هاردهای 2.5 ترا هم با قیمت بسیار خوبی برای استفاده قرار داده شده و بسیار به صرفه تر از هارد 2 ترا هست ،به محض موجود شدن هارد 2 ترا اطلاع میدم ممنون.سلام
اگه 2ترا موجود شد، خبر بدین لطفا...
اکسترنال هم موجود هست بگید چه مدلی مد نظرتون هست قیمت رو براتون ارسال کنم.سلام
اکسترنال ندارید ؟
اینارو میشه به عنوان اکسترنال استفاده کرد ؟
پایینترین ظرفیت 120 هست و همونطور که در تایپیک اول هم میبینید 58000 تومن قیمتش هست.سلام
داداش پایینترین ظرفیت چیه و قیمتش؟
سلام با عرض معذرت تمامی هاردهای ما توسط شرکت خودمون وارد میشه و گارانتی شرکت خودمون هست.ممنونسلام
WD blue گارانتی سازگار ظرفیت 1ترا و500 گیگ چبزی نداری؟
اطلاعات کارت برای شما ارسال شد ، امکان ارسال با تیپاکس نیز وجود دارد ممنونلطفا اطلاعات کارت برای خرید یک هارد 250 گیگ رو ارسال کنید. ضمانت هم دارن؟ امکان ارسال با تیباکس هست؟
فروشگاه متفاوت ردز www.radz.ir
سلام دوست عزیز بالاترین ظرفیت موجود هارد 2.5 ترا وسترن بلو هست ممنونهارد اینترنال 3 ترا موجود هست؟
با سلام پاسخ براتون ارسال شد ممنون.سلام.الان تماس گرفتم شرکت.یک عدد هارد 250 گیگ نانوبایت و یک عدد رم کینگ استون 2گیگ 1333.ممنونم و منتظرم
دوست عزیز من تست نرم افزاری از هاردها نگرفتم ولی روی اونها 64 مگ و 32 مگ نوشته شده و 7200 دور بر دقیقه (RPM) هم چیزی هست که برروی لیبل هارد خورده. ممنونچند مگابایت بافر هستند...با اطمینان جواب بدهید چرا که 64 مگ بافر ها برای کار من مناسب نیست
سرعت واقعا RPN7200 است
موجودی هارد اکسترنال تموم شده ، موجودی در سال جدید اعلام خواهد شد ممنون.برادر اکسترنال چیزی داری پخ بده
هزینه پیک در تهران متفاوت هست لطفا مکان خودتون رو اعلام کنید .هزینه پیک در تهران متفاوت هست لطفا مکان خودتون رو اعلام کنید .