• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نوت بوک آکبند ASUS X44

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
عزیز به نظر من اگه میخوای فروش بره قیمتت رو یکم بیار پایین ! قیمت بازارش هم تقریبا هم قیمت همین قیمت شماست ! خواستید بهتون آدرس میدم برید قیمت کنید ، البته فرقش فقط اینه که گارانتیش یک ساله سازگار هست !

nimaf14

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
عزیز به نظر من اگه میخوای فروش بره قیمتت رو یکم بیار پایین ! قیمت بازارش هم تقریبا هم قیمت همین قیمت شماست ! خواستید بهتون آدرس میدم برید قیمت کنید ، البته فرقش فقط اینه که گارانتیش یک ساله سازگار هست !

سلام
عزيز از نظرتون ممنونم
نيازي به اين آدرس دادنا نيست
ما خودمون آدرسيم
سوپر ماركت سر كوچه ما ارزون تر هم ميفروشه
چه كنيم قيمت ما گرونه
خريدار ( البته بازم تاكيد مي كنم خربدااااااار ) خودش هم قيمت بازار رو داره و خيلي مسائل ديگه
موفق باشيد

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
رفيق يه نسيحتي دارم برات برادرانه . 99% بچه هاي اين سايت كنندن . يعني چي ؟ يعني اينكه تا چيزي تهش براشون نمونه از جمله خودم پا پيش نميزارن . پس به نسيحت دوستان گوش بده فيتيلرو بكش پايين تا بچه ها رغبت داشته باشن بيان جلو . يا علي

nimaf14

Registered User
لایک‌ها
9
رفيق يه نسيحتي دارم برات برادرانه . 99% بچه هاي اين سايت كنندن . يعني چي ؟ يعني اينكه تا چيزي تهش براشون نمونه از جمله خودم پا پيش نميزارن . پس به نسيحت دوستان گوش بده فيتيلرو بكش پايين تا بچه ها رغبت داشته باشن بيان جلو . يا علي

دوست گلم
1- از بابت نصيحت!!!! ( نه نسيحت) ممنونم
2- شما اگه واقعا خريداري و واقعا قيمت بازارو داري با رعايت انصاف قيمت رو پخ كن ( البته قيمت پرت به درد بنده نمي خوره چون اسمش ميشه ......... )

nimaf14

Registered User
لایک‌ها
9
با توجه به قیمت روز ، قیمت به 810000 کاهش یافت

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من 800 ميخوام

nimaf14

Registered User