شرمنده... ماله دزدی نیست!اگه هنوز موجوده 140 خریدارم
این حرفت لایک داره اساسی ...نگهش دار یکی هم من گرفتم 40 گیگ ویندوز روشه خدایی اینهمه مدت با pc عمر به فنا دادم
اره..واقعنم... گل گفتی...راستش خودمم از خدامه کسی نخره!...کم کم دارم پشیمون میشم..سرعت برنامه ها ووو چند برابر شده...خیلی حرفه سون تو چهار ثانیه بیاد بالا...وقتی سیستم رو روشن میکنم بعضی دوستام باورشون نمیشه...فکرمیکنن رو استندبایه... فقط تعجبم از اینه اگه قیمتو مثل بقیه دوستان میزدم همه میریختن سرش..ولی یه چیزو قیمت مناسب بزنی کمتر میرن سمتش...متاسفانه خودمم همینجوریم.. فکر میکنم اونیکه ارزونه حتما مشکلی داره...میرم سمت اونیکه گرونتره..باز جالبتر اینکه الان اکبند 32 گیگ که هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی رو دارن حدود 140 میدن و خیلیا میگیرن..اونم مدلای پائین ووونگهش دار یکی هم من گرفتم 40 گیگ ویندوز روشه خدایی اینهمه مدت با pc عمر به فنا دادم
واقعا ارزشش بیشتر از اینهاست به نظر نگه دار واستفاده کن
اره..واقعنم... گل گفتی...راستش خودمم از خدامه کسی نخره!...کم کم دارم پشیمون میشم..سرعت برنامه ها ووو چند برابر شده...خیلی حرفه سون تو چهار ثانیه بیاد بالا...وقتی سیستم رو روشن میکنم بعضی دوستام باورشون نمیشه...فکرمیکنن رو استندبایه... فقط تعجبم از اینه اگه قیمتو مثل بقیه دوستان میزدم همه میریختن سرش..ولی یه چیزو قیمت مناسب بزنی کمتر میرن سمتش...متاسفانه خودمم همینجوریم.. فکر میکنم اونیکه ارزونه حتما مشکلی داره...میرم سمت اونیکه گرونتره..باز جالبتر اینکه الان اکبند 32 گیگ که هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی رو دارن حدود 140 میدن و خیلیا میگیرن..اونم مدلای پائین ووو
اوکی هر طور مایلی!مشکلی نیست!فکر نکنم اعتبارتون به اون حدی رسیده باشه که کسی بخواد اول واستون ارسال کنه...چه من یا هرکس دیگه ای...
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
:general404::general404:اوکی هر طور مایلی!مشکلی نیست!
شما یه نگاه به امتیازاتم بکنید میبینید که معامله 1.5میلیونی هم داشتم 170ت که چیزی نیست
----------------------------------
فقط یه توضیحی در مورد گارانتی بدم صرفا جهت اطلاع برای شما و باقی دوستان که اطلاعی ندارند در این مورد
چون خودم فروشندشم میگم ای دیتا تنها وارد کننده اصلیش اونگ هست که حتی توی وب سایت ای دیتا به عنوان نماینده انحصاری محصولات ای دیتا در ایران تاییدکرده
انفورماتیک یه شرکت اجاره ای هست که صاحبش داره از دبی این محصولات رو وارد میکنه و همین روزاست جمع کنه چون اونگ ازش شکایت کرده ودیگه محصولی از ای دیتا رو وارد بازار نمیکنه
هیچ وقت محصولات ای دیتا با گارانتی انفورماتیک رو به امید یه گارانتی خوب در نظر نگیرید که وقتی قطعه مشکل پیدا کرد امیدی به گارانتی داشته باشید
اینو من که نماینده اول اونگم دارم میگم
قیمت اس اس دی شما با گارانتی اونگ 245ت هست اما انفورماتیک یه مقداری در حد 10-15هزار پایینتره
Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2
سلام...قیمت همون پست اوله..با سلام
لطفا قیمت آخر رو اعلام کنید اگر در تهران هستید معامله کنیم
پس از نظر شماچی باعث اعتبار هست؟:general404::general404:
از اطلاع رسونیتون ممنون...فقط با اون قسمت 1.5 معامله و امتیاز خیلی حال کردم :general404:...اگه 7...8 سال قبل میدونستم که یه روز امتیاز باعث اعتباره..با اینکه اون وقتا به اون صورت امتیازی نبود....همه رو همراه با مبلغ معامله هام قید میکردم تا......:general611:
شما اگه معامله 10 میلیونیم داشته باشی هنوز اعتبار نداری که کسی اول ارسال داشته باشه..چه 170 تومن چه 50 تومن..
چرا؟!شما اگه معامله 10 میلیونیم داشته باشی هنوز اعتبار نداری که کسی اول ارسال داشته باشه..چه 170 تومن چه 50 تومن..
اگر معامله 1.5ميليونيم خريد بود حق با شما بودچون معمولا اول واریزه بعد ارسال...مگه اینکه طرف شناخته شده باشه که اگه یکم تو فروم سخت افزار فعالیت داشته باشی مشخصن این افراد!