidium , phalaenopsisاگر لطف کنید تمامی بذرهای موجود ارکیده را بانام دقیق علمی ذکر کنید من خریدارم.چون دقیقا باید مشخص کنید نام هر ارکیده چی هست.ارکیده بنفش و صورتی و سبز صدتا نوع داره.
شرمنده اینجا یادم رفته بروز نکردم .تشکر.فقط یه چیز دیگه.داخل سایت خودتون بسته های 10عددی به قیمت 10هزارتومانه.اینجا چرا 8عددی 10هزارتومانه؟؟
بذر کاکتوس متاسفانه نداریم.سلام
بذر کاکتوس چند مورد دارین؟
سلامسلام دوست عزیز
بذر چه گل هایی موجود دارین
میشه لیست انها را با قیمت اعلام کنین انتخاب کنیم
بعد اکانت ایسام شما غیر فعال است
بذرها رسیده دستم و در حال تست قوه نامیه بذرها هستم به زودی برای فروش آماده می شوند.سلام آقای کوسه لو.وقت عالی بخیر.ارکیده میمونی به این زودی ها میرسه؟؟ آنتوریوم چطور؟
از این ارکیده های موجود امکانش هست از هرکدام دوسه عدد بزارید جمعا بشه ده عدد و با همان قیمت برام ارسال کنید؟؟ چون تعداد ده تا از هرکدام زیاده و فقط برای نگهداری داخل منزل میخوام.
اگر امکان داره بفرمایید من مبلغ واریز کنم.