MEGATRON0X
Registered User
- نوشتهها
- 325
- لایکها
- 34
سلام........
یک عدد نوت بوک ACER 5920G که طراحی BMW هست برای فروش موجوده....
کیفیت این نوت بوک واقعا عالیه...چون خودم یه نوت بوک جدید خریدم میخوام بفروشمش...
نوت بوک تمیزه و بجز چند تا خش ریز که روی درب نوت بوک هست هیچ مشکل دیگه ای نداره....باتریش هم حدودا 1 ساعت شارژ نگه میداره....
مشخصات نوت بوک:
پردازنده Intel core 2 Duo 2GHz, دو مگابایت L2 Cache
250گیگابایت هارد ساتا ، 3 گیگابایت RAM ، کارت گرافیک Geforce 8600 با 256 مگابایت حافظه ویدئویی
یک عدد نوت بوک ACER 5920G که طراحی BMW هست برای فروش موجوده....
کیفیت این نوت بوک واقعا عالیه...چون خودم یه نوت بوک جدید خریدم میخوام بفروشمش...
نوت بوک تمیزه و بجز چند تا خش ریز که روی درب نوت بوک هست هیچ مشکل دیگه ای نداره....باتریش هم حدودا 1 ساعت شارژ نگه میداره....
مشخصات نوت بوک:
پردازنده Intel core 2 Duo 2GHz, دو مگابایت L2 Cache
250گیگابایت هارد ساتا ، 3 گیگابایت RAM ، کارت گرافیک Geforce 8600 با 256 مگابایت حافظه ویدئویی
صفحه نمایش 15.4 اینچی، وزن 2.8 کیلوگرم ،درایو Blue-ray مشخصات کامل تر در لینک زیر: نوت بوک ، لپ تاپ ایسر(ACER) مدل: Aspire 5920 , ایسر : Acer- فروشگاه ارادو این مدل کارت گرافیکش روی برد نیست و جدا میشه و کارت گرافیک هایی که این شکلی باشه بهش میخوره... مثل مدل های: HD 3650, HD 4650 X1700, HD 4670, 9650M GT, 9600M GT گرافیکش دچار قلع مردگی شده .. چندین بار هم به صورت موقتی تعمیر کردم ... در حال حاضر گرافیکش کار نمیکنه و تعمیر کار گفته که ممکنه کارت گرافیکش درست نشه و نیاز به تعمیر برد یا تعویض چیپ داشته باشه که با توجه به اینکه یه نوت بوک جدید خریدم و دیگه به این نیاز ندارم تعمیرش برام نمیصرفه.... توی پایتخت یکی دوتا مغازه بودن که کارت گرافیک این مدل رو 350 تومن میگفتن که دارن... با یه سرچ تو ebay هم میتونید همین مدل کارت گرافیک رو پیدا کنید... به همراه نوت بوک یک عدد کیف چرمی اوریجینال ایسر هم به خریدار تحویل داده میشه....جعبه و تمام لوازمش هم موجوده.... قیمت 450 هزار تومان.....(تعویض هم میکنم) |

Last edited: