گوشی توسط بنده خریداری شد ... تشکر از استارتر عزیز.
xx1051xx Registered User تاریخ عضویت 1 دسامبر 2011 نوشتهها 1,423 لایکها 18 محل سکونت بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ 10 اکتبر 2012 #21 گوشی توسط بنده خریداری شد ... تشکر از استارتر عزیز.
hamid-digital Registered User تاریخ عضویت 28 مارس 2010 نوشتهها 728 لایکها 42 10 اکتبر 2012 #22 به نقل از xx1051xx : گوشی توسط بنده خریداری شد ... تشکر از استارتر عزیز. کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه.فردا واریز میکنن منم همونجا ارسال میکنم
به نقل از xx1051xx : گوشی توسط بنده خریداری شد ... تشکر از استارتر عزیز. کلیک کنید تا بازشود... تایید میشه.فردا واریز میکنن منم همونجا ارسال میکنم
mohammad-mt Registered User تاریخ عضویت 27 آپریل 2012 نوشتهها 2,043 لایکها 49 محل سکونت تبریز 10 اکتبر 2012 #23 به نقل از xx1051xx : گوشی توسط بنده خریداری شد ... تشکر از استارتر عزیز. کلیک کنید تا بازشود... مبارک باشه داداش ..... hamid-digitalجان این اقا محمد ما از بچه های گل روزگاره خوش حال شدم با هم دیگه معامله کردید.....
به نقل از xx1051xx : گوشی توسط بنده خریداری شد ... تشکر از استارتر عزیز. کلیک کنید تا بازشود... مبارک باشه داداش ..... hamid-digitalجان این اقا محمد ما از بچه های گل روزگاره خوش حال شدم با هم دیگه معامله کردید.....
xx1051xx Registered User تاریخ عضویت 1 دسامبر 2011 نوشتهها 1,423 لایکها 18 محل سکونت بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ 11 اکتبر 2012 #24 به نقل از mohammad-mt : مبارک باشه داداش ..... hamid-digitalجان این اقا محمد ما از بچه های گل روزگاره خوش حال شدم با هم دیگه معامله کردید..... کلیک کنید تا بازشود... ممنون محمد جان .خوبی از خودته دوست عزیز من ... مبلغ واریز شد و اقا حمید فرستادن ...وقتی رسید همین جا اعلام میکنم ...
به نقل از mohammad-mt : مبارک باشه داداش ..... hamid-digitalجان این اقا محمد ما از بچه های گل روزگاره خوش حال شدم با هم دیگه معامله کردید..... کلیک کنید تا بازشود... ممنون محمد جان .خوبی از خودته دوست عزیز من ... مبلغ واریز شد و اقا حمید فرستادن ...وقتی رسید همین جا اعلام میکنم ...