amir7ehsan
Registered User
- نوشتهها
- 381
- لایکها
- 64
سلام
این ماشین کنترلی های نیترو که رو سایت گذاشتی رو آوردی؟؟
سلام
اپ واسه داداش گلم.دادا این مدل Red wolf مشخصات کاملش + قیمت + برد + مدت پروازش رو لطف میکنین بگین؟
ممنونم .
توضیحات تخصصی :
کلاس دستگاه : ۴ کانال کو آکسیال (حرفه ای)
کمپانی سازنده : آرتک تایوان - Art-Tech
سایز : بزرگ
مناسب برای فضای : بیرون منزل (Outdoor)
طول دستگاه : ۱۹ اینچ (حدود ۴۸٫۴ سانتی متر)
وزن : ۳۶۳ گرم
رادیو : کنترل ۴ کانال ۲٫۴GHz
برد دستگاه : 1 کیلومتر
باتری : لیتیوم پلیمر ۲ سل ۷,۴ ولت ۱۰۰۰ میلی آمپر
مدت زمان شارژ : ۱۲۰ دقیقه
مدت زمان پرواز ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
داخل پک : شامل بیلد (پره هلی کوپتر) اضافی و آدابتور و بالانسر .
قیمت : 350 تومان .
دادا دست شما درد نکنه این با گوشی هم کنترل میشه؟یا فقط با کنترلر خودش؟همین اطلاعات رو در مورد A300 هم لطف میکنین؟بعد این دو مدل قابلیت این رو دارن که باطری قویتر روشون بشه گذاشت؟در کل بین این دو مدل و یا توی همین رنج قیمت شما پیشنهادتون چیه؟
از توضیحاتتمون ممنون.باید بیام از نزدیک جفتشون رو ببینم و انتخاب کنم.نه اینا دیگه فقط با ریموت خودشون کنترل میشن .
توضیحات تخصصی :
کلاس دستگاه : ۴ کانال کو آکسیال کلاس ۱۸۰
کمپانی : آرتک تایوان
سایز : متوسط
مناسب برای فضای : بیرون منزل (Outdoor)
طول دستگاه : ۱۷ اینچ (حدود ۴۳ سانتی متر)
وزن : ۲۶۰ گرم
رادیو : کنترل ۴ کانال۲٫۴GHz
برد دستگاه : ۱ کیلومتر
باتری : لیتیوم پلیمر ۲ سل ۷٫۴ ولت ۱۰۰۰ میلی آمپر
مدت زمان شارژ : ۱۲۰ دقیقه
مدت زمان پرواز ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
داخل پک : شامل آدابتور و بالانسر و ۴عدد بلید اضافه (پره های یدکی).
قیمت : 240 هزار تومان
از لاظ کیفیت و کارایی هیچ تفاوتی ندارن . دیگه بستگی به سلقیه شما داره که کدوم مدل رو بپسندید . تو همین برند این دو مدل هم هستند :
EC-135 = 430
MD500 = 330
از توضیحاتتمون ممنون.باید بیام از نزدیک جفتشون رو ببینم و انتخاب کنم.
سلام خسته نباشید این nine eagle bravo 3 رو هم میشه قطعاش رو که پلاستیکی هست با فلزی تعویض کرد ؟ اگر میشه بگید چیا و هزینشم بگید بهم . در ضمن قیمت کابینشم بگید .
سلام به همگی .
دوستان از این هلیکوپترا 2 تا دونه مغازه خودم و دوتا مغازه برادرم فک کنم موجود مونده . بارمون تموم شد اما باز برای هفته بعد بار جدیدش میاد .
جالب اینجاس که از بچه های پرشین تولز حدود 12 یا بیشتر نمی دونم از من خرید کردند و تنها جناب cyber عزیز به من امتیاز بازارچه داد . تا به امروز برام مهم نبود اما دیدم که این امتیاز سوابق طرفو مشخص می کنه . فقط دوتا از دوستان علاوه بر این هلیکوپترا یکیشون 2 تا مدل دیگه و اون یکی دوتسمون هم یه سایز بزرگ و یه 4 حرفه ای و 6 حرفه ای از من خرید کردند . این مسائل اینجوری آغاز شد که دوستی از یکی از شهرها با من تماس گرفتند و در آخر گفتند دوتا از این هلیکوپترا می خوان که بنده عرض کردم اول واریز بعد ارسال که من رو کلاه بردار تشخیص دادن و بم گفتند از کجا باید اعتماد کنند وقتی امتیاز بازارچم 1 هس . اولا 190 تومن ارزش این برخورد رو نداشت ولی خوب از جهتیم حق داشتند چون بچه های گلی که خرید کردن دارن تفریح می کنن و دیگه پی تی نمیان) .
به هرحال . از دوستانی که خرید کردند خواهش می کنم امتیاز بازارچه رو به من بدن که دیگه با لفظ کلاه بردار روبه رو نشم !
بدبختی جنسام تموم شده مغازه خلوته x_Xناراحت نشو فرشاد به اونا هم حق بده. به مشتریهات بگو بهت امتیاز بدن. آدرس مغازتو بزار پست اول یه عکس کوچیکم از مغازه باحالو شلوغت بزار. اینجا جدیدا کالاهبرداری داره رونق میگیره حتی برای 20 تومن سر همو کلاه میزارن. یه مدت طول میکشه اینجا جا بیفتی ما هم کمکت میکنیم.
راستی منم میخوام مثل آواتارت پشتک بزنم میشه؟![]()