یک عدد گوشی نوکیا مدل N71 به فروش میرسد قیمت نو توی بازار شیراز 280 تومن هست ، البته با بدبختی یک دوتا مغازه پیدا کردم که داشتند . این گوشی رو نوکیا دیگه نمی زنه . تقریبا تمیزه .
تمام وسایل کارتنش هم استفاده نشده حتی شارژش ( اونم یک بار شب خرید برای تست توی خونه ) . خواستید عکس از اونا هم میزارم
. ( تبدیل پورت نوکیا به جک 3.5 و قاب کریستال هم روشه ).
علت فروش هم خرید نوکیا مدل N76 می باشد .
قیمت پایه 185 تومن هست . لینک مشخصات کامل گوشی توی سایت GSMARENA . هر کی قیمت بیشتر بده صاحب میشه . این قیمت هم فروشنده های مفتخر شیراز بم دادن !
یه ریویو از GSMARENA
عکس هم از همه جای گوشی گرفتم .
اینم عکس هاش :
باید بگم که دوتا مشکل کوچیک داره این گوشی که توی عکس نشون میدم .
این قسمت افتاده و هرچی هم توی خونه میگردم پیداش نمی کنم . ( با تصویر چپ در تصاویر بالا مقایسه کنید )
این مشکل ماله همه N71 ها هست که محل تماس صحفه با کیبورد خط می افته که میشه با تعویض شیشه ( 1 تومن خرج ، حلش کرد ) .
ویرایش : کلیه عکس ها در یک هاست دیگه آپلود کردم .امیدوارم که مشکلی نداشته باشه دیگه
در آخر بگم در صورت قیمت خوب بدید یک عدد رم 1 GB هم روش هدیه داده میشه
( ماله گوشی 128 هست ) اینو برای پاکت پی سی خودم خریده بودم که استفاده نمی کنم ازش .
تمام وسایل کارتنش هم استفاده نشده حتی شارژش ( اونم یک بار شب خرید برای تست توی خونه ) . خواستید عکس از اونا هم میزارم
علت فروش هم خرید نوکیا مدل N76 می باشد .
قیمت پایه 185 تومن هست . لینک مشخصات کامل گوشی توی سایت GSMARENA . هر کی قیمت بیشتر بده صاحب میشه . این قیمت هم فروشنده های مفتخر شیراز بم دادن !
یه ریویو از GSMARENA
عکس هم از همه جای گوشی گرفتم .

باید بگم که دوتا مشکل کوچیک داره این گوشی که توی عکس نشون میدم .

این قسمت افتاده و هرچی هم توی خونه میگردم پیداش نمی کنم . ( با تصویر چپ در تصاویر بالا مقایسه کنید )

این مشکل ماله همه N71 ها هست که محل تماس صحفه با کیبورد خط می افته که میشه با تعویض شیشه ( 1 تومن خرج ، حلش کرد ) .
ویرایش : کلیه عکس ها در یک هاست دیگه آپلود کردم .امیدوارم که مشکلی نداشته باشه دیگه
در آخر بگم در صورت قیمت خوب بدید یک عدد رم 1 GB هم روش هدیه داده میشه