• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد 2ترا اکسترنال

azadi033

Registered User
لایک‌ها
1

azadi033

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا یعنی اینقدر مشکله؟!!!!!!!!
قیمت پایه یعنی اینکه زیر این قیمت داده نمیشه حتی هزار تومان.

devilleader360

Registered User
لایک‌ها
6

با سلام دوست عزیز قیمت هارد نو شما 220 امروز تو بازار ایران 17/10/90 اونم با گارانتی آواژنگ بعد اون موقع چه جوری:blink:این قیمت میدین ؟؟؟/ اگه فروشنده ای قیمت عادلانه بده

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
هارد هنوز موجوده.
دوست عزیز درست هارد موجود کسی نگفته لا موجود منتها قیمت از یکم هم بیشتر وقتی میگی 1000 هم پایین نمیدی خوب کسی با این قیمت نمیخره اگه هم خرید نوش جونش

azadi033

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام دوست عزیز قیمت هارد نو شما 220 امروز تو بازار ایران 17/10/90 اونم با گارانتی آواژنگ بعد اون موقع چه جوری:blink:این قیمت میدین ؟؟؟/ اگه فروشنده ای قیمت عادلانه بده

دوست عزیز خودت جواب خودتو دادی. هارد بنده هم نو و هم گارانتی آواژنگ/20 هزار تومان دارم زیر قیمت میدم نا عادلانس؟!!!!!!!!!!
150 تومان تقدیمت کنم عادلانه میشه؟

قیمت عادلانس لطفا اسپم ندید.
موفق باشید

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
اقا منظورم شما نیستی ولی الان یک عده شنیدن قیمت هارد رفته بالا و چند وقت دیگه دوباره میاد سر جاش جو گیر شدن هارد های خودشون از قیمت نوشم بالاتر میدن !!!!!
کلا الان تعداد فروشنده هارد رفته بالا علتشم فقط همون موضوع

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
اقا منظورم شما نیستی ولی الان یک عده شنیدن قیمت هارد رفته بالا و چند وقت دیگه دوباره میاد سر جاش جو گیر شدن هارد های خودشون از قیمت نوشم بالاتر میدن !!!!!
کلا الان تعداد فروشنده هارد رفته بالا علتشم فقط همون موضوع
قیمت ها فکر نکنم به این زودی بیاد پایین.در هر صورت ایشون گفته اول پست و باید رعایت کرد.
شانس ماست دیگه خواستیم هارد بگیریم قیمتش از گرافیکم زد بالاتر

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
منظور من ایشون نیست اگه هارد این آقا نو باشه قیمتش مناسبه منتها ظرفیتش بالاست و مناسب کار من نیست
والا تو خصوصی هاردی که خودم دیروز 120 قیمت کردم ( نوش ) اینجا دست دومش یک آقایی 160 بهم قیمت داد !!:wacko:

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
150 که گفتید هستم شرمنده زیره قیمته

Last edited:

IQSON

Registered User
لایک‌ها
29

همون طور که می دونی Western Digital مجدد راه افتاده و از حدود یک هفته ی پیش قیمت ها در سراسر دنیا حدود 60 درصد مجدد کاهش پیدا کرده البته شاید دلال های بازار ایران تا حدودی معطل کنن ولی دو سه هفته ی دیگه مجبور میشن قیمت رو واقعی کنن . می دونم هارد شما نو هست و من هم فقط 5 درصد زیر قیمت نو از شما می خرم .قیمت نوی این محصول در حال حاضر در لینک ذیل موجوده که البته قیمت دست دوم اون رو هم زده (سایر مدل ها رو هم یه نگاهی بنداز فرق چندانی ندارن ) اگه مایل بودی من در خدمت هستم
Amazon.com: Western Digital My Book 3.0 - 2 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive: Electronics

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
همون طور که می دونی Western Digital مجدد راه افتاده و از حدود یک هفته ی پیش قیمت ها در سراسر دنیا حدود 60 درصد مجدد کاهش پیدا کرده البته شاید دلال های بازار ایران تا حدودی معطل کنن ولی دو سه هفته ی دیگه مجبور میشن قیمت رو واقعی کنن . می دونم هارد شما نو هست و من هم فقط 5 درصد زیر قیمت نو از شما می خرم .قیمت نوی این محصول در حال حاضر در لینک ذیل موجوده که البته قیمت دست دوم اون رو هم زده (سایر مدل ها رو هم یه نگاهی بنداز فرق چندانی ندارن ) اگه مایل بودی من در خدمت هستم
Amazon.com: Western Digital My Book 3.0 - 2 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive: Electronics

خدا کنه پای حرفت وایستی
توی سایتی که خودت لینکشو زدی قیمت رو زده 175 دلار
قیمت روز دلار
175*1350=236250
من هم فقط 5 درصد زیر قیمت نو از شما می خرم
236250-5%=224437.5
بسم الله

خوبه آدم قبل از حرف زدن کمی فکر کنه :)

IQSON

Registered User
لایک‌ها
29
خدا کنه پای حرفت وایستی
توی سایتی که خودت لینکشو زدی قیمت رو زده 175 دلار
قیمت روز دلار
175*1350=236250

236250-5%=224437.5
بسم الله

خوبه آدم قبل از حرف زدن کمی فکر کنه :)

دوست من نمی دونم چرا عصبانی شدی با توجه به اینکه اصلا پیشنهاد من ربطی به چالشهای عصبی نداشته من همیشه روی حرفم هستم عزیزم کلا چندرقاز تومن که پول نیست ادم باید قبل از حرف زدن کمی فکر کنه . راستی قیمت دلار رو هم از بانک بگیر کلا زیادی تحت تاثیر دلال جماعت قرار گرفتی . وقتی جنس واردات میشه توسط گارانتی که البته اون جنس ساخت داخل نداره بهشون دلار به نرخ بانکی می دن تا توان رقابتی داشته باشن شما مطمئن باش آواژنگ هم با دلار 1400 جنس نمیاره عزیزم و ما هم با دلار 1400 خرید نمی کنیم در مجموع قصد اسپم نداشتم واگر باعث دغدغه شدم عذر می خوام اگر متقاعد نشدی پ.خ بده تا اینجا اسپم بیهوده نشیم

بالا