مگه بزرگسالانم شیر خشک میخورن؟
طرفای ما که رسم نیست.
ولی کلا از جنبه قوی شدن **** صهیونیستی گذشته به خاطر کارو کاسبی خودتون هم کهشده برند های دیگه رو بیارید من خودم به عینه دیدم طرف حرفه ای این جور خوراکیهابوده فروشنده هم هستش جنس قلابی کردن توپاچش منظورم اینه که اینقدر قلابیش شبیه اصله حتی فروشندش هم متوجه نمیشه.
یکم تحقیق کنید این همون شیره ، ولی پودرشه که با آب حل میکنن ، هم غنی تره هم غلیظ تر که برای کسایی که پرورش اندام کار میکنن خیلی مناسبه کلسیم و روی و آهن و انواع ویتامین داره
در ضمن بنده از جای مطمئن میارم که اصله و اگه مطمئن نبودم دست به همچین کاری نمیزدم
اجناس تقلبی هم تو همه برند ها پیدا میشه ،
اگه به این چیزا بود ایران پپسی رو نمیاورد و حتی داخل کشور تولید نمیکرد
بحث چیزه دیگه ایه
که بخوان مردم تولید داخلی رو مصرف کنن
یه سرچ کنید میبینید که ایران کارخونه نستله زده تو شهر قزوین
فقط و فقط میخواد جنس ایرانی ( ارزونتر و با کیفیت پایینتر ) به دست مردم برسه و وارد کننده ها رو حذف کنه
انقد ساده و کورکورانه به قضیه نگاه نکنید
کار به جایی میرسه که یا نباید مصرف کنی یا اگه میخوای مصرف کنی باید محصول داخلی مصرف کنی ( یعنی انتخاب در حد صفر )
همه اونایی که محصولات نستله رو مصرف کردن از قدیم فرقشو با محصولات دیگه به خصوص ایرانی متوجه میشن
مثل نسکافه ای که تو مشهد داره تولید میشه و تو شهورند و فروشگاه های دیگه بری پیدا میکنی ، درشو باز کنی انگار داری شکلات بو میکنی نه عطر قهوه رو داره نه طعمشو
ناگفته نمونه بنده منکر این نیستم که محصولات فوق العاده ای رو داخل کشورمون داریم که تو دنیا تکه مثل محصولات کشاورزیمون ، پسته ، زعفران ، عسل و ...
ولی خوب وقتی نمیتونی با محصول کشوری رقابت کنی و به کیفیت اون جنس تولید کنی خوب نباید اون محصول رو به کل حذف کنی مثل این میمونه که صورت مسئله رو بخوای پاک کنی
بنده هم حاضرم و از خدامه که فقط محصول داخلی خرید کنم و باعث رشد اقتصادی کشورم بشم ولی به چه قیمتی ، اینکه محصول بی کیفیت خرید کنم ؟؟
اگه مثلا نسکافه با کیفیت ( نمیگم بالاتر از برند خارجی ) ولی در همون حد هم بزنه به جای 10000 تومان بده 20000 تومان من حاظرم 20000 تومان خرج کنم و برند ایرانی خرید کنم ولی وقتی نمیتونه بزنه چیکار میشه کرد ...