مبلغ 220 تومن به حساب آقا شاهین واریز شد! فعلا منتظر تایید ایشووووووووووووووون!
P psycho7 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 12 آپریل 2013 نوشتهها 28 لایکها 2 14 می 2013 #21 مبلغ 220 تومن به حساب آقا شاهین واریز شد! فعلا منتظر تایید ایشووووووووووووووون!
CYB3R Registered User تاریخ عضویت 16 جولای 2010 نوشتهها 2,107 لایکها 469 محل سکونت پشت مانیتور ! :دی 14 می 2013 #22 به نقل از psycho7 : مبلغ 220 تومن به حساب آقا شاهین واریز شد! فعلا منتظر تایید ایشووووووووووووووون! کلیک کنید تا بازشود... هدست به این دوست عزیز فروخته شد . فردا با پست ارسال میشه براشون ، 24 ساعت بعد از تحویل کالا مهلت تست دارند که اگر مشکلی داشت بنده در خدمتم .
به نقل از psycho7 : مبلغ 220 تومن به حساب آقا شاهین واریز شد! فعلا منتظر تایید ایشووووووووووووووون! کلیک کنید تا بازشود... هدست به این دوست عزیز فروخته شد . فردا با پست ارسال میشه براشون ، 24 ساعت بعد از تحویل کالا مهلت تست دارند که اگر مشکلی داشت بنده در خدمتم .
P psycho7 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 12 آپریل 2013 نوشتهها 28 لایکها 2 18 می 2013 #23 امروز هدست به دستم رسید! البته به دست خودم که نه! ولی کلا به مقصد رسیده :دی خودم فعلا خونه نیستم! ولی 100% مشکل خاصی نداره و از آقا شاهینم خیلی خیلی ممنونم!
امروز هدست به دستم رسید! البته به دست خودم که نه! ولی کلا به مقصد رسیده :دی خودم فعلا خونه نیستم! ولی 100% مشکل خاصی نداره و از آقا شاهینم خیلی خیلی ممنونم!
P psycho7 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 12 آپریل 2013 نوشتهها 28 لایکها 2 22 می 2013 #24 خوب الان تازه رسیدم خونمون و تستش کردم! هیچ مشکلی نداره! متاسفانه نمیتونم واسه آقا شاهین فیدبک ثبت کنم چون پستام کمه ولی هروقت تونستم ثبت میکنم! همین دیگه! دستشونم درد نکنه!
خوب الان تازه رسیدم خونمون و تستش کردم! هیچ مشکلی نداره! متاسفانه نمیتونم واسه آقا شاهین فیدبک ثبت کنم چون پستام کمه ولی هروقت تونستم ثبت میکنم! همین دیگه! دستشونم درد نکنه!
CYB3R Registered User تاریخ عضویت 16 جولای 2010 نوشتهها 2,107 لایکها 469 محل سکونت پشت مانیتور ! :دی 22 می 2013 #25 به نقل از psycho7 : خوب الان تازه رسیدم خونمون و تستش کردم! هیچ مشکلی نداره! متاسفانه نمیتونم واسه آقا شاهین فیدبک ثبت کنم چون پستام کمه ولی هروقت تونستم ثبت میکنم! همین دیگه! دستشونم درد نکنه! کلیک کنید تا بازشود... مباركتون باشه Sent from my iPhone using Tapatalk 2
به نقل از psycho7 : خوب الان تازه رسیدم خونمون و تستش کردم! هیچ مشکلی نداره! متاسفانه نمیتونم واسه آقا شاهین فیدبک ثبت کنم چون پستام کمه ولی هروقت تونستم ثبت میکنم! همین دیگه! دستشونم درد نکنه! کلیک کنید تا بازشود... مباركتون باشه Sent from my iPhone using Tapatalk 2