mortezasajjadi
Registered User
- نوشتهها
- 388
- لایکها
- 42
لطفا سیم رایتل بزارید روش و عکس بگیرید اگه کارمیکرد 100% به یه قیمت منصفانه خواهم خرید
طبق بررسی که کردم بخاطر تحریم شرکت گوگل از سوی دولت چین، ظاهرا هیچکدوم از سرویس های گوکل رو پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
منبع:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495375
آفرین به جسارت صاحب تاپیک....جدا دستت درد نکنه با اطلاع رسانی کامل و عکس.موفق باشی
لطفا سیم رایتل بزارید روش و عکس بگیرید اگه کارمیکرد 100% به یه قیمت منصفانه خواهم خرید
سلام دادا شماره تو بده با هم هماهنگ کنیم
الان پشت گوشی زده made in china?
.نه داداش ممنون
فقط و فقط فروش
خیلی خوبه هم قیمت هم گوشی. داداش خودت استفاده کن آرزوی خیلی هاست نوت 3 داشتن بابا
خب این گوشی از نظر قدرت الان غول ترین گوشی بازار هست در حال حاضر و تو خیلی بنچمارک ها هم اول هست. کلا فوق العاده است همه جوره. به نظرم استفاده کنید بهش عادت می کنید. با توجه به قدرت بسیار بالاش و به علاوه اینکه هدیه هم بوده من اگه جای شما بودم اصلا نمی فروختمش به هیچ عنوان! البته سلیقه خودتون هست، مثلا من شخصا خودم گوشی با صفحه بزرگ دوست دارم. بازم میگم خودتون استفاده کنید و نفروشیدش چون حیفه.ممنون بابت نظرتون
گوشیه خیلی خوبیه به خدا اگه صفحش کوچیکتر بود نگه میداشتم
لامصب خیلی بزرگه
خب این گوشی از نظر قدرت الان غول ترین گوشی بازار هست در حال حاضر و تو خیلی بنچمارک ها هم اول هست. کلا فوق العاده است همه جوره. به نظرم استفاده کنید بهش عادت می کنید. با توجه به قدرت بسیار بالاش و به علاوه اینکه هدیه هم بوده من اگه جای شما بودم اصلا نمی فروختمش به هیچ عنوان! البته سلیقه خودتون هست، مثلا من شخصا خودم گوشی با صفحه بزرگ دوست دارم. بازم میگم خودتون استفاده کنید و نفروشیدش چون حیفه.