bestthings
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 192
- لایکها
- 2
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
راستش دیدیم تقاضا برای گوشی های کرده زیاده لذا تصمیم گرفتیم کاری کنیم که هم به صرف خودمون هم مشتری
خوب توضیح میدم که شرایط چطور هست
شما هر نوع گوشی کارکرده که خواستین کافیه که مدلشو بگین من خودم البته شیراز هستم
شما هر گوشی خواستین من از طریق ارتباط با افرادی که میخوان گوشی شونو بفروشن در هر کجای ایران . حالا یا از طریق search در اینترنت یا تلفن زدن به موبایل فروشی هایی که میشناسم گوشی شما را پیدا میکنم و با دادن شماره تلفن و محل ایشون و ذکر تمام جزییات شما را برای خرید گوشیتون راهنمایی میکنم
و مطمین باشین ارزونتر از هر جای دیگه هم متناسب با شرایط گوشی پیدا میکنم
اکثرا هم نوکیا . سونی اریکسون . و موتورولا از برندهای به نسبت جدید
بعد من هم به ازای این کار مسلما از شما پولی دریافت میکنم بابت این کار واسطه . بستگی به نوع گوشی و بعدش قیمت . نوع . شراایط و شماره تلفن فرد فروشنده را در شهرتون میدم خدمتتون
مثلا پولی که برای پیدا کردن یک گوشی در حد وثق شما مثلا 200000 تومانی میگیرم 5 هزار تومانه که دیگه مطمین هستین ارزونتر از این گوشی کارکردش دیگه گیرتون نمیاد
در شیراز هم . هم گوشی نو و هم کارکرده براتون پیدا میکنم
از هم اکنون در خدمتتون هستیم . خودم هم در شیراز مستقیما در خدمتتونم/B]
راستش دیدیم تقاضا برای گوشی های کرده زیاده لذا تصمیم گرفتیم کاری کنیم که هم به صرف خودمون هم مشتری
خوب توضیح میدم که شرایط چطور هست
شما هر نوع گوشی کارکرده که خواستین کافیه که مدلشو بگین من خودم البته شیراز هستم
شما هر گوشی خواستین من از طریق ارتباط با افرادی که میخوان گوشی شونو بفروشن در هر کجای ایران . حالا یا از طریق search در اینترنت یا تلفن زدن به موبایل فروشی هایی که میشناسم گوشی شما را پیدا میکنم و با دادن شماره تلفن و محل ایشون و ذکر تمام جزییات شما را برای خرید گوشیتون راهنمایی میکنم
و مطمین باشین ارزونتر از هر جای دیگه هم متناسب با شرایط گوشی پیدا میکنم
اکثرا هم نوکیا . سونی اریکسون . و موتورولا از برندهای به نسبت جدید
بعد من هم به ازای این کار مسلما از شما پولی دریافت میکنم بابت این کار واسطه . بستگی به نوع گوشی و بعدش قیمت . نوع . شراایط و شماره تلفن فرد فروشنده را در شهرتون میدم خدمتتون
مثلا پولی که برای پیدا کردن یک گوشی در حد وثق شما مثلا 200000 تومانی میگیرم 5 هزار تومانه که دیگه مطمین هستین ارزونتر از این گوشی کارکردش دیگه گیرتون نمیاد
در شیراز هم . هم گوشی نو و هم کارکرده براتون پیدا میکنم
از هم اکنون در خدمتتون هستیم . خودم هم در شیراز مستقیما در خدمتتونم/B]