jolo
Registered User
با سلام خدمت بروبچه های PT
یه دونه هدفون فیک بیتس به دستم رسیده که گفتم ببینم اگه اینجا کسی میخواد بگم واسم بیشتر بیارن!
مدل هدفون beats solo هستش به رنگ مشکی.....
یه مدل دیگه از اینا هست که از هردو سمته گوش یه سیم نازک ازش بیرون اومده و یه تیکه هستش که تابلو میشه فیک هستش....
قیمتش هم 20-25 تومانه که یکی هم اینجا تاپیک واسش زده بود قبلا.
اما این مدل هموجور که تو عکساش معلومه از هر دو طرف کانکتور سوکت 3.5 داره و یه سیم جدا شونده که سیم رو به هر دو طرف میشه کانکت کرد!
کیفیت ساخت و کیفیت صداش هم در حد هدفون های 50-60 تومانی هستش به نظرم!
رنگ های موجود همین مشکی و آبی لاجوردی که فعلا ندارم، هستش.
قیمت پایه هم میزارم 40.000 تومان.
کمتر راه نداره.
اگه جایی همین مدل رو ارزون تر میدن حتما برید بخرید و لازم نیست از ما اجازه بگیرید.
فروش حضوری تهران و ارسال به شهرستانها با هزینه خریدار محترم.
واسه اموات آپ دهنگان تاپیک هم فاتحه میفرستیم.یا علی

دوستان عکس رنگ آبی این هدفون رو هم ضمیمه کردم.در ضمن سفیدش هم موجوده.دوستانی که خواستن ما در خدمتیم.

یه دونه هدفون فیک بیتس به دستم رسیده که گفتم ببینم اگه اینجا کسی میخواد بگم واسم بیشتر بیارن!
مدل هدفون beats solo هستش به رنگ مشکی.....
یه مدل دیگه از اینا هست که از هردو سمته گوش یه سیم نازک ازش بیرون اومده و یه تیکه هستش که تابلو میشه فیک هستش....
قیمتش هم 20-25 تومانه که یکی هم اینجا تاپیک واسش زده بود قبلا.
اما این مدل هموجور که تو عکساش معلومه از هر دو طرف کانکتور سوکت 3.5 داره و یه سیم جدا شونده که سیم رو به هر دو طرف میشه کانکت کرد!
کیفیت ساخت و کیفیت صداش هم در حد هدفون های 50-60 تومانی هستش به نظرم!
رنگ های موجود همین مشکی و آبی لاجوردی که فعلا ندارم، هستش.
قیمت پایه هم میزارم 40.000 تومان.
کمتر راه نداره.
اگه جایی همین مدل رو ارزون تر میدن حتما برید بخرید و لازم نیست از ما اجازه بگیرید.
فروش حضوری تهران و ارسال به شهرستانها با هزینه خریدار محترم.
واسه اموات آپ دهنگان تاپیک هم فاتحه میفرستیم.یا علی

دوستان عکس رنگ آبی این هدفون رو هم ضمیمه کردم.در ضمن سفیدش هم موجوده.دوستانی که خواستن ما در خدمتیم.

Last edited: