ariobarzan1
Registered User
بله از نظر عددی بهتر هست.. تو کیفیت هم همینطور .. اما شما فقط دوربین رو دیدی؟ قیمت و بقیه چیزها رو ندیدی؟
ممنون والله من هیچکدوم رو ندیدم
آپ مجانی
بله از نظر عددی بهتر هست.. تو کیفیت هم همینطور .. اما شما فقط دوربین رو دیدی؟ قیمت و بقیه چیزها رو ندیدی؟
قیمت نصب بیشتر از اون کمتره.. سرعت و بنچمارک خیلی بهتره از اونه.. البته به جا مارک سونی هایر خورده.. سنسور ها فکر کنم بیشتره.. و البته کیفیتی نزدیک به سونی داره.. دوربین کمترهممنون والله من هیچکدوم رو ندیدم
آپ مجانی
بنده هم امروز یدونه از ایشون خریدم
ایشون آدم گل و با اخلاقی هستن، ان شاالله که کارشون بگیره
حیف که فعلا نمی تونم بهشون امتیاز مثبت بدم وگرنه که +++++++++++++++
می بخشین دیگه امروز خیلی اذیتتون کردم. خیلی ممنون
حاجی من ایکس پریا اس داشتم مثلا12بود،کیفیت عکساش تو روز بدک نبود اما فیلم برداریش . . .همینطور عکس برداریش تو شب...هیچی نمیگم فقط بدون دلم خونه از دست سونیببخشید این گوشی Sony Xperia V که نوشتید با مشخصات بهتر از w910 دوربینش 13 مگاپیکسل هست ها !
من م تایید می کنم.حاجی من ایکس پریا اس داشتم مثلا12بود،کیفیت عکساش تو روز بدک نبود اما فیلم برداریش . . .همینطور عکس برداریش تو شب...هیچی نمیگم فقط بدون دلم خونه از دست سونی
من نوکیا چراغ دستم میگیرم دیگه قیمت بالای سونی نمیخرم
sms دادم خدمتتون
مرسی ممنونم خوبی از شماست ..اگه بشه تا آخر هفته یکی از ایشون می گیرم
بسیار آدم خوش برخوردی هستن امیدوارم موفق باشن
نه والا اخه الان تنها چیزی که به کارم میاد هایر 718 هست.کاش یه راه حلی بود که تعویض کنی...![]()
بله انشالله تا فردا همه کارهاش ردیف میشه و براشون ارسال میشه.هماهنگ شد قراره فردا دو عدد از آقا احسان خریداری شه
دوستان براب فردا یک اشانتیون CD حاوی برنامه آپدیت و درایور و ریکاوری به خریدار محترم تقدیم میشه
آقا این پسر عمه ی ماستهماهنگ شد قراره فردا دو عدد از آقا احسان خریداری شه
جون خودم ندارم. بازی مورد علاقه من pes 2013 هست فقطواسه بچه اصفهان سه چار تا بازی هم بزن رو DVD بیار![]()
جون خودم ندارم. بازی مورد علاقه من pes 2013 هست فقط
اوکی همون CD را بیار تا فعلا فرتی برم 4.1
از شانس ما حمیدرضا رفت مسافرت 10 روز دیگه میاد![]()