• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>> >> >> فروش هارد SSD..SX900..64GB << << <<

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
پ خ شد..
با استارت اپ سنگینم....بوت رو از دو هارد رو یکی اوردم این شد..!..4 ثانیه!! ..قبلا تا 30..40 ثانیه میرفت..

Captttture.PNG

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
نگهش دار یکی هم من گرفتم 40 گیگ ویندوز روشه خدایی اینهمه مدت با pc عمر به فنا دادم:mad:
واقعا ارزشش بیشتر از اینهاست به نظر نگه دار واستفاده کن:)

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
نگهش دار یکی هم من گرفتم 40 گیگ ویندوز روشه خدایی اینهمه مدت با pc عمر به فنا دادم:mad:
:)
این حرفت لایک داره اساسی ...
=============================================
پ ن برای استارتر:
در مورد خرید پ خ دادم خدمتتون . اگر با شرایط گفته شده موافق بودید sms بدید

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
واقعا ارزشش بیشتر از اینهاست به نظر نگه دار واستفاده کن:)
اره..واقعنم... گل گفتی...راستش خودمم از خدامه کسی نخره!...کم کم دارم پشیمون میشم..سرعت برنامه ها ووو چند برابر شده...خیلی حرفه سون تو چهار ثانیه بیاد بالا...وقتی سیستم رو روشن میکنم بعضی دوستام باورشون نمیشه...فکرمیکنن رو استندبایه... فقط تعجبم از اینه اگه قیمتو مثل بقیه دوستان میزدم همه میریختن سرش..ولی یه چیزو قیمت مناسب بزنی کمتر میرن سمتش...متاسفانه خودمم همینجوریم.. فکر میکنم اونیکه ارزونه حتما مشکلی داره...میرم سمت اونیکه گرونتره..باز جالبتر اینکه الان اکبند 32 گیگ که هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی رو دارن حدود 140 میدن و خیلیا میگیرن..اونم مدلای پائین ووو

davoud.keshvari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اره..واقعنم... گل گفتی...راستش خودمم از خدامه کسی نخره!...کم کم دارم پشیمون میشم..سرعت برنامه ها ووو چند برابر شده...خیلی حرفه سون تو چهار ثانیه بیاد بالا...وقتی سیستم رو روشن میکنم بعضی دوستام باورشون نمیشه...فکرمیکنن رو استندبایه... فقط تعجبم از اینه اگه قیمتو مثل بقیه دوستان میزدم همه میریختن سرش..ولی یه چیزو قیمت مناسب بزنی کمتر میرن سمتش...متاسفانه خودمم همینجوریم.. فکر میکنم اونیکه ارزونه حتما مشکلی داره...میرم سمت اونیکه گرونتره..باز جالبتر اینکه الان اکبند 32 گیگ که هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی رو دارن حدود 140 میدن و خیلیا میگیرن..اونم مدلای پائین ووو

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
سلام..
خیر زاهدانم..شرایط تو پست اول قید شده دوست عزیز..

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
فقط هارد حدود ده روزه دارم ازش استفاده میکنم..

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
فکر نکنم اعتبارتون به اون حدی رسیده باشه که کسی بخواد اول واستون ارسال کنه...چه من یا هرکس دیگه ای...

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
فکر نکنم اعتبارتون به اون حدی رسیده باشه که کسی بخواد اول واستون ارسال کنه...چه من یا هرکس دیگه ای...

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
اوکی هر طور مایلی!مشکلی نیست!
شما یه نگاه به امتیازاتم بکنید میبینید که معامله 1.5میلیونی هم داشتم 170ت که چیزی نیست
----------------------------------
فقط یه توضیحی در مورد گارانتی بدم صرفا جهت اطلاع برای شما و باقی دوستان که اطلاعی ندارند در این مورد
چون خودم فروشندشم میگم ای دیتا تنها وارد کننده اصلیش اونگ هست که حتی توی وب سایت ای دیتا به عنوان نماینده انحصاری محصولات ای دیتا در ایران تاییدکرده
انفورماتیک یه شرکت اجاره ای هست که صاحبش داره از دبی این محصولات رو وارد میکنه و همین روزاست جمع کنه چون اونگ ازش شکایت کرده ودیگه محصولی از ای دیتا رو وارد بازار نمیکنه
هیچ وقت محصولات ای دیتا با گارانتی انفورماتیک رو به امید یه گارانتی خوب در نظر نگیرید که وقتی قطعه مشکل پیدا کرد امیدی به گارانتی داشته باشید
اینو من که نماینده اول اونگم دارم میگم
قیمت اس اس دی شما با گارانتی اونگ 245ت هست اما انفورماتیک یه مقداری در حد 10-15هزار پایینتره

Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اوکی هر طور مایلی!مشکلی نیست!
شما یه نگاه به امتیازاتم بکنید میبینید که معامله 1.5میلیونی هم داشتم 170ت که چیزی نیست
----------------------------------
فقط یه توضیحی در مورد گارانتی بدم صرفا جهت اطلاع برای شما و باقی دوستان که اطلاعی ندارند در این مورد
چون خودم فروشندشم میگم ای دیتا تنها وارد کننده اصلیش اونگ هست که حتی توی وب سایت ای دیتا به عنوان نماینده انحصاری محصولات ای دیتا در ایران تاییدکرده
انفورماتیک یه شرکت اجاره ای هست که صاحبش داره از دبی این محصولات رو وارد میکنه و همین روزاست جمع کنه چون اونگ ازش شکایت کرده ودیگه محصولی از ای دیتا رو وارد بازار نمیکنه
هیچ وقت محصولات ای دیتا با گارانتی انفورماتیک رو به امید یه گارانتی خوب در نظر نگیرید که وقتی قطعه مشکل پیدا کرد امیدی به گارانتی داشته باشید
اینو من که نماینده اول اونگم دارم میگم
قیمت اس اس دی شما با گارانتی اونگ 245ت هست اما انفورماتیک یه مقداری در حد 10-15هزار پایینتره

:D:D:general404::general404:
از اطلاع رسونیتون ممنون...فقط با اون قسمت 1.5 معامله و امتیاز خیلی حال کردم :general404:...اگه 7...8 سال قبل میدونستم که یه روز امتیاز باعث اعتباره..با اینکه اون وقتا به اون صورت امتیازی نبود....همه رو همراه با مبلغ معامله هام قید میکردم تا......:general611:
شما اگه معامله 10 میلیونیم داشته باشی هنوز اعتبار نداری که کسی اول ارسال داشته باشه..چه 170 تومن چه 50 تومن..

davoud.keshvari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
لطفا قیمت آخر رو اعلام کنید اگر در تهران هستید معامله کنیم

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
:D:D:general404::general404:
از اطلاع رسونیتون ممنون...فقط با اون قسمت 1.5 معامله و امتیاز خیلی حال کردم :general404:...اگه 7...8 سال قبل میدونستم که یه روز امتیاز باعث اعتباره..با اینکه اون وقتا به اون صورت امتیازی نبود....همه رو همراه با مبلغ معامله هام قید میکردم تا......:general611:
شما اگه معامله 10 میلیونیم داشته باشی هنوز اعتبار نداری که کسی اول ارسال داشته باشه..چه 170 تومن چه 50 تومن..
پس از نظر شماچی باعث اعتبار هست؟
من اینو برای یکی از دوستانم میخوام که دنبال دست دوم با قیمت پایین این مدل بود و گرنه خودم که انواع مدلاشو دارم
اگر شما فامیلی دوستی اشنایی تو تهران دارید بفرستید برای ایشون من ازشون حضوری تحویل بگیرم
چرا؟!

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
چون معمولا اول واریزه بعد ارسال...مگه اینکه طرف شناخته شده باشه که اگه یکم تو فروم سخت افزار فعالیت داشته باشی مشخصن این افراد!

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
چون معمولا اول واریزه بعد ارسال...مگه اینکه طرف شناخته شده باشه که اگه یکم تو فروم سخت افزار فعالیت داشته باشی مشخصن این افراد!
اگر معامله 1.5ميليونيم خريد بود حق با شما بود
ولي من فروشنده بودم (گوشي الجي جي 2فروختم)
يكي از دوستان از شهرستان پول رو به حسابم واريز كردند گوشي رو براشون پست كردم
ميتونيد ازش بپرسيد كه مشكلي تو معامله ما بوده يا نه!
--------
اگر اينم قبول نيست شما بگيد الان من چطوري به شما ميتونم اعتماد كنم كه پول بريزم حسابتون؟
فعاليتتونم از من كمتر بوده!!!
اگر كسي كه هم فعاليتش بالا بوده هم فروشنده معتبر هست منو تاييد كنه حله؟

Last edited:

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اقا مارو کشتی با این معامله یکو نیم میلیونیت.. مثل هارد من تو فروم دست دومش زیاده..که کمتر از 210 تومنم نیست.. بهتره از اونجا تهیه کنید..اونجا مطمئنا با این معامله ای که انجام دادین براتون اول ارسال دارن بعد واریز..
ممنون از پیشنهادتون...

بالا