• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نوت بوک 13 اینچ ال جی با قیمت مناسب* تمیز * LG LW20 EXPERSS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
جناب اگه مشتری داره چرا نمی فروشید
کسی بابت دستگاه سلرون اونم با باتری خراب 400 نمی ده

ممنون از یاداوریت
خودمم تو همین فکر بودم........ که سخت نگیرم و بدم بره
البته باید توجه داشته باشین که الان یه 10 اینچ معمولی که فقط ظرفیت هاردش بالاتره حدودا 700 قیمتشه و به نظر نمیاد که 400 تومن واسه این چنین دستگاهی زیاد باشه.

بالاترین پیشنهاد در این فروم 370 تومن در پخ بوده ( پیشنهاد 400 تومنی که گفتم داره تعویض با گوشی هست که ترجیح من فروشه ) که ظرف چند روز آینده به بالاترین پیشنهاد میدم میره.

بالا باش

Last edited:

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
خسته نباشد..............
قیمت مد نظرم 420 تومنه و تا 400 مشتری داره

مهندس برخوردت اصن درست نبودا ! :blink:
لااقل اول جواب سلامو میدادی ;)

هرچند قیمتت خوبه :happy:

برا یوزر 400 تومن برا این دستگاه قیمت مناسبیه. من هفته پیش celeron 1.7 با 512 رم و هارد40 رو 280 فروختم البته باطریش 1.5 نگه میداشت! توشیبا تکرا هم بود!

اگه دستگاه در همین حدی که میگی تمیز باشه میارزه 400.

اگه امکانش بود 350 بهم بدی با 48 ساعت تست، خریدارم ازت. که با یه کول پد و کیف و موس 400 بفروشمش به مشتری.

تست هم به این صورت که دستگاهو در مغازم ازت تحویل میگیرم یا هر روشی که شما پیشنهاد بدی، که مشکل اعتماد از جانب هردومون حل باشه

پس اگه احیاناً 370 منصرف شد پ.خ بده

یا علی:)

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
مهندس برخوردت اصن درست نبودا ! :blink:
لااقل اول جواب سلامو میدادی ;)

هرچند قیمتت خوبه :happy:

برا یوزر 400 تومن برا این دستگاه قیمت مناسبیه. من هفته پیش celeron 1.7 با 512 رم و هارد40 رو 280 فروختم البته باطریش 1.5 نگه میداشت! توشیبا تکرا هم بود!

اگه دستگاه در همین حدی که میگی تمیز باشه میارزه 400.

اگه امکانش بود 350 بهم بدی با 48 ساعت تست، خریدارم ازت. که با یه کول پد و کیف و موس 400 بفروشمش به مشتری.

تست هم به این صورت که دستگاهو در مغازم ازت تحویل میگیرم یا هر روشی که شما پیشنهاد بدی، که مشکل اعتماد از جانب هردومون حل باشه

پس اگه احیاناً 370 منصرف شد پ.خ بده

یا علی:)
درود
بابت سلام حق با شماست
در مورد پیشنهادتون هم مشکلی بابت مهلت تست نیست
قیمت پایین هست و واسم نمی صرفه.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
به اولین نفری که 380 بخواد فرووخته میشه
هریدار پشیمون نمیشه چرا که به حد کافی تمیز هست که رازیش کنه و البته قیمت مناسب

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
Last edited:

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313

350 دوتا مشتری داره و 360 یدونه که تو تایپیک قیمت دادن به 3تاشون پیام دادم که 360 بخوان میدم بهشون ( همین الان پخ دادم بهشون)
به شما هم عرض میکنم اگه 360 بخواین میدم به شما چرا که فعلا قولشو به کسی ندادم.

فقط به خاطر اینکه میخوام تایپیک بسته شه و تموم شه این پرونده.

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
رئیس ببند پرونده رو ! :)

من 360 بر میدارم ازت.

مبارکم باشه :party:

پ.خ هم دادم.
یا علی

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
درود
مشکلی از بایت دادن مهلت تست نیست
مبارکتون باشه
شمارمو پخ کردم.

دوستان امروز دستگاهو از ایشون دم مترو تحویل گرفتم. همه چی اکیه. دستگاه تمیزیه. یه تست کلی هم کردم که اوکی بود.

ایشون هم خوش برخورد هستن و هم با حوصله! قیمت دستگاه هم چون 360 مناسب بود من اصلا چونه نزدم.

فقط یه مسئله ای :D هاردتو که نرسیدم تست کنم اونجا الان تست کردم، health ـش 20% هست :( البته من کلا زیاد کار میکنم با این برنامه و میدونم غلو میکنه :lol: ولی چون 75 تا بدسکتور داره بالاخره قابل چشم پوشی نیست :blush:

اونم که عرض کردم تست کردن من به خاطر بی اعتمادی نسبت به شما نیست، منتها شاید موردی باشه که شما متوحه نشده باشی، مثل این منظورم بود. که میدونم متوجهش نشده بودی. چون رو سکتورای اول هارد نیست، خودشو نشون نداده... ولی بعدا مشکل سازه مثل لوز شدن دیتا یا پریدن ویندوز و این مسائل.

اسکرین شات! یادم رفته بود:eek:

حالا شما نظرت چیه جناب احمدی؟ چه جوری کنار بیایم با هم؟

Last edited:

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
سلام دوست عزیز
دستگاه رو بهم پس بدین و مبلغ رو بهتون برمی گردونم
بابت تو زحمت افتادنتون هم جبران میکنم .

دوستان امروز دستگاهو از ایشون دم مترو تحویل گرفتم. همه چی اکیه. دستگاه تمیزیه. یه تست کلی هم کردم که اوکی بود.

ایشون هم خوش برخورد هستن و هم با حوصله! قیمت دستگاه هم چون 360 مناسب بود من اصلا چونه نزدم.

فقط یه مسئله ای :D هاردتو که نرسیدم تست کنم اونجا الان تست کردم، health ـش 20% هست :( البته من کلا زیاد کار میکنم با این برنامه و میدونم غلو میکنه :lol: ولی چون 75 تا بدسکتور داره بالاخره قابل چشم پوشی نیست :blush:

اونم که عرض کردم تست کردن من به خاطر بی اعتمادی نسبت به شما نیست، منتها شاید موردی باشه که شما متوحه نشده باشی، مثل این منظورم بود. که میدونم متوجهش نشده بودی. چون رو سکتورای اول هارد نیست، خودشو نشون نداده... ولی بعدا مشکل سازه مثل لوز شدن دیتا یا پریدن ویندوز و این مسائل.

اسکرین شات! یادم رفته بود:eek:

حالا شما نظرت چیه جناب احمدی؟ چه جوری کنار بیایم با هم؟
…..............

Last edited:

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوست عزیز
دستگاه رو بهم پس بدین و مبلغ رو بهتون برمی گردونم
بابت تو زحمت افتادنتون هم جبران میکنم .

…..............

داداش برخوردت منصفانه بود متحول شدم! :D مزاح بود :blush:

90درصد بدسکتورها نرم افزاری بود و repair شد. اون یه مقدارشم ایشالا که ایجاد مشکل نمیکنه :happy:

دستگاه خیلی تمیزیه. طبق مشخصاتی که فرموده بودن.اون مشکل هم تقریبا رفع شد و نیازی به برگشت دادن خرید نیست. از خریدم راضی هستم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا