• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون های BEATS و سایر هدفون های حرفه ای Pioneer و ... بصورت مستقیم با قیمت کمتر از بازار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
فروش هدفون های BEATS و سایر هدفون های حرفه ای Pioneer و ... بصورت مستقیم با قیمت کمتر از بازار

در راستای افزایش خدماتمون، تصمیم به ارائه مستقیم هدفون های BEATS و همچنین سایر هدفون های حرفه ای و هدفون های دی جی کردیم. این یکی دیگه از خدمات ما هست.

برای اعتماد هم دوستان به این فروم ما که برای فروش کتابخوان و تبلت هست مراجعه کنن که دوستانی از ما خرید داشتن و سفارشاتشون در دست اقدام هست. و یا به دفتر جدید ما در ایران مراجعه کنن برای پرداخت و دریافت رسید در تهران.

برای مشاهده سایر خدمات ما به وب سایت ما مراجعه بفرمایید.

ارسال کالا ها مستقیم از خارج کشور به ادرس شما در ایران خواهد بود. و زمان رسیدن کالا به شما 15 تا 20 روزه خواهد بود.

نرخ مبنای محاسبه کالا نرخ دلار پی پال هست چون بنده خارج از ایران هستم و دلار پی پال قابل نقل و انتقال در همان روز هست و همچنین مثل صرافی ها شامل 45 دلار هزینه حواله نمیشه. نرخ دلار پی پال رو از این سایت مشاهده بفرمایید payment24.us

قیمت های ارائه شده نهایی هست و شامل همه هزینه های پستی ، بیمه و .. هست. درصورتی که نرخی از کالاها از قیمت های موجود در بازار ایران بیشتر هست به بزرگواری خودتون ببخشید. این بهترین قیمتی هست که ما میتونیم تهیه و ارسال کنیم.

برای قیمت های روز هم با ما تماس بگیرد. قیمت کالا ها با گذشت زمان ارزان تر خواهد شد البته قیمت دلاری . کالاها هم اصلی هستند. سوالی باشه درخدمت دوستان هستیم.

""" ما با 3 فروشنده در تماس هستیم. قیمت های زیر مربوط به پایین ترین قیمت های ارائه شده هست. درصورتی که فروشنده این قیمت رو موجود نداشت از فروشنده دیگه استعلام خواهد شد که قیمت ها کمی بالاتر خواهد بود.""""

این لیست به تدریج تکمیل خواهد شد.

----------------------------
بخش مربوط به فروش کتابخوان های ما را در این لینک ملاحظه بفرمایید.
بخش مربوط به فروش تبلت های برند معتبر ما را در این لینک ملاحظه بفرمایید.
----------------------------

قیمت ها مربوط به 24 ابان 91 و قیمت دلار پی پال در این لحظه 3230 تومان و مبنای محاسبه قیمت ها.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هدفون های BEATS

Monster Beats by Dr. Dre Mixr

عکس

قیمت: یک میلیون و پنجاه هزار تومان

PowerBeats Sport

عکس

قیمت اصل: 760 هزار تومان

Beats by Dr. Dre Solo HD

عکس

قیمت اصل: 810 هزار تومان

Beats by Dr. Dre Solo

عکس

قیمت اصل: 785 هزار تومان

Monster Heartbeats by Lady Gaga

عکس

قیمت اصل: 450 هزار تومان

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هدفون های Pioneer پایونیر

Pioneer HDJ-500

عکس

مشخصات کامل در سایت سازنده

قیمت: 430 هزار تومان
-----
هدفون Pioneer HDJ-1000

عکس

قیمت: 635 هزار تومان
------
هدفون Pioneer HDJ-1500

عکس

قیمت: 754 هزار تومان
-----
هدفون Pioneer HDJ-2000

عکس

قیمت: یک میلیون و هفتاد و دو هزار تومان
هدفون های SONY سونی

هدقون Sony MDR-V55

مناسب برای کار دی جی

عکس

قیمت: 376000 هزار تومان
-----
هدقون Sony MDR-ZX600

عکس

قیمت: 303 هزار تومان
-----
هدقون Sony MDR-ZX600

وایرلس

عکس

قیمت: 618500 تومان
-----
هدقون Sony MDR-PQ2

هدفون زیبای سونی

عکس

قیمت: 265 هزار تومان
-----
ایرفون Sony DR-EX12iP

EX Earbuds with iPod Remote مناسب برای ای پاد

عکس

قیمت: 195 هزار تومان

لیست به تدریج تکمیل خواهد شد....

Last edited:

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوست من قيمت مدل Mixr اگه اورجينال هست خوبه
ولي براي بقيه مدل ها براي كپي ها كه دقيقا ٢ برابر قيمت بازار هست و براي اورجينال هم با بازار يكيه و يه مقدار هم بالاتره !

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
دوست من قيمت مدل Mixr اگه اورجينال هست خوبه
ولي براي بقيه مدل ها براي كپي ها كه دقيقا ٢ برابر قيمت بازار هست و براي اورجينال هم با بازار يكيه و يه مقدار هم بالاتره !

با درود و سپاس . بنده ایران نیستم و دقیقا در جریان قیمت های بازار نیستم از شما ممنون.

من قیمت ها رو بایکی از سایت های ایرانی مقایسه کردم و قیمت دلاری موجود در امازون. قیمت های اصل با توجه به نرخ دلاری سایت امازون غیر قابل مقایسه بود و نرخ سایت امازون بسیار بالاتر بود و من فرض رو بر فروش جنس کپی بجای اصل گذاشتم. اگر چند لینک از فروشنده ها برای من بذارید ممنون میشم و قیمت ها رو با امازون مقایسه میکنم

همینطور قیمت اجناس کپی رو باید از فروشنده سوال کنم برای اطمینان که کپی چینی هست و یا دست دوم. چون با توجه به قیمتی که ارائه دادن مبنا رو کپی و یا اصل قرار دادم

با سپاس

memi

Registered User
لایک‌ها
37
مدل های معمولی تر که روی گوشی ها هست رو ندارید؟

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
با درود و سپاس . بنده ایران نیستم و دقیقا در جریان قیمت های بازار نیستم از شما ممنون.

من قیمت ها رو بایکی از سایت های ایرانی مقایسه کردم و قیمت دلاری موجود در امازون. قیمت های اصل با توجه به نرخ دلاری سایت امازون غیر قابل مقایسه بود و نرخ سایت امازون بسیار بالاتر بود و من فرض رو بر فروش جنس کپی بجای اصل گذاشتم. اگر چند لینک از فروشنده ها برای من بذارید ممنون میشم و قیمت ها رو با امازون مقایسه میکنم

همینطور قیمت اجناس کپی رو باید از فروشنده سوال کنم برای اطمینان که کپی چینی هست و یا دست دوم. چون با توجه به قیمتی که ارائه دادن مبنا رو کپی و یا اصل قرار دادم

با سپاس

پ خ كردم

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز عکس ها رو جای دیگه آپ کن....

این فیلتره ... در ضمن بخش مناسب خودش تاپیک بزنید...

با سلام خدمت مدیریت محترم

ممنون از توضیحاتتون و ببخشید از بخش اشتباه.

عکس ها رو چون خارج از ایران هستم نمیدونم کجاها فیلتر هست لینک عکس ها از امازون هست نباید فیلتر باشه :( سعی میکنم از جای دیگه استفاده کنم

هدفون آدیو تکنیکا هم دارید

بله دوست عزیز. کدوم مدل رو ؟

لیست کم کم تکمیل خواهد شد

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
از بین اینها کدوم مدل رو دارید m30 m35 - es7 - a700 - fc700 اگه موجود هست قیمت رو هم بفرمایید تشکر

با سلام

اینجا اوکراین قیمت ها کمی بالا تر از امازون هست اما درعوض 15 تا 20 روزه کالا بهتون میرسه. از قیمت ایران در حال حاضر اطلاع ندارم و بهتر هست مدل های ارزان رو از ایران تهیه کنید.

مثلا m30
خرید و ارسال از امازون حدود 125 دلار پی پال تموم میشه که شامل هزینه های پستی از فروشنده به ما و از اینجا به شما هست. ارسال به ما 10 تا 20 روز کاری طول میشکه و از ما به شما 15 تا 20 روز. 398 هزار تومان

ارسال از طرف خود ما در اوکراین 15 تا 20 روزه میرسه و هزینه تموم شده 142 دلار پی پال. 450 هزار تومان در حال حاضر

مابقی مدل ها رو حساب مکنم قرار میدم

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
این سایت اوکراینی که با گوگل ترنسلیت مشکل داره!
لطف میکنید قیمت این هدفون رو بگید:
Audio-Technica ATH-M50 (2819523071) - Aukro.ua - крупнейший интернет-аукцион Украины. Безопасные покупки и продажи в интернете.

سلام
چک کردیم مشکلی نیست با ترنسلیت. از گوگل کروم استفاده کنید. و زبان مبدا رو برای این سایت روسی انتخاب بفرمایید.
45 دلار هزینه خود کالا هست و هزینه پستش به ما + 35 دلار هزینه حمل به ایران و بیمه و کارمزد ما جمعا 255600 تومان به نرخ الان.

gorbachof3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز فقط هدفون میارید یا چیزای دیگه هم میشه سفارش داد؟؟مثلا کیبورد 4 اکتاو؟؟؟

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز فقط هدفون میارید یا چیزای دیگه هم میشه سفارش داد؟؟مثلا کیبورد 4 اکتاو؟؟؟

هر چیزی میشه سفارش داد دوست عزیز . اما گرفتنش با شماست چون الات موسیقی گویا ممنوع هست ورودش به ایران

Vallio

Registered User
لایک‌ها
9
میتونی آمپلی فایر هدفون با قیمت مناسب برام بیاری ؟!

حساب کن دو تا دستگاه هست یکی 32 دلار یکی 12 دلار ، چقدر پای من در میاد ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا