• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد 500 مکستور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
درود
دوست من این تاپیک رو همین الان دیدم . قیمت هارد همینه که توی سایت زدم و لطفا اول از یه چیزی مطمئن بشید و بعد راجبش قضاوت کنید. قیمت سایت کاملا درسته و اگر شما خواتسید به تعداد تقدیمتون میکنم با همین قیمت البته تعداد کمتر میدم بهتون .

شما میخواید کالاتون رو بفروشید دوست من دیگران رو متهم به چیزی نکنید .

ممنونم از شما .

دوست عزیز تقصیر ایشون هم نیست .
متاسفانه الآن نمیشه به هیچ سایتی اعتماد کرد ! ( البته ببخشیدا )
چون مثلا یکی مثل سایت شما یه قیمت میزنه ، اون یکی یه قیمت دیگه ( مثل رایان صبا )
خوب مشتری نمیفهمه کدومش بهتره .
از یه طرف آدم فکر میکنه رایان صبا گرون میده ، بعضی ها هم به این فکر میکنن که مال شما تقلبی باشه !!!!

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
درود
دوست من این تاپیک رو همین الان دیدم . قیمت هارد همینه که توی سایت زدم و لطفا اول از یه چیزی مطمئن بشید و بعد راجبش قضاوت کنید. قیمت سایت کاملا درسته و اگر شما خواتسید به تعداد تقدیمتون میکنم با همین قیمت البته تعداد کمتر میدم بهتون .

شما میخواید کالاتون رو بفروشید دوست من دیگران رو متهم به چیزی نکنید .

ممنونم از شما .

دوست عزیز من که چیزی نگفتم فقط قیمتی بود که من 2 روز قبل گرفته بودم. بعدا سایت شما هم بعضی قیمت هاش خوبه ولی بعضعهاش هم از واقعیت دوره!!!!!
مثلا قیمت کارت گرافیک Zotac 9800 gtx+ در بازار رضا بین 190 تا 210 تومن هست بعد شما تو سایت زدین 260 تومن.:wacko:

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
دوست عزیز من که چیزی نگفتم فقط قیمتی بود که من 2 روز قبل گرفته بودم. بعدا سایت شما هم بعضی قیمت هاش خوبه ولی بعضعهاش هم از واقعیت دوره!!!!!
مثلا قیمت کارت گرافیک Zotac 9800 gtx+ در بازار رضا بین 190 تا 210 تومن هست بعد شما تو سایت زدین 260 تومن.:wacko:

درود
دوست من به جاهایی حق با شماست و بعضی وقتها نمیشه سایت رو کاملا به روز کرد ولی در بعضی مواقع هم شما اشتباه میکنید . من در پست قبلی هم گفتم اول بیشتر تحقیق کنید بعد دیگران رو گناهکار کنید . مثلا همین 9800GTX+ رو شما دارید با 9800GT اشتباه میگرید اگر این قیمت هستش من الان 3 تا نیاز دارم و پولش ور هم تقدیم میکنیم اگر میگفتید 250 تومان یا 245 تومان هم خوبه و میشه گفت درسته ولی 190 تا 210 تومان مدل 9800GT هستش . من هم وارد کننده این کالا هستم و هم نمایندگی شرکتهایی که دارن توی ایران میفروشن .

در کل حق با دوستمونه Oracle_Victor هستش . ولی برای قیمتهای د قیق همیشه تلفنی هماهنگ بشه یا حضوری بهتره . هیچ سایتی نمی تونه ادعا کنه که قیمتهاش دقیقه و به روز ولی تا حدودی میشه گفت نزدیک به بازاره .

در کل من قصد جسارت به شما رو نداشتم و اگر با صحبتهام باعث دلخوری کسی شدم عذر میخوام .

ما خیلی سعی میکنیم که اطلاع رسانی درست انجام بدیم و بعضی وقتها پیش میاد که اشتباه کنیم و از این بابت هم از همه عذر میخوایم .

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
درود
دوست من به جاهایی حق با شماست و بعضی وقتها نمیشه سایت رو کاملا به روز کرد ولی در بعضی مواقع هم شما اشتباه میکنید . من در پست قبلی هم گفتم اول بیشتر تحقیق کنید بعد دیگران رو گناهکار کنید . مثلا همین 9800GTX+ رو شما دارید با 9800GT اشتباه میگرید اگر این قیمت هستش من الان 3 تا نیاز دارم و پولش ور هم تقدیم میکنیم اگر میگفتید 250 تومان یا 245 تومان هم خوبه و میشه گفت درسته ولی 190 تا 210 تومان مدل 9800GT هستش . من هم وارد کننده این کالا هستم و هم نمایندگی شرکتهایی که دارن توی ایران میفروشن .

در کل حق با دوستمونه Oracle_Victor هستش . ولی برای قیمتهای د قیق همیشه تلفنی هماهنگ بشه یا حضوری بهتره . هیچ سایتی نمی تونه ادعا کنه که قیمتهاش دقیقه و به روز ولی تا حدودی میشه گفت نزدیک به بازاره .

در کل من قصد جسارت به شما رو نداشتم و اگر با صحبتهام باعث دلخوری کسی شدم عذر میخوام .

ما خیلی سعی میکنیم که اطلاع رسانی درست انجام بدیم و بعضی وقتها پیش میاد که اشتباه کنیم و از این بابت هم از همه عذر میخوایم .

دوستان کار آقای حسینی بیسته !:happy:

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
آقای حسینی بنظر شما روند نزولی قیمت هارد sata تا کی ادامه داره ؟

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
آقای حسینی بنظر شما روند نزولی قیمت هارد sata تا کی ادامه داره ؟

دوست من تازه گرون هم شده قبل از این چند روز تعطیلی قیمت هارد و CPU ارزونتر بود مثلا همین هارد 500 قیمتش توی بازار 56 بود این چند روز گرون شده ولی قیمتش الان خیلی پایین اومده در کل و نهایت چند هفته دیگه با قیمت الان تغییر بسزایی داشته باشه

دوستان کار آقای حسینی بیسته !
دوست من حجالتمون ندید شما لطف دارید

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
از pt که نشد خرید کنیم انشاا... بزودی خدمت شما میرسیم یک هارد اکسترنال بر میدارم. البته اگه ایندفعه پلاک 14 رستوران در نیاد ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا