• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نوت بوک SONY VAIO CS110E سفید رنگ با شرایط خاص به قیمت مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
این لپ تاپ حداقل 500 می ارزه اگه باتریشم سالم باشه و مشکل سخت افزاری نداشته باشه تا 700 هم راه داره!
قیمت های دوستان واقعآ مشعوف کننده است!!!

انصافآ با گلکسی نوت گرفتی؟! بعید میدونم دوربین موبایل همچین کیفیتی داشته باشه

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
300.000 قیمت من .. سی دی ها و فیلمها و کیف رو هم نمیخوام
قیمت نو باطریش چنده؟ ایران رهجو داره؟

سلام دوست من ....
همه وسائل با هم فروخته میشه . چون به هیچ یک نیاز نداره این بنده خدا........ ممنونم

قیمت مد نظرت رو پح کن لطفا

قیمت تا یکشنبه تو تاپیک درج میشه .... دارم باهاش کار میکنم تا ببینم مشکلی چیزی داره یا نه ..... چون برای خودم نبوده . هیچی ازش نمیدونم.... اجازه بدید تست کنم و قیمت رو یکشنبه تو تاپیک قرار میدم.

سلام
رئیس یه سؤال... این واقعاً 5.7 lb وزنشه؟ !!
آخه 13 اینچه! ینی 2.5 کیلو وزنشه؟ تقریبا معادل 15 اینچ های دل وزن داره!
همه چیش اوکی بود برا خرید من. فقط وزنش یهو زد تو ذوقم :eek:
وزن واقعیش همینه ؟ چون خودت استفاده کردی دارم میپرسم! اگه دستگاه دیگه داری یه مقایسه کن خبر بده بهم . ممنونم :)
لطفا پ.خ کن برام تاپیکو شاید گم کنم!

وزنش که انصافا به هیکلش نمیخوره و سنگین هست .... خودم بدونه 5110 دارم ... تقریبا هم وزنن ... با اینکه اون بزرگ تره........ اما چیزی که هست اینه که جدا مستحکمتر از نوت بوک های دل هست .... چیزی که به عینه دارم میبینم.
قیمت رو هم یکشنبه همینجا قرار میدم ان شاء الله

این لپ تاپ حداقل 500 می ارزه اگه باتریشم سالم باشه و مشکل سخت افزاری نداشته باشه تا 700 هم راه داره!
قیمت های دوستان واقعآ مشعوف کننده است!!!
انصافآ با گلکسی نوت گرفتی؟! بعید میدونم دوربین موبایل همچین کیفیتی داشته باشه

ممنونم از پیامت ....
حقیقتا با همین نوت گرفتم عکس هارو .... کیفیت عکسهاش از دوربین سونی H9 خودم هم زنده تره ....

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوست عزیز، ناراحت نشیا ، اما این CPU شما Core2Duo نیست بلکه Centrino هست و خیلی خیلی فرقش هست با اونی که شما میگید
باطری هم که خرابه
قدیمی هم که هست، خوب شما بودی چند میخریدید این دستگاه رو ؟
منم 200 هستم...

buyyer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
<p>
دوست عزیز، ناراحت نشیا ، اما این CPU شما Core2Duo نیست بلکه Centrino هست و خیلی خیلی فرقش هست با اونی که شما میگید باطری هم که خرابه قدیمی هم که هست، خوب شما بودی چند میخریدید این دستگاه رو ؟ منم 200 هستم...
اگر دقیقا همین T5800 باشه که نوشته core2 duo است Intel</p>

Last edited:

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
درسته قیمت دستگاهت بالاتر از این حرفاست ولی اگه با این قیمت ها فروشنده ای به شرط سالم بودن (خرابی باتری مهم نیست) 350 خریدارم.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
دوست عزیز، ناراحت نشیا ، اما این CPU شما Core2Duo نیست بلکه Centrino هست و خیلی خیلی فرقش هست با اونی که شما میگید
باطری هم که خرابه
قدیمی هم که هست، خوب شما بودی چند میخریدید این دستگاه رو ؟
منم 200 هستم...

به این عکس دقت کردید شما ؟

i361361_20120531-155959.jpg

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
. اما چیزی که هست اینه که جدا مستحکمتر از نوت بوک های دل هست .... چیزی که به عینه دارم میبینم.
نا سلامتی سونی هستا حیف نیست با دل مقایسه بشه

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
آقا اگر مخوایی باتری رو چک کنی
نرم افزار Hardware monitor رو بگیر . رایگان هست .
بعد یه قسمت داره battery wear میزان خرابی باتری رو میزنه که مثلا 5% از بین رفته .

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
با دستگاه خیلی کار کردم . همه چیزش سالمه. حتی باطریش 100 % سالمه و 3 ساعت شارژ نگه میداره . اما یه مشکل بزرگ داره ...

اینکه بعد از چند ساعت که کار میکنم یهو خاموش میشه......

باطریش رو هم در آوردم . اما بازم وقتی برق مستقیم هست خاموش میشه.....

ویندوزش رو هم پاک کردم . موقع نصب ویندوز باز خاموش شد در حالت بدون باطری و برق مستقیم..... نمیدونم مشکل از چیه ....

بعد از تعطیلات میبرم مغازه نشون میدم ببینم مشکل از چیه .... بعدش میام قیمت پایه میزارم..... چون مشکل سخت افزاری هست و باطریش هیچ ایرادی نداره....

اگر کسی میدونه مشکل از چیه حتما اطلاع بده تا درست کنم و بفروشم ... با تشکر............ یا علی

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دوست عزيز واسه من مسئله اي نيست من با همين مشكلش ميخرم . فقط شما لطف كن قيمت اخرتو برام پ خ كن . مرسي.........

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
شما داری میگی لپ تاپ چند سال کار کرده . شما حتما باید سینک ها و فن ها رو تمیز کنید . احتمالا تهویه خوب انجام نمیشه CPU داغ میکنه خاموش میشه . یا اینکه cpu fan خرابه . یکی از دوستان یه لپتاپ داشت از مشکل هنگی لپ تاپ ناراحت بود که با باز کردن و تمیز کردن بر طرف شد . مشکل خاصی نیست . فقط بعد از رفع مشکل سخت افزاری CPU RAM رو تست کنید سالم باشه 100%

قیمت نهاییتون رو برام پخ کنید

venusakbari

Registered User
لایک‌ها
7
شما داری میگی لپ تاپ چند سال کار کرده . شما حتما باید سینک ها و فن ها رو تمیز کنید . احتمالا تهویه خوب انجام نمیشه CPU داغ میکنه خاموش میشه . یا اینکه cpu fan خرابه . یکی از دوستان یه لپتاپ داشت از مشکل هنگی لپ تاپ ناراحت بود که با باز کردن و تمیز کردن بر طرف شد . مشکل خاصی نیست .

این دوست عزیز درست می گن.یه احتمال دیگه هم وجود داره که میتونه مربوط به چیپ گرافیک و یا سیستم خنک کنندش باشه.

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
سیستم رو روشن کن بعد یه برنامه سنگین رو روش اجرا کن مثلآ بزار یه فیلم حجیم رو convert کنه اگه سریعتر از دفعات قبل خاموش شد صددرصد از سیستم خنک کننده است. قیمت اخر رو با همین وضعیت فعلی پ خ کن.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
با تشکر از شما دوستان............... لپتاپ رو 3 شنبه میبرم مغازه نشون میدم ...... اگر مشکلش برطرف شد که میام و بصورت سالم میفروشم . اگر نشد. همینجوری قیمت پایه 300 میزارم و میفروشم ...... ان شاء الله تو همین تاپیک اطلاع میدم.

اما ظاهرا مشکلش به خاطر فنش هست .... چون وقتی 1-2 ساعت روشن میمونه خاموش میشه و زیر دستگاه داغ میشه و وقتی دومرتبه روشن میکنم . خیلی سریع خاموش میشه در عرض 5 دقیقه ... گاهی هم 2 دقیقه..........

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
با تشکر از شما دوستان............... لپتاپ رو 3 شنبه میبرم مغازه نشون میدم ...... اگر مشکلش برطرف شد که میام و بصورت سالم میفروشم . اگر نشد. همینجوری قیمت پایه 300 میزارم و میفروشم ...... ان شاء الله تو همین تاپیک اطلاع میدم.

اما ظاهرا مشکلش به خاطر فنش هست .... چون وقتی 1-2 ساعت روشن میمونه خاموش میشه و زیر دستگاه داغ میشه و وقتی دومرتبه روشن میکنم . خیلی سریع خاموش میشه در عرض 5 دقیقه ... گاهی هم 2 دقیقه..........

فعلا اولین زنبیل رو من میذارم

burt

Registered User
لایک‌ها
112
گرامی خبرقیمتش رو به من هم لطف کن.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
معمولا لپ تاپهای سونی سری CS بعد از مدتی دچار مشکل خرابی فن می شوند.
مشکل خاموش شدن لپ تاپ شما هم احتمالا بخاطر همین مسئله است.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
ممنونم از دوستان ............. تا آخر هفته فروش کنسل هست تا خرابش مشخص بشه که مشکل از فن هست یا چیز دیگه .... ممنونم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا