• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون های BEATS و سایر هدفون های حرفه ای Pioneer و ... بصورت مستقیم با قیمت کمتر از بازار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
میتونی آمپلی فایر هدفون با قیمت مناسب برام بیاری ؟!

حساب کن دو تا دستگاه هست یکی 32 دلار یکی 12 دلار ، چقدر پای من در میاد ؟!

بستگی داره کجا باشه دوست عزیز لینک به بنده بدید یا مدل و سازنده رو بفرمایید.

بسته به اینکه کجا باشه و چند کیلو وزنش باشه هزینه های پستی از 20 دلار هست به بالا

Vallio

Registered User
لایک‌ها
9
بستگی داره کجا باشه دوست عزیز لینک به بنده بدید یا مدل و سازنده رو بفرمایید.

بسته به اینکه کجا باشه و چند کیلو وزنش باشه هزینه های پستی از 20 دلار هست به بالا

باید برید یه فروشگاه محصولات و لوازم کامپیوتری و لوازم موسیقی ! حدود 20 - 30 گرمه فقط :دی !

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
باید برید یه فروشگاه محصولات و لوازم کامپیوتری و لوازم موسیقی ! حدود 20 - 30 گرمه فقط :دی !

میدونم عزیز . آمپلی فایر چه برندی ؟ چه مدلی ؟ اسم مدل ؟ شرکت سازنده ؟ یا هرچی ما معرفی کنیم؟

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
داداش این هدفون رو بخوام سفارش بدم چند در میاد
BeyerDynamic DT 880 Pro
فرض کن هیچ عجله ای هم نداشته باشم بزاری سر فرصت با باقی اجناس بفرستی که کرایه کمتر بشه
یه سیم مخصوص هم از سایت امازون میخوام که قیمتش حدود 20 دلاره که دست دومش رو 5 دلار میدن
متاسفانه لینک های امازون با نت ایران عکس هاش نمیاد نمیتونم درست لینک بدم
یکی دو روز دیگه لینک اونم میزارم
حالا شما فرض کن همون 20 دلار
قیمت هر کدوم رو تفکیکی بهم بگو
مرسی

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
داداش این هدفون رو بخوام سفارش بدم چند در میاد
BeyerDynamic DT 880 Pro
فرض کن هیچ عجله ای هم نداشته باشم بزاری سر فرصت با باقی اجناس بفرستی که کرایه کمتر بشه
یه سیم مخصوص هم از سایت امازون میخوام که قیمتش حدود 20 دلاره که دست دومش رو 5 دلار میدن
متاسفانه لینک های امازون با نت ایران عکس هاش نمیاد نمیتونم درست لینک بدم
یکی دو روز دیگه لینک اونم میزارم
حالا شما فرض کن همون 20 دلار
قیمت هر کدوم رو تفکیکی بهم بگو
مرسی

سلام دوست عزیز.

با تفکیک خیلی بالا در میاد براتون. شما هر دو رو باهم سفارش بدید براتون از امازون میگیرم. هزینه پستی 2 بار نمیشه به ما. با سایر اجناس بقیه سفارش ها نمیتونم براتون از امریکا بگیرم. اما برای پست از ما به ایران میتونید با دوستان دیگه که قصد خرید از خارج دارن هماهنگ کنید با هم سفارش بدید هزینه پستی بینتون تقسیم میشه.

در هر حال قیمت تموم شده برای هدفون میشه یک میلیون و 40 هزار تومان. اگر سیم هم روش اضافه بشه که 20 دلاره میشه یک میلیون و صد و دوازده هزار تومان.

نرخ دلار پی پال الان 3600 هست.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
فروش هدفون های BEATS و سایر هدفون های حرفه ای Pioneer و ... بصورت مستقیم با قیمت کمتر از بازار

در راستای افزایش خدماتمون، تصمیم به ارائه مستقیم هدفون های BEATS و همچنین سایر هدفون های حرفه ای و هدفون های دی جی کردیم. این یکی دیگه از خدمات ما هست.

برای اعتماد هم دوستان به این فروم ما که برای فروش کتابخوان و تبلت هست مراجعه کنن که دوستانی از ما خرید داشتن و سفارشاتشون در دست اقدام هست. و یا به دفتر جدید ما در ایران مراجعه کنن برای پرداخت و دریافت رسید در تهران.

برای مشاهده سایر خدمات ما به وب سایت ما مراجعه بفرمایید.

ارسال کالا ها مستقیم از خارج کشور به ادرس شما در ایران خواهد بود. و زمان رسیدن کالا به شما 15 تا 20 روزه خواهد بود.

نرخ مبنای محاسبه کالا نرخ دلار پی پال هست چون بنده خارج از ایران هستم و دلار پی پال قابل نقل و انتقال در همان روز هست و همچنین مثل صرافی ها شامل 45 دلار هزینه حواله نمیشه. نرخ دلار پی پال رو از این سایت مشاهده بفرمایید payment24.us

قیمت های ارائه شده نهایی هست و شامل همه هزینه های پستی ، بیمه و .. هست. درصورتی که نرخی از کالاها از قیمت های موجود در بازار ایران بیشتر هست به بزرگواری خودتون ببخشید. این بهترین قیمتی هست که ما میتونیم تهیه و ارسال کنیم.

برای قیمت های روز هم با ما تماس بگیرد. قیمت کالا ها با گذشت زمان ارزان تر خواهد شد البته قیمت دلاری . کالاها هم اصلی هستند. سوالی باشه درخدمت دوستان هستیم.

""" ما با 3 فروشنده در تماس هستیم. قیمت های زیر مربوط به پایین ترین قیمت های ارائه شده هست. درصورتی که فروشنده این قیمت رو موجود نداشت از فروشنده دیگه استعلام خواهد شد که قیمت ها کمی بالاتر خواهد بود.""""

این لیست به تدریج تکمیل خواهد شد.

----------------------------
بخش مربوط به فروش کتابخوان های ما را در این لینک ملاحظه بفرمایید.
بخش مربوط به فروش تبلت های برند معتبر ما را در این لینک ملاحظه بفرمایید.
----------------------------

قیمت ها مربوط به 24 ابان 91 و قیمت دلار پی پال در این لحظه 3230 تومان و مبنای محاسبه قیمت ها.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هدفون های BEATS

Monster Beats by Dr. Dre Mixr

عکس

قیمت: یک میلیون و پنجاه هزار تومان

PowerBeats Sport

عکس

قیمت اصل: 760 هزار تومان

Beats by Dr. Dre Solo HD

عکس

قیمت اصل: 810 هزار تومان

Beats by Dr. Dre Solo

عکس

قیمت اصل: 785 هزار تومان

Monster Heartbeats by Lady Gaga

عکس

قیمت اصل: 450 هزار تومان

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هدفون های Pioneer پایونیر

Pioneer HDJ-500

عکس

مشخصات کامل در سایت سازنده

قیمت: 430 هزار تومان
-----
هدفون Pioneer HDJ-1000

عکس

قیمت: 635 هزار تومان
------
هدفون Pioneer HDJ-1500

عکس

قیمت: 754 هزار تومان
-----
هدفون Pioneer HDJ-2000

عکس

قیمت: یک میلیون و هفتاد و دو هزار تومان
هدفون های SONY سونی

هدقون Sony MDR-V55

مناسب برای کار دی جی

عکس

قیمت: 376000 هزار تومان
-----
هدقون Sony MDR-ZX600

عکس

قیمت: 303 هزار تومان
-----
هدقون Sony MDR-ZX600

وایرلس

عکس

قیمت: 618500 تومان
-----
هدقون Sony MDR-PQ2

هدفون زیبای سونی

عکس

قیمت: 265 هزار تومان
-----
ایرفون Sony DR-EX12iP

EX Earbuds with iPod Remote مناسب برای ای پاد

عکس

قیمت: 195 هزار تومان

لیست به تدریج تکمیل خواهد شد....
يه هدفون بيتس اورجينال دارم استاديو مشكي از المان خريدم ٤٨٠ يورو نو نيست قيمت ٣٥٠

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوست عزیز.

با تفکیک خیلی بالا در میاد براتون. شما هر دو رو باهم سفارش بدید براتون از امازون میگیرم. هزینه پستی 2 بار نمیشه به ما. با سایر اجناس بقیه سفارش ها نمیتونم براتون از امریکا بگیرم. اما برای پست از ما به ایران میتونید با دوستان دیگه که قصد خرید از خارج دارن هماهنگ کنید با هم سفارش بدید هزینه پستی بینتون تقسیم میشه.

در هر حال قیمت تموم شده برای هدفون میشه یک میلیون و 40 هزار تومان. اگر سیم هم روش اضافه بشه که 20 دلاره میشه یک میلیون و صد و دوازده هزار تومان.

نرخ دلار پی پال الان 3600 هست.

داداش ناراحت نشی ولی سایت تهران ملودی که یه سایت معتبر هست همین هدفون رو میفروشه 900 تومن
BeyerDynamic Headphone | هدفون
خودتون میتونید ببینید
بازم شرمنده

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
داداش ناراحت نشی ولی سایت تهران ملودی که یه سایت معتبر هست همین هدفون رو میفروشه 900 تومن
BeyerDynamic Headphone | هدفون
خودتون میتونید ببینید
بازم شرمنده

ناراحت چیه دوست عزیز . خواهش میکنم. خرید از خارج هزینه های پستی خودش رو داره. دلیل قیمت بالا من نیستم. چون کالا باید بیاد پیش ما بعد به ایران ارسال بشه و چون تک کالا هست و هدفون اگر ایران باشه قیمت مناسب تر هست چون عمده وارد میکنن و یه هزینه پستی میدن

اکثر مشتری های ما قیمت میگیرن مقایسه میکنن اگر مناسب باشه تهیه میکنن اگر نه از همون ایران خریدشون رو انجام میدن.

ماهم در خدمت شما هستیم

ممنون عزیز

sinafl

Registered User
لایک‌ها
26
خسته نباشی دوست عزیز . یه سوال داشتم میخواستم ببینم این مدل اسپیکر مانیتورینگ رو اگه برام بفرستین قیمتش چقدر تموم میشه : ADAM A5X . ممنون . ( فقط توجه داشته باشین این اینا دونه ای هم فروخته میشن ممکنه قیمت یه دونشو زده باشه . من یه جفت مد نظرمه . مرسی )

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
خسته نباشی دوست عزیز . یه سوال داشتم میخواستم ببینم این مدل اسپیکر مانیتورینگ رو اگه برام بفرستین قیمتش چقدر تموم میشه : ADAM A5X . ممنون . ( فقط توجه داشته باشین این اینا دونه ای هم فروخته میشن ممکنه قیمت یه دونشو زده باشه . من یه جفت مد نظرمه . مرسی )

سلام ممنون دوست عزیز.

ایران موجود نیست این دستگاه؟ چون احتمالا ایران ارزون تر تموم شه بخاطر وزن کالا چون وزن فقط بدونش 8 کیلو هست !!!

من فقط قیمت خامش رو بدون کارمزد ما و هزینه پستی میگم یه بررسی کنید با قیمت ایران

سه میلیون و چهارصدو چهل و چهار هزار تومان برای یک جفت

sinafl

Registered User
لایک‌ها
26
خیلی خوبه . من این پایینترین قیمتی که دارم 4 میلیون و ششصد هزار تومان هست . 10-15 روزه میرسه دستم از وقتی سفارش بدم و مبلغو واریز کنم ؟

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
ناراحت چیه دوست عزیز . خواهش میکنم. خرید از خارج هزینه های پستی خودش رو داره. دلیل قیمت بالا من نیستم. چون کالا باید بیاد پیش ما بعد به ایران ارسال بشه و چون تک کالا هست و هدفون اگر ایران باشه قیمت مناسب تر هست چون عمده وارد میکنن و یه هزینه پستی میدن

اکثر مشتری های ما قیمت میگیرن مقایسه میکنن اگر مناسب باشه تهیه میکنن اگر نه از همون ایران خریدشون رو انجام میدن.

ماهم در خدمت شما هستیم

ممنون عزیز
در اینکه من مشتری شما میشم شک نکن من قصد خرید کتاب خوان دارم فقط منتظرم تا حقوق بگیرم
و البته سر مدلش هم کمی گیر دارم
زمانش که رسید در تایپک مربوطه باهاتون سر انتخاب حسابی گفتگو خواهم کرد
بازم ممنون که به نوشته من پاسخ دادین
موفق باشین

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی خوبه . من این پایینترین قیمتی که دارم 4 میلیون و ششصد هزار تومان هست . 10-15 روزه میرسه دستم از وقتی سفارش بدم و مبلغو واریز کنم ؟

از امریکا بخریم گرون تر میشه. الان اینجا که هستیم با قیمت خوب میفروشن. از اینجا میتونیم بخریم براتون ارسال کنیم. اما خود 8 کیلو وزن هم قیمتش برای حمل بالاست.

از اینجا ارسال کنیم 15 تا 20 روزه میرسه.

با ای ام اس ارسال کنیم حدود 80 تا 100 دلار هزینه حملش هست اما 7 روزه کاری میرسه

با پست زمینی ارزون تر هست اما 30 روزه تا 45 روزه میرسه

در اینکه من مشتری شما میشم شک نکن من قصد خرید کتاب خوان دارم فقط منتظرم تا حقوق بگیرم
و البته سر مدلش هم کمی گیر دارم
زمانش که رسید در تایپک مربوطه باهاتون سر انتخاب حسابی گفتگو خواهم کرد
بازم ممنون که به نوشته من پاسخ دادین
موفق باشین

خواهش میکنم درخدمت شما هستیم

ashkan662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پایونیر مدل
Pioneer HDJ-500 رو می خوام قیمت تون چقدره ؟

ashkan662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پایونیر مدلPioneer HDJ-1500 رو می خوام قیمت تون چقدره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا