peyman_mob
Registered User
- نوشتهها
- 3,516
- لایکها
- 111
به نام خدا
به دلایلی که بعدا توضیح میدم این نوت بوک رو بدون ال سی دی به فروش میرسونم
اول در مورد خود دستگاه:
ظاهر دستگاه که توی عکس های با کیفیت و بزرگی که گزاشتم کاملا معلومه و میشه به مانیتور یا ال سی دی وصل کرد و به عنوان سیستم استفاده کرد.فرض کنید کیبورد کامپیوتری
نوت بوک خیلی اسپرته.گیرنده دیجیتال داخلی داری و انتن گیرنده دیجیتال هم داره
رایتر دی وی دیش هم لایت اسکریبه و با استفاده از دیسک لایت اسکریب میشه باهاش پست دیسک ها عکس چاپ کرد
و امکانات دیگه ...
روش فعلا ویندوز7 نصب کردم و درایور هیچی هم نه دنبالش گشتم و نه ... بنابراین نوت بوک رو گرفتین یا میتونید دنبال درایورها بگردید یا یه جوری درایورهای ویندوزهای دیگه رو بهش بخورونید و یا اینکه با دیسک خودش به ویندوز اصلی خودش ریکاوری کنید و از همه امکانات کامل استفاده کنید
هم دیسک درایورها و هم دیسک ریکاوری هم بهتون میدم+انتن dtv+fm و کنترل از راه دور مدیا و چند تا کابل و یه کیف اصلی ایسوس
کلید روشن شدن دستگاه هم عوض شده.نمیدونم بخاطر ویندوزه یا بخاطر چیه ولی عکس زیر رو ببینید حتما:
شارژ:بین 1 تا 2 ساعت (که اگه قرار باشه کیبوردی استفاده کنید دیگه مهم نیست)-سر شارژ یه مقدار شکسته بود که با چسب جا به جاش کردم و الان سالمه
تعداد ورودی و خروجی های بسیار بسیار بسیار زیادی داره
مشخصات:
model:ASUS
F3sc
Windows Vista Home Premium
Intel Core 2 Duo T7300 2.0G
15.4" WXGA
2GB DDR2
160GB
DVD Super Multi
NVIDIA GeForce 8600M GS
Video Memory
128MB
Communication
Modem, Gigabit LAN and WLAN
Card slot
1 x Express Card
قیمت پایه این کیبورد کامپیوتر : 600
لطفا اگه قیمت پایینتری هم مدنظرتون هست فقط از طریق پ.خ باشه و اولویت هم با کسیه که زودتر اقدام کنه.قبلش هم یه سرچ بزنید تو سایت ببیند با 600 تومن چی میتونید بخرید.
به خریدار هم 2 روز فرصت میدم دستگاه رو کاملا فقط از لحاظ فنی تست کنه (بعد از اون شرمندم فقط همین 48 ساعت)
داستان نوت بوک چیه:

به دلایلی که بعدا توضیح میدم این نوت بوک رو بدون ال سی دی به فروش میرسونم
اول در مورد خود دستگاه:
ظاهر دستگاه که توی عکس های با کیفیت و بزرگی که گزاشتم کاملا معلومه و میشه به مانیتور یا ال سی دی وصل کرد و به عنوان سیستم استفاده کرد.فرض کنید کیبورد کامپیوتری
نوت بوک خیلی اسپرته.گیرنده دیجیتال داخلی داری و انتن گیرنده دیجیتال هم داره
رایتر دی وی دیش هم لایت اسکریبه و با استفاده از دیسک لایت اسکریب میشه باهاش پست دیسک ها عکس چاپ کرد
و امکانات دیگه ...
روش فعلا ویندوز7 نصب کردم و درایور هیچی هم نه دنبالش گشتم و نه ... بنابراین نوت بوک رو گرفتین یا میتونید دنبال درایورها بگردید یا یه جوری درایورهای ویندوزهای دیگه رو بهش بخورونید و یا اینکه با دیسک خودش به ویندوز اصلی خودش ریکاوری کنید و از همه امکانات کامل استفاده کنید
هم دیسک درایورها و هم دیسک ریکاوری هم بهتون میدم+انتن dtv+fm و کنترل از راه دور مدیا و چند تا کابل و یه کیف اصلی ایسوس
کلید روشن شدن دستگاه هم عوض شده.نمیدونم بخاطر ویندوزه یا بخاطر چیه ولی عکس زیر رو ببینید حتما:
شارژ:بین 1 تا 2 ساعت (که اگه قرار باشه کیبوردی استفاده کنید دیگه مهم نیست)-سر شارژ یه مقدار شکسته بود که با چسب جا به جاش کردم و الان سالمه
تعداد ورودی و خروجی های بسیار بسیار بسیار زیادی داره
مشخصات:
model:ASUS
F3sc
Windows Vista Home Premium
Intel Core 2 Duo T7300 2.0G
15.4" WXGA
2GB DDR2
160GB
DVD Super Multi
NVIDIA GeForce 8600M GS
Video Memory
128MB
Communication
Modem, Gigabit LAN and WLAN
Card slot
1 x Express Card
کد:
http://www.notebookcheck.net/Asus-F3S.6467.0.html
قیمت پایه این کیبورد کامپیوتر : 600
لطفا اگه قیمت پایینتری هم مدنظرتون هست فقط از طریق پ.خ باشه و اولویت هم با کسیه که زودتر اقدام کنه.قبلش هم یه سرچ بزنید تو سایت ببیند با 600 تومن چی میتونید بخرید.
به خریدار هم 2 روز فرصت میدم دستگاه رو کاملا فقط از لحاظ فنی تست کنه (بعد از اون شرمندم فقط همین 48 ساعت)
داستان نوت بوک چیه:
متاسفانه اول لولای نوت بوک شکسته شد که این مشکل جهانی بود (سرچ کنید f3s broken hinge) متوجه میشید اوضاع از چه قراره.حالا من سالهای گذشته که فقط این نوت بوک رو داشتم با اینکه لولا شکسته بوده همونطوری ازش استفاده میکردم تا اینکه فلت سمت چپ که دستگاه رو به مانیتور وصل میکنه پاره شد و قابل تعمیر نیست و من هم هرکاری کرد رنگ های سیمشون رو نتونستم پیدا کنم.و نه لولا و نه فلت رو اصلا تو ایران نتونستم پیدا کنم واسه همین تصمیم گرفتم ال سی دی و نوت بوک رو جداگونه به فروش برسونم.با اینکه لولا رو خارج از کشور سفارش دادم و 10-15 روز دیگه برام میرسه.
کسی ال سی دیش و قاب دور اون هم بخواد یا فکر میکنه میتونه درستش کنه اون هم با قیمت خوب بهش میدم