300.000 قیمت من .. سی دی ها و فیلمها و کیف رو هم نمیخوام
قیمت نو باطریش چنده؟ ایران رهجو داره؟
قیمت مد نظرت رو پح کن لطفا
سلام
رئیس یه سؤال... این واقعاً 5.7 lb وزنشه؟ !!
آخه 13 اینچه! ینی 2.5 کیلو وزنشه؟ تقریبا معادل 15 اینچ های دل وزن داره!
همه چیش اوکی بود برا خرید من. فقط وزنش یهو زد تو ذوقم
وزن واقعیش همینه ؟ چون خودت استفاده کردی دارم میپرسم! اگه دستگاه دیگه داری یه مقایسه کن خبر بده بهم . ممنونم
لطفا پ.خ کن برام تاپیکو شاید گم کنم!
این لپ تاپ حداقل 500 می ارزه اگه باتریشم سالم باشه و مشکل سخت افزاری نداشته باشه تا 700 هم راه داره!
قیمت های دوستان واقعآ مشعوف کننده است!!!
انصافآ با گلکسی نوت گرفتی؟! بعید میدونم دوربین موبایل همچین کیفیتی داشته باشه
اگر دقیقا همین T5800 باشه که نوشته core2 duo است Intel</p>دوست عزیز، ناراحت نشیا ، اما این CPU شما Core2Duo نیست بلکه Centrino هست و خیلی خیلی فرقش هست با اونی که شما میگید باطری هم که خرابه قدیمی هم که هست، خوب شما بودی چند میخریدید این دستگاه رو ؟ منم 200 هستم...
دوست عزیز، ناراحت نشیا ، اما این CPU شما Core2Duo نیست بلکه Centrino هست و خیلی خیلی فرقش هست با اونی که شما میگید
باطری هم که خرابه
قدیمی هم که هست، خوب شما بودی چند میخریدید این دستگاه رو ؟
منم 200 هستم...
نا سلامتی سونی هستا حیف نیست با دل مقایسه بشه. اما چیزی که هست اینه که جدا مستحکمتر از نوت بوک های دل هست .... چیزی که به عینه دارم میبینم.
شما داری میگی لپ تاپ چند سال کار کرده . شما حتما باید سینک ها و فن ها رو تمیز کنید . احتمالا تهویه خوب انجام نمیشه CPU داغ میکنه خاموش میشه . یا اینکه cpu fan خرابه . یکی از دوستان یه لپتاپ داشت از مشکل هنگی لپ تاپ ناراحت بود که با باز کردن و تمیز کردن بر طرف شد . مشکل خاصی نیست .
این دوست عزیز درست می گن.یه احتمال دیگه هم وجود داره که میتونه مربوط به چیپ گرافیک و یا سیستم خنک کنندش باشه.
با تشکر از شما دوستان............... لپتاپ رو 3 شنبه میبرم مغازه نشون میدم ...... اگر مشکلش برطرف شد که میام و بصورت سالم میفروشم . اگر نشد. همینجوری قیمت پایه 300 میزارم و میفروشم ...... ان شاء الله تو همین تاپیک اطلاع میدم.
اما ظاهرا مشکلش به خاطر فنش هست .... چون وقتی 1-2 ساعت روشن میمونه خاموش میشه و زیر دستگاه داغ میشه و وقتی دومرتبه روشن میکنم . خیلی سریع خاموش میشه در عرض 5 دقیقه ... گاهی هم 2 دقیقه..........